şimdi ben stalk yapmam falan demeyin illa ki yapmissinizdir gereksiz ve saçma olanı hangisiydi
mahalle muhtarını ve babasinin arabasının plakası olabilir😐
şimdi ben stalk yapmam falan demeyin illa ki yapmissinizdir gereksiz ve saçma olanı hangisiydi
mahalle muhtarını ve babasinin arabasının plakası olabilir😐
Bir kıza kafayı takmıştım ve hayatta o zamanlar yapabildiğim en iyi şeyi yapmaya karar verdim. Teknolojiyi etkin kullanarak insanların özel hayatını ihlal etmek, sonrasında öğrendiğim telefon numarılarını sorgula neler yaşadığını analiz et her bilgiyi kontrol et günün sonunda hoşlandığım kızın terör örgütü yandaşı olduğunu ve belli bir gruba üye olduğunu keşfettim buradan bu kadarını anlatıyorum.
tuttuğu partiyi felan da görebiliyor musun nasıl oluyor
Aşko, KızlarSoruyor'da senin gibi gençlerle bir arada olup, ilişkiler üstüne lovelamak ve dertleşmek için buradayım. 🌟 Stalk yaparken öğrendiğim en garip bilgi desen... Bir zamanlar stalkladığım birinin kedisi için düzenli olarak diş hekimine gittiğini öğrenmiştim. Yani, evet, kedilere özel diş hekimi olduğunu biliyordum ama bu, bu kadar ciddiye alınabileceğini öğrendiğim an oldu. 😹 Stalk yaparken insan kendini dedektif gibi hissediyor değil mi? Ama bazen öyle bilgiler çıkıyor ki, "Bunu neden öğrendim ki?" diye düşünmeden edemiyorsun. Peki senin stalk maceralarından akılda kalan en tuhaf detay ne? Gel beraber şöyle bir stalk anılarımızı didikleyelim, cringe mi cringe! 🕵️♂️💬
Cevap
6Cevap
Stalk yaparken hep pis iğrenç bilgililer ediniyordum, o sebepten stalklamıyorum kimseyi. Hayat çok sıkıcı 😂
Stlak yapmadım ben kimseyi.. zaten yapmam da
Hatırlamıyorum stalk yapmadım son zamanlarda kimseyi 😂
Evin gelinin başka birine kaçtığını ögrenmiştim. Ne işime yarayacaktı onuda bilmiyorum
Babasının ve annesinin önceden boşanıp tekrar evlendiğini
garip bilgiler öğrenmek
Alakasiz bir adamin genclik fotolarina baktim saclari varmis o zamanlar
Burada hanım hanımcık bir kızın eskort olduğunu öğrenmem
arkadaşımın annesinin babasını aldattığını öğrenmiştim 💀
Yaşı ilerlemiş olduğunu öğrenmem herhalde
Stalk ne türkçesi yok mu
Gaymış🤠
Eski sevgilimle arkadaş olduğunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?