Sebebi olmayan düşmanlık?

öncelikle herkese merhaba, arkadaşım ve benim okulda yaşadığımız bir olaydan bahsetmek ve bu konu hakkında diğer insanların da fikrini almak istiyorum. Olayı en başından anlatıcam. şu an üni 1 öğrencisiyim ve okulun ilk gününden beri hiçbir şekilde kimseyle muhattabım fazla olmadı. Sessiz sakin biriyim okuldan eve evden okula giden biriyim. Arkadaşım da aynı benim gibi. Sınıftaki kızlara hiç bir şekilde kötü söz hakaret iftira kötü söylemlerde bulunmadık yani onlarla daha önce oturup konuşmuşluğumuz bile olmadı. Sınıftaki tüm kızlar özellikle arkadaşım ve bana karşı düşman gibiler durduk yere. Sınıf grubuna bir şey sorduğumda iğneleyici laf sokucu şekilde ters ters cevaplar veriyorlar. tuhaf tuhaf dik dik bakıyorlar. Hoca bir şey sorduğunda fikir belirtiyorum sınıftaki kızlardan biri hocaya bence yanlış hocam dedi hoca da sebebini sordu madem yanlış doğrusunu sen söyle dedi ve sonra kız bende bilmiyorum dedi ama yanlış deyip sustu. Yani fikri bile olmadığı bir konuda sırf ben fikir sunduğum için bile benim fikrimi yanlışlıyor oysa ki verdiğim cevap doğru cevaba çok yakındı. Ben sınıfta derslere katılım sağlayan hocalarla iletişimi iyi olan bir öğrenciyim en önde oturuyorum çoğu soruya cevap verip çoğunu doğru biliyorum. Bu yaşanan olaylara örnek. Konuya gelecek olursak, sormak istediğim şu; hiçbir şekilde kötü davranmadığımız halde izi tanımadan neden gıcık oluyor olabilirler yani bu düşmanlığın sebebi nedir sizce? Bunu sadece kızlar yapıyor ve üst sınıftan ortak arkadaşımız var onlarla gayet iyi anlaşıyoruz ve okuldaki görevli ve memur kişilerin de hepsiyle arkadaş gibiyiz ve sevilen kişileriz olgun bir kişiliğimiz var görevliler de diyor bu okulda hiç cıvık cıvık hareket ettiğinizi görmedim diye. Yaşı büyük kadın ve erkek görevliler bizimle anlaşabiliyor sadece sınıftaki yaşıtımız kızlar bize gıcık... SEBEP NE YANİİİ?

Sebebi olmayan düşmanlık?