Uzun oldu ama sırayla yazdım olayları, kim haklı aklıma takıldı baya?

Bi arkadaşımla bugün için kadıköyde saat 2 için buluşmak için sözleştik. saat 12.50 de bana metroyla gelicem nerde buluşalım diye sormuş mesajını görmeyince de 10 15 dk sonra aramış. ben bunları saat 2 de gördüm. ben otobüsteyim, mekanda buluşalım direkt yazdım. interneti kapalıydı ama umursamadım nasıl olsa buluşuyoruz diye. mekana gittim baktım yok aradım telefona cevap vermediğin için buluşma iptal diye düşündüm dedi. ne alaka ben sana iptal edelim dedim mi dedim aradım açmadın mesaja cevap vermedin dedi çünkü görmedim kusura bakma her dk müsait olamadığım için dedim, mesajda bana metroyla geliyorum yazmışsın iptal mi dememişsin ayıp yani dedim ben şu an buraya kadar geldim dedim. biz bugün konuşmadık dün konuştuk sonra cevap vermedin sen yine dedi. anlatamıyorum galiba, ben sana iptal edelim falan yazdım mi? yazmadım. nasıl sen İnternetin olmadığı için benim yolda olduğumu görmediysen ben de müsait olmadığım için görmedim. dün zaman belli mekan belli bugün niye tekrardan aynı şeyleri konuşalım dedim saçmalama insan buluşma günü de konuşur falan dedi daha önce de kaç defa arkadaşlarımla buluştum ettim daha böyle bi şey ne duydum ne gördüm.

Güncellemeler
+1 yıl
!!!
Güncellemeler
+1 yıl
!!! y
Uzun oldu ama sırayla yazdım olayları, kim haklı aklıma takıldı baya?