AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
178Cevap
30 ve sonrası geç bence ama nasip yani her önüne çıkanla evlenmek icin evlenilmez bu da bi gerçek. Karşı cinsten kaçmadığına emin misin?
Karşıma istediğim gibi biri çıkmadı diyorsun peki sen karşı cinsin istediği özellikleri taşıyor musun
İstediğim gibi biri çıkmadı diyorsun ya gerçekten zamanı var ya da sen çıtayı yüksek tutuyorsun bence
"İstediğim gibi biri..."
Ölçüleri ver marangozdan yaptıralım. Evlenememen normal bu kafayla.
Evlenmek mecburi değil ki. Ben bekarım. Lisedeki bir kız arkadaşım halen bekar. Güzel kariyerli. Toplumsal ve hormonal baskıyı yönet biraz
Kadwr. Bana beklenmedik anda 2 şer tane çıkmıştı.
Tekrar dönüp o günleri yaşamak isterim bazen.
İlerdeki halimi gördüm sen de ve gerçekten senin adına üzüldüm : (
Uzuntunu her yere kullanma. Evli ve m utsuz olacagima bekarim olmayi tercih ederim. Mutlu evlilik duydun mu dersen. Hic duymadim. Ama mutku bekarlar var
Tek kardeşim ve sülalem illet de ailem yoksa kimse yok hayatımda bu sebeplerden yalnız ölme düşüncesi biraz kasvetlendiriyor. Ama evlenmek daha kasvetli geliyor.
Neden daha kasvetli geliyor?
Ayrica ben de durum ayni. Illet bir oz kardesim var ve ailem birbirinden kopuk. Gorusmuyoruz. Ben de tam tersi evlenmezsem yalniz kalmaktan cok korkuyorum.
İnsan ilişkileri , çıkar ilişkileri demek. Ben daha derin bakan , daha özgün güçlü bir karakterle evli olmak isterdim. Bu da pek bulunabilir birisi değil. Yanlış seçim yapmanın kendimi canım hissettiriciliğne korkuyorum.
Ben de de ayni korku var. Simdiye kadar hep dogru secim yapmak icin bekledim. Ya o kisi bana hic denk gelmezse diye cok korkuyorum. Babamda yok bize cok kotuluk yapti. Ailesi da oyle. Artik gorusmuyoruz o tarafla. Anne tarafimda iste ankattigim gibi. Yani diyorum ki, benim sucum olanlarda hic yok, bari evleneyim de kendi hayatim olsun. Ama simdiye kadar olmadi bir turlu. Artik zor dayaniyorum hayata. 😔
100 binliraniz var mı hiç çalışmayın gayret göstermeyin ama 100 binliraniz olsun bu mümkün mu değil
Evlilik imanın yarısıdir buyruluyor
İmanın yarısını kapsayan bişey kolay olur mu?
Üzüntü olacak sıkıntı olacak efendimiz bile eşiyle tartışmış ayrı yatmisdir
Ee bu durumda 4/4 Luk bir evlilk bekleyemessiniz
Zihniyeti bozuk değilde kimse boşanmak için evlenmez
( Evli misin diye sorarsanız hayır 30 yaşında bekarım halimden isyan etmekden Allah a sığınırım
Evlilik kader tabi ama seninde cabalaman lazım
Napabilirim ki. Tanisma sitelerine girmek istemiyorum
Telegram Instagram?
Ben de 30um, hep 32 yaşında bir eşim olsun istemiştim.
Niye mutlu degil misin yoksa
Senin olmadığın bir hayatta mutluluk kavramı barınabilir mi? Tabiki hayır.
Hahaj iltifat mi bu simdi
Tabiki iltifat değil, tamamen hakikat. Bir çiçek bahçesine gidip güle güzel olduğunu söylemek iltifat mıdır, değil hakikattır.
Cok sagol. Sahte olsa bile beni mutlu ettin.
Her daim mutlu ol.
Yolunda beyimiz ahhshshs
@biradettubaa Tubacım gariban sevindiriyoruz, sevap işliyoruz. Sen gönlümün sultanısın.
Gariban sensin
Estağfurullah, garibanın edebiyattaki anlamı yüreğine dokunulmayan, aşktan ve sevgiden eksik kalmış insan anlamında kullandım. Yoksa estağfurullah efenim sizin gibi birisine gariban demem.
