Durum çok fena millet , eve normal kız arkadaşlarımla geliyorum ailesini inciğini boncuğunu en ince ayrıntısına kadar öğreniyo bildiğin yakın arkadaşlarımı bile gelin adayı olarak görüyo , şuana kadar tanıştırdığı kızlarla harem kurardım ama ben bir şekilde evlilik niyetimin olmadığını ama anneme bunu söylememeleri gerektiğini belirtip ayrılıyorum onlarda yazık anneme gidip '' Biz anlaşamadık teyzecim '' gibi yalanlar uyduruyorlar :D Çok sıkıcı durum anneme evliliği henüz düşünmediğimi nasıl kabul ettiririm?
Cevabın nedir?
+1 yılArtık annenin Dilinden kurtulman imkansız her evlenmek istemiyorum dediğinde 'bende torun sevmek istiyorum, o zaman sen kendin bul kızı biz isteyelim, bak şu şu evlendi ne kadar mutlu, yaşın ilerleyince seni kimse almaz, artık senin de bir yuvan olsun yavrum' gibi sözlerle başlayıp elbiselerini yıkamamalara ütülerini yapmamaya başlayacaktır. Sorduğunda da ' evlen karın ütülesin ' gibi cevaplar vermeye başlayacak. :) ben kurtulanını görmedim malesef annen seni de postalayacak gibi duruyor :) şimdiden hayırlı olsun :)
02 Yorumla- +1 yıl
O yüzden sen en kısa zaman da kendine bul bir tane hiç olmaz sa kafa dengin olsun :)
En İyi Cevaplar
+1 yılAnnemde öyle bakıyordu şu an yengem var☺️
12 Yorumla- +1 yıl
Sağol canım😊
oho reis senin iş gene iyi benimki babam tutturmuş evlendirek askerden önce çocuk yaaparsın diyip duruo komşunun kızlarına söylemiş geçen rezil oldum kızlar bana tuhaf bakmaya başladı gördügü kıza gelinlik die selenio o kadar abartıki evlen araba alcam l*n dio benim araba sevdigimi bilio ama adamı yerinde tutamıok :D
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılZıcmıssın be kardeşim bizde de durumlar aynı :)
Bilmem kimin kızı börek yapmış, bugün şurda su kız sıkıntı geldi.
Annemi geçtim kuzenler de seferber her gelen yanında hediyelik gibi bir kız getiriyor :)
Ulen evlenmek istemiyorum bir süre daha gönlümün sultanını ben bulmak istiyorum belki.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
50Cevap
+1 yılHaha bir defa annen cok sempatik birine benziyor. Sevdim onu:) hakli evde bekar olmasi heran basi derde girmeyle es deger olarak goruyorlar. Duzenini kur istiyor, torun bahane. Ayrica anneciginin begendigini ciddiye al sonucta en iyi o seni istiyor. Anlaki sana uygun. Gerisi elektrik meselesi:)
14 Yorumla- +1 yıl
Aklıbaşında bir yorum teşekkür ederim , öyledir annem çok fazla eğlenceli bir insan bana evlilikten bahsetmediği dönemlerde :)) kesinlikle öyle başımın derde girmesinden korkuyor etrafımda çok fazla kız var ama hepsi arkadaşım bu ortamımdan korkuyor yuvanı kur diyor bir düzenin olsun diyor. bunları istemek elbette hakkı ama ne bileyim benim karşıma henüz evliliği düşündürecek bir hatun kişi çıkmadı , yoksa net bir şekilde evlenme karşıtı bir adam değilim , elbette yuvamı kurmak isterim ama henüz değil :))
- +1 yıl
Demek ki vakti zamani gelmedi. Niyetin sonunda evlenmekse simdiden adim atmiyacagin anlamina gelmez. Ha deyince olmaz bu isler, boyle olupta yillarca süredebilir. Taaaaki o kisi karsina cikana kadar.
