Kişilik & Karakter Hangi mevsimin i̇nsanısın? McLareN558 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor İlkbahar Yaz Sonbahar Kış Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi mevsimin i̇nsanısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. Sonbahar 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Herseyiyle kis, karin yagmasi, havadaki o rüzgar, havanin rengi bile. Herseyiyle. 1 0 Yorumla
kürkçüdükkanıkapandı Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben her mevsim olurdum da o benim dünyam olmayı başaramadı 0 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her mevsimi ayrı ayrı seviyorum. Ama yaz favorim, doğduğum mevsim ♥️ 0 0 Yorumla
mehmetbr6532 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl llk bahar abi mis gibidir ya aşk kokar abicim 0 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sonbahar, huzur veriyor. 0 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İlkbaharı çok sevsem de bu aralar sonbahar. 0 0 Yorumla
Advertiser Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 698 cevap paylaştı. Kesinlikle ilkbahar. 0 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 811 cevap paylaştı. Yaz değil kış değil ara mevsimeler 0 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı. Kışş ❄️☃️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sonbahar
Herseyiyle kis, karin yagmasi, havadaki o rüzgar, havanin rengi bile. Herseyiyle.
Ben her mevsim olurdum da o benim dünyam olmayı başaramadı
Her mevsimi ayrı ayrı seviyorum. Ama yaz favorim, doğduğum mevsim ♥️
llk bahar abi mis gibidir ya aşk kokar abicim
Sonbahar, huzur veriyor.
İlkbaharı çok sevsem de bu aralar sonbahar.
İlkbahar 🌸
Kesinlikle ilkbahar.
Yaz değil kış değil ara mevsimeler
yaz ayı
İlkbahar 🌺
Serin derin
Kışş ❄️☃️
Kış sanki
Her daim yaz
Yaz insanıyım