Ama ben o anlama gore soylemedim. Simdi nasil anliyorsan anla. Ayrica kim demis asktan sevgiden eksik kalmis diye. Bir yerlerinden uydurma
Soru başlığınız öyle, ömrümün en güzel günleri geçiyor demişsiniz. Bende ufak bir dokunuş yapmak istedim, pesimist yaklaşmayın.)
Bir esten sefkat gormedigim dogrudur bekarim oldugum icin. Ama annemden gereginden fazla sevginalmisimdir ve arkadaslarimdanda
Her sevgi kendi özünde farklıdır tabiki, aileden alınan sevgi ile arkadaştan alınan sevgi ve partnerden alınan sevgi farklılık gösterebilir.
Evlenip mutsuz olacağına evlenmemek daha iyi, çok takma kafaya
Bence zamana birak belki daha güzel günler yaaiyorsun
Evde kaldın olmuşmu istiyor sun yoksa yumuşakmı sert mi fazla seçersen böyle
En güzel yıllarınız geçte gelebilir. Bilinen en güzel yıllar; en cahil olunan yıllardır.
Yaş ilerledikçe daha seçici oluyorsun, bu da zorlaştırır evlenmeyi.
Ben 20ykende seciciydim. Ne istedigimi biliyorum neyi istemedigimi. Hep bilincliydim. Sanirim digerleei biraz hoslaninca evet diyorlar
Kabahat sende o halde.
Hayir. Ben bana uygun biriyle istiyorum. Digerleei evlendi noldu ki. Hani nerede mutlu evlilik
Mutlu evlilik bulamazsın hiçbir zaman. Toplum baskısı yüzünden elalem ne der korkusuyla evleniyor millet.
Hmm iste bende tam bu yuzden evlenmedim. Bana o nazarla baksalar bile birini sevmedigim surece evet diyecek degilim. Sanki isteseydem biriyle evlenemez miydim
çokda şaapma yaaa filmin sonu böyle biter en kötü 😂😂
Ben de şaşırıyorum ona. Hem de çok fazla. Demek ki bazı insanlar gerçekten ya çok şanslı ya da allahım sevdiği kulu.
Allahin sevdigi kullari oldugunu duaunmuyorum. Bazilarinin ne kadar hafif mesrep olduklarini goruyorum cunku. Sadece karsisindakini benim kadar suzgecten gecirmiyorlar ve aslinda kiminle evlendiklerini bile bilmiyirlar cogu zaman bence
Sonuçta tip olarak da olsa birileri karşılarına çıkıyor mu çıkıyor.
Fazla irdelememek lazım aslında. En güzeli sevenle evlenmek ama işte
Gidiyorrr bir yerden başla geç kalırsan , çürümüş meyva ne kadar tat verirse anca okadar tat alırsın
ömrünün en güzel yıllarında niye evlenesin takılakoy sonra evlenirsin
Nasip işidir. Birde senin nasıl birini istediğin önemli.
31 yaşındayım şikayetim yok ama geceleri aklıma gelmesin diye uyuyorum erkenden :D
O örnek verdiğin hemen anlaşıyorlar dediklerin evlilik olsun diye evleniyorlar ve birçoğu da mutsuz
Kader midir bilmem ama bu yaştan sonra da evlenilecek birini bulmak oldukça zor
Ben de 35 yaşındayım hâlâ bekarım gençliğim hep yalnız geçti hiç sevgilim bile olmadı evlenemeden yaşlanıyorum bunun eksikliğini de hissediyorum
Evlilik onsuz birgün bile yaşayamayacağın kişiyi bulmaktır.
Huzurlu bir yalnızlığı Mutsuz bir evliliğe tercih ediyorum.
Kesinlikle kader alnın daki yazan kişiyi bulunca senin kaderin gerçekleşecek.
Uğraşma uğraşırsan olmaz. Elbet bir gün çıkar karşına sana göre biri
Ben de bekarım.. Bulamadigim icin degil, en iyisini istedigim icin.
aynen kader galiba, yeterki keder olmasın, bende 34 üm hiç evlenmedim
Bende aynı dertteyim. Cidden kader midir bu
Allah bilir
Bu kadere bir çözüm bulmamız gerek 😊
ok ok
Her şey kaderdir, nasiptir.
Kendi irademizin de payı var elbette.