Biraz laylaylom ruhlusun, annene bu sekilde crvap verirsen he der gecer. Gercekten seni etkiliyorsa ciddi sekilde konus onunla. Aslinda annenin senden duymak istedigi yukarda yazdiklarin. "Anne anliyorum seni duzen kurmami istiyorsun. Zannediyorsun ki bu bir suru kizlar cevremde oldugu icin ciddiyetsiz gorunum veriyor olabilirim. Fakat inan evliligi bende istiyorum sadece o kisiyle daha karsilasmadim vs vs"
Bu arada annen bir yönden hakli. Inan bu kadar kiz cevrendeyken ciddi iliskiyi düsünmemen normal, buyuk ihtimal sevecegin kiz bu durumdan hoslanmaz zaten. Ama bir yönden kendine yazik ediyorsun, gercekten ciddi dusunen biri sana yaklasmaz ya da yaklasmaktan cekinebilir.
Aslinda annen oglum az topla kendini diyor. Oyle layaylom nereye kadar:D - +1 yıl
mi? Onuda sen ögreneceksin annenden:)
+1 yılbaşkalarına yalan söyletme bunu öğrense çok üzülür senin iyiliğini istiyor iyi bir evlilik yapman için çaba gösteriyor sen çaba göstermiyorsan ondandır bu davranışları
onunla konuşmalısın evleneceğin kişiyi kendin seçeceğine eğer ortada aşk olmazsa bende oda yıpranır diyebilirsin eğer düzgünce konuşmazsan vazgeşmez yalan çözüm değil02 Yorumla- +1 yıl
bence çok yanlış evlilik olsun hemen telaşında sen yinede görüşünü söyle öyle hazır olmadan evlenirsen boşanma olasılığın yüksek olur
Neden evlenmek istemedigini annene detayli bir sekilde açikla, ve kararli oldugunu da net bir dil ile ifade et. Eminim anlayacaktir seni.
Hem seni zorla nikah masasina oturtacak hali yok ya..11 Yorumla
+1 yılValla abi doğru diyeyim git evlen o anne başına bela olmasın yaşın 25 ten yukarıysa zaten evlenmelisin 30 dan sonra zor 40 tan sonra evlenmense mucize ondan sen sen ol evlen git düzenini kur ha bu arada meslek neydi abi :D
00 Yorumla
+1 yılHahaha valla kolay gelsin abi 😂 tek çözüm evlenmek bu teyzelere karşi gerci evlenincede torun diye tuttururlar 😂😛😜😜
01 Yorumla
+1 yılAhahahaah :D anne şimdiki kızlardan eş olmaz de ben babaaneme oyle diyorum babaannemde benle yedi kafayı :D
06 Yorumla- +1 yıl
Ahahsha bende babaaaneme koca olcak adam yok diyorum tabi hatun lafı sokuyo direkt..
Evde kaldım bulamıyom demiyonda koca olcak adam yokmuş diyo :D - +1 yıl
Allah tan babam önce kariyerini tamamlasın bir 25 olsun gençliğini yaşasın beni evlendirdinde noldu diyoda olay uzamıyo :D
- +1 yıl
Yaaa işte
bir kız bul ve gelin adayı diye tanıştır annenle. kurtulmanın tek yolu bu.
22 YorumlaSen kaşınmışsın birader. Anneni d3 umutlandırmışsın. Asıl seni terlik yağmuruna tutmalı =D
12 YorumlaDostum yaş 25 ve üzeri olunca evet. Evde kız arkadaş muhabbeti açmaz oldum son 3 yıldır. Hazırda bekliyor, sonra arada yem atıyor.
Ben he diyip geçiyorum :D00 YorumlaValla kardeş aynı durumdayım. İyi konuya değindin. Yorumları bende incelicem :D Allah yardımcımız ola :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa sen ne diyorsun abimin sevgilisi var ve abim bunu bize asla söylemez babam internetten öğrendi kızın gelmişini geçmişini araştırdı annem de öyle. Telefonlarını falan karıştıyorlar o derece :D Hemen evlendirdiler kafalarında ya :D
01 Yorumla
+1 yılEvliliğe bu kadar olumsuz bakma, genç anne baba olmanın avantajları, dezavantajlarına oranla bir hayli fazladır bilgine ;)
03 Yorumla- +1 yıl
Amin inş, evliliğe niyetinin olmadığını yazdığın için bunu hatırlatmak gereği duydum. Olumlu bakarsan olaya, daha kolay olur anlaşma olayı
- +1 yıl
Olay olay olayy :)))
+1 yılkadın koymuş kafaya bir kere evlendirecek seni. kaçarı yok.
