Bu insanlar bu ülkede durdukça şehitlerimizin aziz hatırası vatanımıza ihanet etmiş oluyoruz. Şehitlerimiz bu ülkede terör yandaşları meçliste Kürdistan ve sayın apo tezahüratları atsınlar diye şehit olmadı. Türk milleti buna nasıl sessiz kalıyor. Siyasetçilerimizinde apoyu meclise çağırmasıda bi ayrı olay zaten. Millet vekillerini gönderemiyoruz bari T. C vatandaşlığı taşımasına rağmen bu ülkenin tüm olanaklarından faydalanıp yinede bölüçülük yapan, pkk destekliyen, şehide küfreden nankörlerin bu ülkeden atılmasını istiyorum. Atalmazlarsa çürüğün sağlamı çürüttüğü gibi bunlarda zamanla diğerlerinide etkiler. Tez vakitte attılmaları gerek.
Güncellemeler
22 gü
Bunu soru değil de bence kısmında paylaşmalıydım haklısınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
@KANAARİMA Ülkemiz bildiğin Dünya'nın çivisi çıkmış'ın en önde gideni olmuş sözünden farksız. Pek Türkiye yaşanılır bir özelliğe sahip olmayan ülkelerden farksız duruma sahip.
Ben herşeyi milletimizin sessizliğine bağlıyorum. Yavaş yavaş millete alıştırdılar. Artık millet şaşırmıyor tüm bu olanlara ama ben yinede sessiz kalmamaya çalışıyorum.
@KANAARİMA Evet ortalık şizofren faili meçhul mikrop ve ruhunun iyi karakter yönünü satmış birçok insanın gününü zehir zıkkım edenin en önde gideni olmuş hatta birçok kişinin uzuvunu kopartan sonrada bombalı intihar saldırısı yapan entrikacının en önde gideni olmuş. Bu devirde iyice ortalık racona ters'in en önde gideni olmuş
Diğer milletlerin bizim milletimizden önde olmasının tek nedeni eğitimsizlik. Eğitimsizlikle bu ruhu bozuk insanlar ortaya çıkıyor ve bizim milletimizin cahil kalması yetmiyormuş gibi bizden dahada beter bir milleti suriyelileride eklediler. Türkiye iyiçe b*k yolluna gidiyor oysaki bu cumhuriyet ne hayallerle kuruldu. Gerçekten çok üzüçü bir durum.
@memleketsevdalısı7 Evet bilmez miyim hatta eninde sonunda Türkiye iç savaşa sürüklenerek bağımsızlığı güçsüzleştirilecek.
Soru olsun diye sorulmuş bir soru yine , ah cahillik ahh
Bundan daha büyük sorun mu var?
Çok genelleme yaparak konuşmuşsunuz, geske birazdaha bireysel konuşsaydiniz, bir Türk vatandaşı olarak ilk önce insanların bazı konularda gerçekten bilgi konusunda eğitilmesi gerektiğini düşünüyorum aksi taktirde cahillilerin ve bilgisizlerin arttığı bir ülkede yaşam ne kadar ilerler bilemiyorum
Apucuların attılmasını istemekle cahil mi oldum?
Bu konu genele giriyor zaten nasıl bireysel anlatabilirim ki?
Tüh ya bak bende genelleme yapmışım, anladın mı şimdi demek istediğimi genelleme yapmış olman hata sadece , ama apocularin atılmasına katılıyorum bak
Tekrar okursan yaptığın tek kelime ile olan genellemeyi fark edersin
Türk milleti sessiz kalıyor kısmı mı?
Evet dostum , bizler sezsiz kalmıyoruz
Eğer millet gereği kadar ses çıkarsaydı o demli kadın rahat rahat sayın öcalan diyemezdı. Cesaretlerini bizim sessizliğimizden alıyorlar ve evet tamamen sessiz kalmayanlarda var ama bu bölüçüleri korkutmaya yetmiyor.
Sürgün edilsn