İnternet & Teknoloji Saatler mi geriye alındı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yoksa telefonum kafayı mı yediNamazdan sonra baktım bildirim vs var ama 1 saat geride gösteriyor Saatler mi geriye alındı? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sitede bir sorun var galiba bende de öyle gözüküyor. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Site değil normal telefon Yorumla ahmetyasinakturk +1 yıl Eğer güncellenmediyse yakın zamanda gmt kısmını +3 olarak ayarla düzelir. Bende sitede saat 5 gözüküyor. Yorumla Soran +1 yıl Bende de öyle oluyor ama site içindeki saat dikkatimi çekmiyorGenede teşekkür ederim ☺ Yorumla
yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yok alınmadı kardeşim, Allah kabul etsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Amin Allah razı olsun ☺Teşekkür ederim Yorumla
UyuyanDev89 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Hajsj yok alınamadı minik 🙂 Allah kabul etsin 😊 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Amin Allah razı olsun ☺ Yorumla UyuyanDev89 +1 yıl Senden de minik çok tatlısın 😊 Yorumla Soran +1 yıl EstağfurullahHayırlı günler Yorumla HerGaytalog +1 yıl Allahini seversen tatli oldugunu nerden anladin? Mesajindaki harflerden mi kullandigi emojiden mi fjfjdjje Yorumla UyuyanDev89 +1 yıl Niye kıskandın jsjsksks Yorumla UyuyanDev89 +1 yıl Minik kusura bakma da bu ne ya sjskskls Yorumla HerGaytalog +1 yıl Yaaaaaa nasıl anladin kiskandigimi (!) 🥺🥺🥺🥺 neden abazanin teki bana minigim demediii tuhhh su an ölüyorum kiskanliktan (!) lol. Yorumla UyuyanDev89 +1 yıl Çok pisliksin sen 🙄 Yorumla Soran +1 yıl EstağfurullahEfendim ikinizden de özür dilerim böyle bir tartışmaya sebep oldum Yorumla UyuyanDev89 +1 yıl Bırak o dilesin ya laflara bak 🙄 Engelledi de hemen korkudan... Özelden.. Yorumla UyuyanDev89 +1 yıl Ben özür dilerim minik 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Valla başım ağrıdı stres yaptım sabah sabahNeyse hayırlı günler ✋ Yorumla UyuyanDev89 +1 yıl Aşk olsun sana da 🙋🏻♂️😢 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sitede bir sorun var galiba bende de öyle gözüküyor.
Site değil normal telefon
Eğer güncellenmediyse yakın zamanda gmt kısmını +3 olarak ayarla düzelir. Bende sitede saat 5 gözüküyor.
Bende de öyle oluyor ama site içindeki saat dikkatimi çekmiyor
Genede teşekkür ederim ☺
Yok alınmadı kardeşim, Allah kabul etsin
Amin Allah razı olsun ☺
Teşekkür ederim
Hajsj yok alınamadı minik 🙂 Allah kabul etsin 😊
Amin Allah razı olsun ☺
Senden de minik çok tatlısın 😊
Estağfurullah
Hayırlı günler
Allahini seversen tatli oldugunu nerden anladin? Mesajindaki harflerden mi kullandigi emojiden mi fjfjdjje
Niye kıskandın jsjsksks
Minik kusura bakma da bu ne ya sjskskls
Yaaaaaa nasıl anladin kiskandigimi (!) 🥺🥺🥺🥺 neden abazanin teki bana minigim demediii tuhhh su an ölüyorum kiskanliktan (!) lol.
Çok pisliksin sen 🙄
Estağfurullah
Efendim ikinizden de özür dilerim böyle bir tartışmaya sebep oldum
Bırak o dilesin ya laflara bak 🙄 Engelledi de hemen korkudan... Özelden..
Ben özür dilerim minik 🥺
Valla başım ağrıdı stres yaptım sabah sabah
Neyse hayırlı günler ✋
Aşk olsun sana da 🙋🏻♂️😢