04 Yorumla
+1 yılYaşin olmuş 34 hâlâ evlilik düsunmüyom diyo :/ evlen de otur civciklere babalik et evinin kadını çocuklarınin annesi ol!
25 Yorumla- +1 yıl
Hani nerdeee :))
- +1 yıl
@semiha67
+1 yılCiddi bir iliskim var şu an o okuyor 2 yilli var de zaman kazan.. :D
02 Yorumla- +1 yıl
Daha erkenmis tanismak istemiyor şu an falan de :D
+1 yılŞu an için mi yok evlilik düşüncen yoksa hiç olmayacak mı?
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılkırma anneni, yaşın gelmiş. evlen çoluk çocuğa karış. kadın da torun sevsin azıcık.
01 Yorumla Haha :) ugrasacaksın böyle ya bole gider ya da evlenip kurtulursun
02 YorumlaAile & Toplum konusunda 893 cevap paylaştı. Ben o dönemlerde, "o kızın deneme versiyonu var mı" diye soruyordum. Bir kaç hafta evli gibi takılalım bakalım olur mu gibisinden.
01 Yorumla- +1 yıl
san okan bayülgenden bir alı ti ile cevap veriyorum "oldu canım başka"
kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş :D takip edeyim de belki birinin fikri vardır ben de faydalanırım.
00 YorumlaHadi geçmiş olsun yarın birgün zorla evlenirsn ertesi günde adliye :)
10 YorumlaBu şekilde evlenesin varsa bile soğuturlar. Bana da aynisi oldu ben 2 sene daha evlenmeyeceğim diye bağırdım. rahatladim ama sonu evlilik
00 YorumlaÉ güzelse evlen canım annende seni düşünüyo sonuçta :D
01 Yorumla
+1 yıl:) garip değil evlenmeni istio yazık evlen sende :)
01 Yorumla
+1 yılBence sen anneni olduğu gibi kabul et. Onların genlerinde var bir an önce evlendirmek :))
17 Yorumla- +1 yıl
İşin zor :))
- +1 yıl
Demek ki anne doğru yolda. Sonuçta o kızla konuşunca umut verdiğini düşünüp görüşüyorsun. Annen de tanıman için yapıyordur belki aranızda ciddi bişeyler olabilir diye :))
- +1 yıl
:)))
+1 yılbana garip geldi yani bir aşamadan sonra karşı cins ile evde bulusmak ve adını arkadaslık kılmak abest olur işin gerçeği bu dışarıda çay içebilirsiniz görüşebilirsiniz arkadasça ancak evde bu durum...
00 YorumlaAl karsina konuş bu durumdan hosnut olmadığını belirt bulduğu kızlarla da görüşme oda bir sure sonra bırakır peşini nasılsa
