Gerçekten en güzel şekilde yaşadığınızı düşünüyor musunuz?
#doludolu

Gerçekten en güzel şekilde yaşadığınızı düşünüyor musunuz?
#doludolu

Mükemmel bir ailenin sevgisiyle büyüdüm. 9'umda spor serüvenim başladı. Güreş ve fitness devam ettim.
Lise öğretimim bittikten sonra gözümü şehir dışına diktim. Ankara 'ya üniversite için geldikten sonra okul, staj, iş üçlüsü arasında epey bir hırpaladım kendimi... :D
Sonra Ankara 'da kalıp hayatıma devam ettim. Araba edinip, geziler yaptım.
En güzel yemekleri yedim, en güzel kadınlarla beraber oldum. Çok güzel aşklar yaşadım.
Bugün hala hayatımı dilediğim gibi geçirmeye devam ediyorum. Doymuşluğun zirvesindeyim ama hala hayatı seviyorum. :D
Hayatımın güzel bir yılı olmadı. oldukça sıradan sıkıcı ve rutin geçti. önceleri sadece daha hareketliydim. gezerdim kuzenlerle falan takılırdım ama şu an onlarda yok pek
Cevap
12Cevap
Yaşadığım hiçbir şeyden pişman olmadım. Ne olduysa ne yaşandıysa iyi veya kötü benim seçimim yüzünden oldu o yüzden keşke demedim hiç. Mutluyum ben ne olursa olsun.
B*k gibi geçirdim ve bu şekilde geçirmeye devam ediyorum
Hatalarla dolu geçirdim ama şimdi keyif çatma dönemlerimi yaşıyorum
En güzel yıllarım üniversite yıllarımdı sonrası askerlik ve iş hayatı monoton bir hayat zaten
Ben kendi kendime mutluyum daha bunu yeni keşfettim önceden hep melankoli takılırdım
Hayatımın en güzel günleri 2020 1 marttan 6 Ocak 2024 e kadar sürdü ondan sonra hayatım bir daha hiç yoluna girmedi
en güzel yılı olduğunu ne zaman öğrenicez :D
Her yılı en güzel yapmak senin elinde şu an en güzel yılın onu en güzel şekilde yaşa mesela💁♀️
Eskiden motorum vardı hep geziyordum
Öyle bi yıl var mıydı düşünüyorum ı ıhh yok
Ölecek gibi konuşma 😂
Daha geçirmediğimi düşünüyorum
Geçiriyoruz işte bi şekilde
Niye hep burdasin
@Alfamsı_Tuçiş Lan nasıl hep buradayım
Bu karının sorularinda 😏
@Alfamsı_Tuçiş Çok mu belli oluyor
Evet ne zaman gelsem sen burdasın 😏
@Alfamsı_Tuçiş Görmemiş gibi yap kaybol çabuk.
İftar çadırını da Tuba nin gönlüne kurmuşsun görmedim sanma😏
ulan yarım saattir gülüyorum 😂
@Alfamsı_Tuçiş Yav Tuciş her şeyime karışıyorsun vallahi engelleyeceğim. Hanımefendiyle sütlü çay içecektik yine istenmeyen misafir gibi geldin.
😂
sınav stresiyle geçiyor şu an :D
Geçiremedim gençliğim boşa gitti
Evet düşünüyorum
Bi şekilde geçirdim bi şekilde geçiriyorum
Öyld bir yıllarım yok.
Okuyarak çalışarak geçiriyorum.
Olmadı guzel anlamli yılarrm
Unutdum bile😃
Çalışarak
Hızlı geçiyor sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?