Aile & Toplum Şu an hangi mevsimdeyiz? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 68 Yapay Zekaya Sor Hangi mevsimde olduğumuz belli değil de 😂#Edameda 🌸 Güncellemeler+1 yıl Görseldeki ben değilim tabi ki de :d Şu an hangi mevsimdeyiz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı. İlkbahar ama ne ilkbahar hava ısınsın mı? soğusun mu? Bir türlü karar veremiyor. Kafası çok karışık bir bahar bu. 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Öyle vallahi tüm gün yağmur yağdı sevmiyor muyum seviyorum tabii ki çok eğlendim o ayrı ama bahar'ı da görelim az be 😄 1 0 Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 558 cevap paylaştı. Yaz gelsin biran önce gel gitli havaları sevmiyorum 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Mart kapıdan baktırır diye boşa dememişler mevsimindeyiz. 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 758 cevap paylaştı. Burası hep rüzgarlı , ağustosda biraz gün yüzü görüyoruz 😄 1 0 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Fırtına var rüzgar var bence kış ya da son bahar.. ama ilk bahar değil 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Dün sahurda kar döküştürüyodu, sonra sis çöktü sonra yağmur yağdı bugün de günlük güneşlik 😄 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Donuyorum. Çok soğuk dışarısı yine. Kısa kollu giymek istiyorum artık 🥺🥺 1 0 Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl 21 Martı geçtik. Teknik olarak ilkbahardayız 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. şu an başkent mesala 4 mevsim yaşayabiliyoruz öyle bir kararsız hava😀 1 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Ağaçlar bile karar veremediğine göre, kış görünümlü ilkbahar diyebilirim. 1 0 Yorumla
Ercan222 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Mini etek giyip altına kırmızı tanga giyen kızlar çok itici bence 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Soruları karıştırmışsınız Yorumla Ercan222 +1 yıl Yok canım karıştırmıyorum Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bi an sen sandım 😅😅İlkbahara yakın bir mevsimdeyiz😆 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. mevsimsel bir geçiş var , ben yaza girmiş gibiyim 1 0 Yorumla
panzerkopfwagen Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı. Henüz kış ayındayiz fakat havalar malum küresel ısınma dan dolayı ilk bahar gibi 1 0 Yorumla
brsdışgüç Takip Et Master Yaş: 56 , eic 82% +1 yıl #1 hangi mevsim derse o mevsimdir 1 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kim ayol Yorumla brsdışgüç +1 yıl #1 feno. yani sen🤷♂️ Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 Ben mevsimiziz diyorum Yorumla brsdışgüç +1 yıl hahaaa. tamamm🤷♂️sen hangi mevsimdeyiz dersen o mevsimdeyiz diyorum bende😂😂😂😂okadar karıştıki mevsimler, sen bi mevsim söylesen ona inanırız diyorum😂😂bi espri yapalım dedik🥶 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Aç karna kafam durmuştu Yorumla brsdışgüç +1 yıl 😂😂 iyi bir gün diliyorum🙏 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sağolun size de Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aynı yerdeyiz sence hangisi 😂😂 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben şu an Ankara'da değilim, gebzedeyim 😄 Yorumla MrConfused +1 yıl Ne geziyon orada kız Yorumla Edameda06 +1 yıl Geziyorum 🤣 Yorumla MrConfused +1 yıl İyi gezmeler 😇 Yorumla Edameda06 +1 yıl Mersiletta Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Sözde bahar ama kisdayiz 2 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl dün İzmir bahardı bugün kış 2 1 Yorumla GırgırAdam +1 yıl Manisa da aybı Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Bahar kış arası. 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Evet hava çok değişken 1günde 4mevsim yaşıyorum 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Zabahnan soğuk, öğlen sıcağ , akşamınan sağok 1 0 Yorumla
yeniarkadaşın Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl ilk bahar ile başladık karakışla devam ediyoz :) 1 0 Yorumla
Ciimeyilnoktakom0 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Valla resmi görünce içim ısındı 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bukalemun gibi oldu havalar 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Sabah yazdı şu an resmen kış. Fırtınalar kopuyor. 1 0 Yorumla
GırgırAdam Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Biz ilkbahardayız da fotoğraf yaz ayı 😍😃 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. 2 gün önce kar kürüyorduk şimdi mangal havası var 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Burası hâlâ sonbahar 😂 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Baharı tam manasıyla yaşıyorum ben bizim burada :D 1 0 Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 845 cevap paylaştı. Yazın başında 7 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. dekolteyi ön plana çıkarma mevsimi ;) 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Burası kış 2 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. karakış 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Bahar 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. ilkbahardayız 1 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. ilkbahar 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bence kıştayız 1 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kışlıbaharlıyaz 😃 1 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bahar 1 0 Yorumla
FireSun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı. Anliyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
İlkbahar ama ne ilkbahar hava ısınsın mı? soğusun mu? Bir türlü karar veremiyor. Kafası çok karışık bir bahar bu.
