Samimi olduğum tek bir tane akrabam yok çocukken iyiydi büyüdükçe hepsinin ne olduğunu gördüm anladım ve hiçbirisine selam bile vermiyorum mecburi aile evime geldikleri zaman bile yanlarına gitmem selam bile vermem hiçbirine ne amca ne dayı ne hala ne teyze ne yenge ne kuzen hepsinin ne kadar yılan ve sinsi ve çıkarcı olduğunu biliyorum çünkü gerçek yüzlerini biliyorum kimse benim hakkımda da konuşamıyor sizce bu yaptığım doğru mudur yanlış mı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Doğru yapıyorsun ne çıkarsa akrabadan çıkıyor akraba zehirli yılandır
Aynen öyle çok şey biliyorum çok Ironman gibi bilgi ile lanetlenmiş gibiyim
Insanlarin en buyuk yanilgisi nedir bilir misin?
Nedir?
Herkesin onunla bir derdi olduğunu sanmak. Arkadasinin, dostunun, sevgilisinin, halasi dayisi nenesi dıdısı okuldaki arkadasi vs. Hepsinin kendisi hakkinda konustugunu kiskandiğini gıcık oldugunu sanmak. Kimse için o kadar önemli değilsiniz. Sandiğiniz gibi konusulmuyorsunuz da. Kendimizi bu kadar buyutmeyelim. Sen onlardan cok dert etmissin.
Hiçbirini dert ettiğim falan yok hiçbiri umrumda bile değil kim hakkımda ne düşünüyor ne konuşuyor bunu da düşünüp dert edinmiyorum sadece bu soruyu sormamın nedeni çoğu yerde akrabaları ile çok iyi geçinen vesaire insanlar görüyorum benim gibi olan sevmeyen uzak duran var mıdır veya yaptığım şey çok mu yanlış gibi bunu merak ettiğimden sordum ayrıca emin olabilirsin benim sülalemi benden iyi bilemezsin :) kıskanıp kuduran ve içten içe her gün olmasa bile çoğu zaman hakkımda konuştuklarını çok iyi biliyorum net kanıtlarım ve bilgim de var bundan daha fazla detay vermeyeyim egoya ve kibire girer ben egoist kibirli varlıklardan nefret ederim.
Ha bir de çoğu insan için çok önemli bir insanım biraz yanıldın cevabında üzgünüm ve kendimi ben kendimi büyütmesem bile büyüten çok yani benim elimde olan bir durum değil son olarak ta gereksiz boş insanları dert edinmem ailem ve sevdiklerim dışında :)
Egoist ve kibirlilerden nefret ederim.!
"Çok önemli bir insanım"
Aynen. 👍🏻 baya komiksin
Seni çevren öyle görüyorsa sen bunun aksini iddia etsen ne olur ben olanı söylüyorum kendim çok önemliyim en iyiyim en üstün benim demedim :) senin de bu tarz konularla ilgili yaraların var herhalde gocunduğuna göre sert cevaplar sert tepkiler veriyorsun anlıyorum seni herkes aynı olmak zorunda değil sen kimse için o kadar önemli olmuyor olabilirsin veya okadar umursanmıyor olabilirsin bu gayet normal bir durum başkaları da illa senin gibi diye bir kural yok :)
Egoist kibirli kişilikler midemi bulandırıyor ayrıca :)
Sen yazdiklarini dön de bir oku. Sağlikli bir psikolojin yok. İki lafından birinde kendinle çelişiyorsun. Daha fazla zamanimi harcayamiycam kusura bakma
Önemsiz zamanını monoton hayatına telefonuna dönüp TikTok kaydırmaya veya boş boş ekrana bakmaya harcamaya devam edebilirsin seni zorla burada tutmuyorum senin gibilerle uğraşacak zamanı önemli benim gibi insanların harcayacak zamanı yok asıl :)
Senin Önemsiz bir kişi olman benim de önemsiz olduğum anlamına gelmiyor üzgünüm :)
Arkadandayım
Teşekkürler yazım hatası olmuş herhalde artık doğru anladım umarım :)
Klavye yüzünden sorry
Önemli değil senin de benzer sanırım :)
Onlar geldi mi odadan çıkmam😅
😄 en iyisi doğru yoldasın