Eee cok secersen. secilmeye kalirsin kesin sende sıkınti var
boş ver yahu, bir erkeğin kahrı bi ömür çekilir mi Allah aşkına 🤦♂️
Evlilik kaderdir çünkü hayat bir sınavdır evet biz seçiyoruz ama bence kader
Evlilik nasip işi evlenmek için evlenmek olmaz 32 genç hemde
şans işte. bende 36 olmayınca olmuyor. evlilik kumar gibi zaten
Biz hep uzakta olanlara aşık oluyoruz yani imkansizlara
çünkü siz çok şey istiyosunuz genel olarak maddiyat vs
Evlilik nasip kader cesaret korkusuzluk ve erkeğe güvenle alakalıdır nasibine bekle :)
Ruh ikizinizi bulmadan evlenmeyin sonrasi kötü oluyor
Seçici olduğun için ev'de kalmış olabilirmisin sence.!
Nasip kısmet ne kadar çok istesen okadar olmaz maalesef
ömrünün güzel yılları evlenmedigin için mi gidiyor şimdi ben orayı anlamadım
Evet evlilik nasip işi ama senin de çabalaman gerekiyor
İlla evlenincemi ömrünün güzel günlerini geçiriyorsun yaş 36 ben ölmüşüm
21 yaşındayım banada çözüm lazım evi olan zengin bir hanımefendi.
Tamamen nasip meselesi. Kendini eksik hissetme bu yüzden
Bakın hep aşk yaşamak istiyorsanız evlenmeyin ama aşkta biryere kadar çoluğum çocuğum olsun mutlu aile tablosu cizeyim diyorsanız evlenin (nasıl yaşanırsa yaşadım ben aşksız) şarkısını dinlediğinizde beni anlarsınız.
Abla demmekki çok secicisin 10da 10 Luk istiyorsun oda bu devirde zor bak benim sevgilim çok iyi bir insan ama maddi durumu çok iyi değil ama evlenicez yakinda çok da seviyorum evde kalmanbgwyet normal.
Allahın bir bildiği vardır. Belki evlenince, eclilik başına bela olacaktır. Her şer de bir hayır vardır. Bende 40 yaşımdayım, hiç. evlenmedim. Pek umudum da kalmadı, hayırlısı buymuş diye kabullendim artık 🤷♂️
18 de evlendim de noldu cahıl cahıl evlendim , çok sıkıntı çektim, evlilik büyük sorumluluk
Cahillik böyle bir şey, tek dertleri evlenmek.
Çok seçicisin demekki biraz daha kriterlerini azalt sende birini bulursun ben 42 yaşındayım bekarım ve çok mutluyum bu durumdan
Belki de evlenmektense evlenmemek çok daha iyidir evlenip de acı çekip çocuk varken boşanmaya çalışmak vs daha zor
Belki de evlenmektense evlenmemek çok daha iyidir evlenip de acı çekip çocuk varken boşanmaya çalışmak vs daha zor
eee evi olsun arabası olsun o olsun bu olsun diye diye önüne geleni reddedersiniz (genel olarak konuşuyorum) yaş 30 oluncada ay ben evde kaldım))
daha çok kalacaksınız çooook bunlar iyi günleriniz😂
Seninle tanışmak istiyorum
Bende 27 yaşındayım evlilik istiyorum ciddi ilişki istiyorum
Bana bir şans verir misin
Valahi evlenip el oglunun kahrini cekecegine bekar ol istedigin kisiyle gorus hayatini yasa 20 yasinda evlendim 5 senelik evliyim gencligim kuruudu giti evlenmeyin hayatinizu yasayn
Valahi evlenip el oglunun kahrini cekecegine bekar ol istedigin kisiyle gorus hayatini yasa 20 yasinda evlendim 5 senelik evliyim gencligim kuruudu giti evlenmeyin hayatinizu yasayn
Evlilik kader. Ben de benzer soru sordum yaşımız da aynı dedim bu benim sorum mu acab 😄
Bekarlığın tadını çıkar evlenince de evlilik zor gelecek.
Bekarligin tadı kaç yaşına kadar çıkıyor ( çocuk bile doguramiyacak yaşa gelince mi )
İstediğin biri nasıl cidden nasil çünkü bu yaşta cidden cok şey kaçırmışsın evlilik adına
Nasip tamamen ya kısmet işi umarım güzel bir evliliğin olur hemen