Aile & Toplum Calar saat yokken insanlar esk8den nasil sahura kakardi? internet_eskiyasii Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir de bize gore daha erken uyurlardi bakin teklonoji isik yon nasil otursunlar Güncellemeler+1 yıl Bence eskiden insanlar yatarken bir seyler yiyip daha kalkmiuorlardi sahur yoktu Calar saat yokken insanlar esk8den nasil sahura kakardi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çocukları counter strike oynuyormuş sahur zamanına kadar. Anne babalarını sahur vaktinde kaldırıyorlarmış 0 2 Yorumla internet_eskiyasii +1 yıl Malmisin Yorumla kilinc528 +1 yıl 16vs 16 public server ne diyon len mq Yorumla
skzbagimlisi Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Davulcu var ya hani onlar da sahur zamanına kadar uyumuyo ya ve insanlar zaten eskiden mübarek kişilerdi sahura kadar uyumayıp ibadet ederlerdi 1 1 Yorumla internet_eskiyasii +1 yıl Yuhhh Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 845 cevap paylaştı. Davulcuyla 7 1 Yorumla internet_eskiyasii +1 yıl Davulcu nasil kalkardi Yorumla
slayyyw Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Bu soruya neden bu kadar güldüm ben 0 1 Yorumla internet_eskiyasii +1 yıl Sacma degil ki mantikli Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Davul☺️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çocukları counter strike oynuyormuş sahur zamanına kadar. Anne babalarını sahur vaktinde kaldırıyorlarmış
Malmisin
16vs 16 public server ne diyon len mq
Davulcu var ya hani onlar da sahur zamanına kadar uyumuyo ya ve insanlar zaten eskiden mübarek kişilerdi sahura kadar uyumayıp ibadet ederlerdi
Yuhhh
Davulcuyla
Davulcu nasil kalkardi
Erken yatmak ve erken kalkmak
Bu soruya neden bu kadar güldüm ben
Sacma degil ki mantikli
Davul
Davul☺️
🤣🤣