Zenciler mi yoksa Suriyeliler mi bence zenciler gitmeli
Zenciler afrikalilar
Suriyeliler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zenciler mi yoksa Suriyeliler mi bence zenciler gitmeli
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Zencilerle derdiniz ne?
niye onlari savunuyorsunuz hala tc kızlarıyla yatiyolar suriyeler en azından böyle bir sey yapmiyo
Olay yatmaları mi? Tc nin kasarkizları adamları rahat bıraksa bunlar olmazdi. Sizin derdiniz hasetlik mi?
rahat biraksin birakmasin zenci erkekler hayır olmaz yapmam dese bicak silah zoruyla zenci çocuğu yataga götürecek hali yok ya demekki zenci erkeklerde kötü niyetli
😂😂😂 dünya üzerinde hangi erkek bu teklifi red edebilir? Milyarda bir ihtimal. Bırak allasen!
Zencilerin hiçbir suçu yok. Bu tür kızlar Incirlik üssündeki amerikalı askerlere de bu muameleyi yapiyor. Onlarda Aids yok mu saniyorsun? Turistlere de veriyorlar.
Erasmusa giden kizlar herkese veriyor. Rezillik kimde?
niye türk erkekleri varken onlar peki?
Türk erkekkerinde de rus kiz turist kiz meraki var. Yalan mi? Derdinuz hasetlikmiş. Ne kiskanç heriflersiniz 😂😂😂
kiskanc mi ne kiskancam onları hiçte bileee 😏😏
sana cok zor bir soru hastaliksiz bir zenci erkek mi türk erkeğini mi secerdin
Ben karaktere ve paraya bakarım. Ama ömür boyu anlaşabilmek de kültür uyumuna bakıyor. Farklı kültürlerin ömür boyu uyumlu mutlu olacağina inanmiyorum. Yani ırkçı değilim ama Türk erkeğini bu yüzden tercih edebilirim.
yasin kac ki yazan doğru mu yazan doğruysa da evlenip bosandin mi
Yaşım 29 bekarım evlenmedim
dürüst kadınsin ama direkt dedin paraya bakarim diye bir başkası olsa bunu saklar eveleyip geveler cogu itiraf bile edemez bunu için dışın bir kadınsın
Kol kola girip hepsi gidebilir🤷
birini sececek olsaydın hangisi olurdu peki?
Suriye. Zencilerle yatmadıkları sürece sorun yok gibi görünüyor:)) sonra da onları göndeririz 🤷
niye Suriyeli en azından onlar türk kızlarına sarkintilik yapmiyolae yatağa çekip turk kızıyla yatmiyolar !!
Suriyeliler mi:)) seni de gönderelim?
TC erkekleri zenci kızları götürmüş ya da. Ne demek sarkıntılık yapmıyor, telefonla milletin videolarını çekip üzerine taciz eden Suriyelilerden mi bahsediyorsun? Çok seviyorsan defolup gidebilirsin onlarla, he dikkat et seni de affetmezler dötünden olma.
ben türküm de halen daha onlari mesrulastirman beni sinir etti ben Suriyelileri savunmuyorum o bir kere oldu milletin video cekme olayi bu olay toplu bir facia Türkiye gundemine oturdu kizlar hep onlarla birlikte olmus Suriyelerin olayi binde bir istisnalar kaideyi bozmaz gündeme hic gelmediler bu olaylarla
Ööfff ne boş yaptın ya.
Hepsi
birini seçecek olsaydın peki
hepsi gitmeli
birini seçecek olsaydin
Hepsi
birini sec deseler hangisi derdin
Suriyeli
niye suriyeli türk kadiniyla yatmadigi icin mi turk kiziyla asnada fisna yapmadığı icin mi?
