Ailem benim sapik mesajlarımı ogrendi?

Şimdi benim kuzenimle okuldan konuştuğum 4 erkekle grubumuz vardı ama grupta sapik sapik küfürlü şeyler konusuyorlar neyse kuzenimin babası bunun telefonunu karıştırıyor ve grubu görüyor sonra amcam annemi aradı gece vakti senin kiz ile benim kız erkeklerle küfürlü sapık konuşuyor diye yengem de çok sinirlendi falan annem telefonunun şifresini vereceksin dedi bende korkudan galerideki sıkıntılı şeyleri sildim ama annem bana sordu sen yaptın böyle bir şey dedi bende inkar ettim sonra amcam benim onlarla olan konuşmamı attı falan mal gibi kaldım ayrıca ben daha önce başka kişilerle yine buna benzeyen olaylar oldu ama bu çok sıkıntı çünkü kanıtları var erkek arkadaşlarımda mesajları silmeden gruptan çıktılar amcam her şeyi ogrendi gruptan çıkın yazdığım mesajda duruyor bu sefer bittim ben sizce ne yapmam lazim olay harbi büyük
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar Ailem benim bir kez bile küfür ettiğimi gormedi ayrıca sınav dönemindeyim bu dönemde böyle olaylar olması ve öğrenmeleri aşırı büyük bir olay
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca olayın içinde sadece bdn yokum kuzenimde var amcamlad çok rahatsız olmhs bu durumdan her şeyi benim yaptığımı düşünüyorlar ayrıca kuzenimi bu hale benim getirdigimj dusunuyorlar
Ailem benim sapik mesajlarımı ogrendi?