Kadın, erkek ne kadar aynı dünyadan olsakta hayat şartları sorumlukları farklılık gösterebiliyor, vücudlarımızın farklılıkları ruhumuza kadar işlenebiliyor. Karşı cinsler bize göre farklı şeylere doğal olarak sahip olabilirler. Peki beyler bayanlar karşı cinsiniz hakkında öğrendiğiniz en şaşırtıcı sizi şaşırtan bilgiler nelerdi?
Karşı cinsiniz hakkında öğrendiğiniz en şaşırtıcı bilgiler nelerdi?
Erkekler hakkında neler öğrendim sapık olduklarını takıntılı hasta olduklarını yatmak için çok numaraları olduğunu aşık edebiliyorlar kendilerine aşk acısı diye bir şey varmış sonra gizli işler çeviriyorlar arkadan iş çeviriyorlar tuzak kuruyorlar ortam hazırlıyorlar korkutuyorlar ısrarcı oluşları cinsel istismarlar yapmaları ırza geçmeye meraklı olduklarını sen olmasan arkadaşına kafayı takar onu tuzağa düşürür istediklerini yaptırmak için tehdit ediyorlar ara bozarlar çünkü ben ilk kişi olcam kafası her insandan kıskanır o yüzden tuzak kurarlar çünkü bak ben arkadaşını avladım intikam alırlar ikiyüzlü herkese karşı güzel oyun oynarlar utanmaz olduklarını bir kıza göz koyma ve kızı o... sanmaları kendilerine güvenirler sadece kendilerini düşünürler başkalarını değil kendi çıkarları menfaatleri Allah inancı yok empati yok