Bi arkadaşımla bugün için kadıköyde saat 2 için buluşmak için sözleştik. saat 12.50 de bana metroyla gelicem nerde buluşalım diye sormuş mesajını görmeyince de 10 15 dk sonra aramış. ben bunları saat 2 de gördüm. ben otobüsteyim, mekanda buluşalım direkt yazdım. interneti kapalıydı ama umursamadım nasıl olsa buluşuyoruz diye. mekana gittim baktım yok aradım telefona cevap vermediğin için buluşma iptal diye düşündüm dedi. ne alaka ben sana iptal edelim dedim mi dedim aradım açmadın mesaja cevap vermedin dedi çünkü görmedim kusura bakma her dk müsait olamadığım için dedim, mesajda bana metroyla geliyorum yazmışsın iptal mi dememişsin ayıp yani dedim ben şu an buraya kadar geldim dedim. biz bugün konuşmadık dün konuştuk sonra cevap vermedin sen yine dedi. anlatamıyorum galiba, ben sana iptal edelim falan yazdım mi? yazmadım. nasıl sen İnternetin olmadığı için benim yolda olduğumu görmediysen ben de müsait olmadığım için görmedim. dün zaman belli mekan belli bugün niye tekrardan aynı şeyleri konuşalım dedim saçmalama insan buluşma günü de konuşur falan dedi daha önce de kaç defa arkadaşlarımla buluştum ettim daha böyle bi şey ne duydum ne gördüm.
Uzun oldu ama sırayla yazdım olayları, kim haklı aklıma takıldı baya?
Güncellemeler
+1 yıl
!!!
Güncellemeler
+1 yıl
!!! y
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kandırıldığını düşünmüş olabilir yani ekildiğini belki de teretdütlü çıktı evden açmayınca teli sen mesajlara dönmeyince bekleme yapmadan geri dönmüş pişman olmuştur ama belli etmemeye çalışıyor
Mesajı 12.50 de atmış. arama 13.10. buluşma saati 14.30.14.15 de otobüsteyim yazıyorum o görmüyor.2 ye kadar telefonu elime dahi almadım. nasıl ekildiğini zannetmiş olabilir? buluşmaya gitse aradan zaman geçse bana ulaşamasa anlarım da bu ne böyle
Bi de iptal olsa ekicek olsam gelemiyorum denilir. öyle ghosting yaparak ekme olayları arkadaşlar arasında olur mu bilmiyorum da bunu zannettirecek bi davranışım bence yok
tamam sen haklısın zaten ben adamın bakış açısıyla yorumladım.
Yok kız arkadaşımdı ama artık görüşmem herhalde bunu yapmak saygısızlıktır net daha önce bi yere kadar gidip masadan hiç dönmedim
Yani kadın erkek farketmez ben de olsam konuşmazdım çok saçma bir hareket yaptığı bugün bunu yapan yarın en ufak bir olumsuz durumda seni yarı yol’da bırakır.
normalde arkadaşimla buluşacağım gün marmaraya biniyorum indim şurda bekliyorum tarzi karşılıklı haber veririz.. sen yazmamişsin ama onun gelmemesi abarti yani bi tik sen haklisin bence
Buluşma saati 2.30 olduğu için ben de 2 çeyrekte yazmıştım şu an otobüsteyim diye. ya da mesela diğer arkadaşlarımla buluşurken nerdesin vardın mı şekli biz de sorarız ama buluşmadan 2 saat önceki mesajını görmedim diye iptal oldu sandım demesi falan çok saçma geldi. iptal olsa iptal edelim derim mesajda da nerde buluşalım demiş o yüzden geliyor sandım aramasına da o yüzden dönmeye gerek duymadım bile
internetini açmasi lazimdi şahsen sen haklisin belki de trip atti sana
Attığı mesajda bile nerde buluşalım metroyla gelicem demiş. geç cevap versem ne yazar ki İnternetini açmasını da geçtim, ben iptal edelim dememişken saçma sapan bi çıkarım yapmış, herkesin özel bi hayatı var mesajlar geç görülebilir aramalar duyulmayabilir.. kötü hissettim. o kadar özendim hazırlandım böyle bi şey yaşadım
ama senin araman lazimdi kizi interneti kapalı olduğunu görüp aramasina dönmeliydin çünkğ nerde buluştuğunuz bile belli değilmiş aslinda bence trip atmiş
Hayır oturacağımız yer belliydi 1 gün önceden mekanı da saati de belirlemiştik. o mekana direkt mi gidelim yoksa bi yerde buluşup mu gideriz manasında yazmış bana. aradığını da mesaj attığını da buluşma saatinden yarım saat önce gördüm.12.50 de mesaj atmış 13.10 da aramış. mesaja cevap verdiğim için bi de aramaya gerek duymadım zaten buluşucaz diye. o da İnternetim bitmişti o yüzden mesajını görmedim dedi. ben de bak sen nasıl göremiyorsan ben de göremeyebilirim burdan buluşmanın iptal olduğunu düşünmen anlamsız ben sana iptal mesajı falan atmadım dedim
Ayrıca cevap vermememle buluşmanın iptal olduğunu düşündüm arasında bi bağlantı göremiyorum. çarşamba demişiz kadıköyde şu kafe olsun demişiz saat 2.30 olsun demişiz. iptal edelim demiş miyim hayır. biri iptal edelim demiyorsa o buluşma iptal değildir kafana göre gelmemezlik yapamazsın bence herkes bazen karşısındakine ulaşamıyor bi şeyler olabiliyor ama böyle yarı yolda bırakmıyor bence
Sen haklısın