Hayır sadece yaşadığım yerde zenci yok. Sen Suriyeli misin bu kadar alındın 🤣🤣🤣
halen daha onlari savunmaniz beni deli etti TC kızlarıni götürüyorlar işte becermisler abi sizi daha ne kadar acik konusayim halen daha suriyeliler gitsin diyonuz onlar dururken
Nerde savundum Suri kardeşim?
ben türküm, suriler gitsin diyorsun seçecek olsan diye soruyorum sana zenciler demiyorsun hala bu olaydan sonra
Benim yaşadığım yerde zenci yok?
nerde yaşıyorsun ki sen 🙄🙄
Seninle aynı yer olmadığı kesin nasıl kinlendiysen hemde Suriyeli olmana rağmen
yemin ederim ben türküm zencilere kinlendim sizi TC kızlarını götürüyorlar becermisler yani halen daha onlari savunuyorsun suriyeli olup tc kızlarına sarkintilik yapmayan yataga goturup becermeyen erkeklerin yaninda
Suriyeliler taciz tecavüz olaylarına karışmıyo mu sanıyon 🤣 tabi kimse kendi milletine laf artırmaz Suri suriyi korur 🤣🤣🤣
ben türk oglu türküm zenci savunuculugunu birakin lütfen mesrulastirmayin gördük zencilerin sizi sizleri nasıl götürdüğünü gerci doğru deveye diken insana.. yaranirmis Suriyeliler yapsaydi zenciler gibi gozunuze girerdi
Sen trolsün oğlum kdmdmfkfkfk
isine gelmeyince gerçekleri söyleyince troll yo gayet ciddiyim
Sabah sabah eğleniyon mu bari 🤣🤣🤣
agam bizimle eglenir🤣🤣🤣
Sabahın 6 sında bunu yapmana ilham veren şey neydi peki sabah sabah 🤣🤣🤣
dürüst olayim mi zenci erkekleri kıskanıyorum :(
Yazık lan
bence de yazik ne vardi yani yurdumun tas gibi türk erkekleri varken onlari sectiniz seciyorsunuz türk erkeğinin suyu mu çıktı 😭😭
Taş gibi olmadığınız için dkdmdööddö hayaller âleminden uyan 🤣🤣🤣
bir dakikaaaa durr TC erkeği varken sende mi onlari yani zenci erkekleri tercih ederdin yani 🙄🙄🙄
Valla iki tarafı da tercih etmezdim birbirinizden betersiniz
birini seçecek olsaydın peki
Seçmem bakire ölürüm daha iyi
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sesli güldüm seccen dediler secmezsen yoksa 1 milyon kisi ölecek dediler birinden biriyle yapcan dediler cidden hangisini seçerdin
1 milyon kişi ölsün 🤷🏻♀️
kiz senin kalbin var mi varsa taştan mi
1 milyon kişinin Türk erkekleri ve zenciler olduğunu kabul ederek bu cevabı verdim 🤣🤣🤣
ahahahahahah allah cezani farzetki olecek insanlar türk erkekleri ve zenciler değil bir de öyle cevapla soruyu 🤣🤣 hangisiyle yataardin türk erkeklerinden biriyle mi aşırı kapkara simsiyah zenci bir çocukla mi 🤣
Gene 1 milyon kişi ölsün benden kıymetli mi 💅
burc ne senin 🤣🤣🤣
Oğlak
şuraya italyan yazsam hemen yesss evettt diye haykircan biliyorum 🤣
Yok be onlarıda sevmiyom
alla alllahhhh oha nasil erkekleri beğeniyorsun peki 🙄🙄
Bana kalsın o da
biliyorum ben türk tabiki türk Türk'e yar olmalııı 🇹🇷
Pardon? Ne diyon?
günaydın deli kiz uyumuşum beee yazamadım kusura bakmaa
Her ikiside
birini sececk olsaydin hangisi olurdu?
Suri
niye suri niye Afrikalı zenciler degil onlar en azından türk kızlarıyla yatmiyor is pisirmiyor zencilerin gercek yüzü ortaya çıkmadı mi suriyelerin onların yaninda birer Melekmiş
Afrikalilar yatiyorsa türk kizlarida istiyor demeki
Türk kizlarina suç bul o vakit
Bu karşılıklı
tamam her iki taraf suclu ama zenci ben yapmak istemiyorum yapmam dedikten sonra TC kızı silah bicak zoruyla zenci çocuğu yataga götürecek hali yok ya demekki zenciler büyük suclu
Suriyeli
niye zenciler degilll?
Onlar lazım bana
erkeksin mmk sgg
Komik misin canım mı?
he he