Öyle vallahi tüm gün yağmur yağdı sevmiyor muyum seviyorum tabii ki çok eğlendim o ayrı ama bahar'ı da görelim az be 😄
Yaz gelsin biran önce gel gitli havaları sevmiyorum
Mart kapıdan baktırır diye boşa dememişler mevsimindeyiz.
Burası hep rüzgarlı , ağustosda biraz gün yüzü görüyoruz 😄
Fırtına var rüzgar var bence kış ya da son bahar.. ama ilk bahar değil
Dün sahurda kar döküştürüyodu, sonra sis çöktü sonra yağmur yağdı bugün de günlük güneşlik 😄
Donuyorum. Çok soğuk dışarısı yine. Kısa kollu giymek istiyorum artık 🥺🥺
21 Martı geçtik. Teknik olarak ilkbahardayız
şu an başkent mesala 4 mevsim yaşayabiliyoruz öyle bir kararsız hava😀
Ağaçlar bile karar veremediğine göre, kış görünümlü ilkbahar diyebilirim.
Mini etek giyip altına kırmızı tanga giyen kızlar çok itici bence
Soruları karıştırmışsınız
Yok canım karıştırmıyorum
Bi an sen sandım 😅😅
İlkbahara yakın bir mevsimdeyiz😆
mevsimsel bir geçiş var , ben yaza girmiş gibiyim
Henüz kış ayındayiz fakat havalar malum küresel ısınma dan dolayı ilk bahar gibi
#1 hangi mevsim derse o mevsimdir
Kim ayol
#1 feno. yani sen🤷♂️
😂 Ben mevsimiziz diyorum
hahaaa. tamamm🤷♂️sen hangi mevsimdeyiz dersen o mevsimdeyiz diyorum bende😂😂😂😂okadar karıştıki mevsimler, sen bi mevsim söylesen ona inanırız diyorum😂😂bi espri yapalım dedik🥶
🤣 Aç karna kafam durmuştu
😂😂 iyi bir gün diliyorum🙏
Sağolun size de
Aynı yerdeyiz sence hangisi 😂😂
Ben şu an Ankara'da değilim, gebzedeyim 😄
Ne geziyon orada kız
Geziyorum 🤣
İyi gezmeler 😇
Mersiletta
çok güzel giyinmişsin
Sözde bahar ama kisdayiz
dün İzmir bahardı bugün kış
Manisa da aybı
Kış gibi, hatunun vücudu güzelmiş
Bahar kış arası.
Burası ilkbahar.
Evet hava çok değişken 1günde 4mevsim yaşıyorum
İlkbahar görünümlü kış
Zabahnan soğuk, öğlen sıcağ , akşamınan sağok
ilk bahar ile başladık karakışla devam ediyoz :)
Üzerinde mont olsa iyiydi
Valla resmi görünce içim ısındı
Bukalemun gibi oldu havalar
Sabah yazdı şu an resmen kış. Fırtınalar kopuyor.
Biz ilkbahardayız da fotoğraf yaz ayı 😍😃
2 gün önce kar kürüyorduk şimdi mangal havası var
Burası hâlâ sonbahar 😂
Baharı tam manasıyla yaşıyorum ben bizim burada :D
Yazın başında
Mevsimlerin ne önemi var içimizde bahar oldukça
dekolteyi ön plana çıkarma mevsimi ;)
Burası kış
karakış
kıştayız
Yaz ile bahar arası
Bahar