Güncellemeler
+1 yıl
Benim adım Ufuk. 26 yaşımdayım. Elifsu da 26 yaşında. Benim sevgilim kardeşim'dan ufuk ben.
26 yaşımdayım. İlk ve son sevgilim ilkokul 4 de olmuştu. Sonra tabi ortaokul lise hiç gorusmedik koptuk gitti ama ben hala daha aşığım sizce bana geri donermi adını bile hatırlamıyorum ama aşığım dönmesini istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ilk okul 4'teyken geçmişiniz var o yaşta küçükmüşsünüz ve siz büyüdünüz kız tipide değişmiştir, hiç görüşmemişsiniz şuanki nasıl aşık oluyorsun anlam veremedim?
Adını hatırlamayıp aşık olduğunu düşündüren şey başkasından hoşlanmamış olman bence bu kadar uzun süre hiç görmediğin birine aşık olamazsın.
İlkokul 4 den beridir ona aşık oldugum için başkasıyla zevgili olmadım teklif edenler oldu REX ettim gorusmedigin için adını değil soyadını hatierlamiyorum adı aklımda
On a olan aşkım hiç gecmedi neden bende bilmyorum. Geçse idi başka zevgililerim de olurdu ama geçmedi.
Ben bu durumun başkasından hoşlanmadığın ve kendini ondan hoşlanmaya mecbur bıraktığın için başkasından hoşlanırsan ona ihanet edecekmişsin gibi hissedeceğin için olduğunu düşünüyorum
Evet başkasından hoşlanmadım ama kendimi ondan hoşlanmaya mecbur bırakmadım kendiliğinden oldu. Uzaklasmama rağmen de geçmedi. Sanırım ilk aşk olduğu için çok bağlandım. Ben aşk duygusunu kuvvetli yaşayan biriyim. O ilkokul 5 yani orta 1 oluyo aslında o zaman okuldan ayrıldı bir daha hiç gorusmedik.
Sana yazacağını sanmıyorum. Senin onu sevdiğin kadar sevememiş olabilir seni sonuçta çocuktunuz.
Yoo o da seviyodu platonik değil biz ağır zevgiliydik
Bende onu. İlk aşkıyım bence hatirliyodur ama o da soyadımi unutmuştur
Soyadını hatirlasam instagramdan yazacam ama hatielamiyom bir türlü
Tabiki hatırlar hatırlar ama belki de başka biriyle birlikte
Olsun ayrılır ilaki
Hiçbir aşk ilk aşk kadar guccetli olmaz o birlikte olduğu kişiler yalnızlık duygusunu ve cisel duygularını bastırmak için kullanıyor sadece.
Bende cnsellik ihtiyscimi karsliyorum bakır değilim yani ama hiç sevgilim olmadi
Birlikte olduğum kişilere sevgili gozugle bakmiyom tani yoksa kız arkadaşlarım oldu ama benim için tek gerçek sevgili ilkokul 4 deki o kızdır
Aslında buraya yazma nedenim belki burayı okuyodur diye benim adım Ufuk 26 yaşımdayım 4. siniftaki sevgilim Elifsu ya sesleniyorum hatırladın mi beni
Yazmaz gibi ama yazada bilir
Benim soyadımi bilmiyo yazmak istese bile beni Nerden bulacak ki
Açıklamayı okumamışım ve okudum. Sen daha çok beklersin bence
Niye öyle dedinki
İlkokul aşkının şu an başka aşkları vardır da ondan. Kız seni mi sevicek sanki bir ömür
Ama onun da ilk aşkı benim
İlk aşk başka sonrası aşklar başka
Olabilir ama şimdi ben ilk aşkımı hatırlıyorum ben buna nasıl baktım filan diyorum içimden
Mesela ilk aşkın sana Instagram dan yazsa etkilenmez misin
Yooo ne alaka filan derim
Bu biraz üzdü beni
Birinin seni gerçeklerle yüzleştirmesi gerekiyordu ve o kişi ben olmuş bulundum kusura bakama
Ama yinde aşığım ve bir gün bana bir yerden ulasicak diye hayal ediyorum. Belki ben Bankta otururken beni gorue tanima gelie belki sosyal medyadan yazar bilmiyorum
Onu biz de bilemeyiz. O kızın bileceği iş
O beni zamanında yani ilkokul.4 de acayip aşıktım nasıl soğumuş olabilir bir anda 26 yaşında olsa bile bence rüyalarına giriyorumdur illaki aksi saçma olur
Sen bilirsin
dalga mı geçiyon la
Neden öyle dusundun
Sen unut artık o işi