01 Yorumlaahh benim anam becerikli olsa fena olmazdı (evet ben beceriksizim)
00 YorumlaAnnenin beğenmediği potansiyele sahip bir kızla anneni bu düşüncesinden soğutmaya bak
00 Yorumlademekki durumun iyi değil ve seni evlendirme karar vermiş.
00 YorumlaSen ikna olmazsın, annen bir müddet sonra vazgeçer.
00 YorumlaYasin kac :D evde kaldin falan diye dusunuyo galiba seni biriyle biran once evlendirmeye calisiyo :D
02 Yorumla
+1 yılSeninki yine iyi, bizimkisi radar taraması yapar gibi akrabalara saldırıyor. Duymamazlıktan gel. Veya benim gibi eve pek gitme.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılbak kardeşim sende kız güzelse konuş anlaşıyorsan evlen gitsin
00 Yorumla
+1 yıleve kız götürme her defasında kadını umutlandırmıs olmazsın
00 Yorumla
+1 yılarkadaşım senin gibi evlenmem diyordu. Babası ondan habersiz gitti kızı istedi. Sonra geldi pazar günü evleniyorsun dedi :D Durum böyle olabilir senin de
00 Yorumlasenin için enşileniyor işte ondan araştırıyor... seni nasıl birine teslim edeceğini öğrenmeye bakıyor kız seni taşıyabilir mi falan bu her annede var meraklanma.. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnene itiraf ediyorum ben bir gay im de kadıncağızın yuregine iner (ALLAH KORUSUN) sende kurtulursun kesin çözum
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo zaman care yok evlen en az 3 çocuk yap
Annemde bir zamanlar öyle bakıyordu :D bir kıza denk geldi artık kız lafı bıle etmıyor :D Arayan buluyor mevlasınıda belasınıda tert etme :D
00 YorumlaSöyle de anne bana güzel değil ehli namuslu seni annesi gibi sayacak saygısızlık yapmayacak eğitimli, iş sahibi olgun bir kız lazım de...
00 YorumlaSevgilim diye bir kiz göster en az 1 yil zaman kazanirsin cunku konussan anlamiycak:))
01 Yorumla
+1 yılBenimde annemle teyzem bir olup dayıma kız buldular benden 2 yaş büyük sıra bana geliyo diye korkuyorum valla
00 Yorumla
+1 yılaynı dertten bende muzdaripim kardeşim.. korkarım annelerimiz bizim ruhumuza girse o saniye evlenirlerdi..:))
00 Yorumla
+1 yıl* evlensem aldatırım ben bunu günahı boynuna de, bir kadar kız mız önermez
11 Yorumla
+1 yılKadincagiz evde kalicanda ona yuk olucan diye korkuyor. Sutlamaya calisiyor yani
00 YorumlaEtkili bir cozumu var hatta arkadasim annesine demisti ama sen yaparmisin bilmiyorum ((:
Kadinlara ilgi duymuyorum de ((:00 YorumlaBanada televizyondaki kızları alıyor ama en kötüsü onların hiçbir zaman senin olmayacagını bilmendir be usta :D
00 Yorumla
+1 yılBen evlenmiyom gardesss dee annen niye karisiyo ki sacma
01 Yorumlasende birini bulup karşısına çıkar sanki evliliği istiyorsunda engeller varmış gibi yap kız okuyor mezun olunca evlencez de 2-3 sene rahatsın
00 Yorumla
+1 yılYaşın gelmiş seninde
Ben 19 yaşında şu kız güzel değil mi diyorlar, bende. Gönlü güzel olsun diyorum artık00 Yorumlaİstemiyorum şu an de geç bence ama fazla zaman harcamadan evlen gitsin...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaş kaç blader senin ;) :)) (evlenmeye can atan her erkeğe öyle bir anne lazım :D )
00 Yorumla
+1 yılŞimdi burun kıvırıyorsun ama hoşuna giden birini bulsun o zaman görürüz seni
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle :D
+1 yılulan sorma aynısından bende de var bir tane. çevremizdeki tanıdıklarımızdan her gördüğü kızı bana övmeye başlıyor yok şöyle iyi yok böyle hamarat.
00 Yorumla
+1 yılEvladının 24 yaşından sonra halen evlenmemiş olması kadını korkutuyor genel anne piskolojisidir bu benimkide aynı
00 Yorumla
+1 yılYüzüne karşı konuşmalısın. Böyle birşeye hazır olmadığını söyle bence.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnene görüştüğün biri olduğunu soylesen olur mu ki acaba
01 Yorumla
+1 yılFazla direnme iş senden çıkıp yetkili mercilere ulaşmiş boynunu büküp kaderine razi ol😅😅😅şaka bir yana Allah yardimcin olsun seni anlamayacaktir
01 YorumlaBeni çalıştırmayacak kadar onurlu bir bir hatun bul hemen evlenirim de :) ben öyle yaptım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞunları kullan ikna gücün artar ve evlenmeden kurtulursun https://hizliresim.com/jv2Wym
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Annem gördüğü her güzel hatun kişiye potansiyel gelin adayı olarak bakmaya başladı napıcam? :D?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler