#SheWolfWoman
#Cennet mi cehennem mi kalabalık olurdu sizde?
#KişilikKarakter
#💗🌾

#SheWolfWoman
#Cennet mi cehennem mi kalabalık olurdu sizde?
#KişilikKarakter
#💗🌾

Cennet olur herhalde. Cehennemlik olduğunu düşündüğüm insanı pek tutmam hayatımda diye düşünüyorum. Ama benim cehennemlikten anladığım namaz kılmayan, alkol alan falan değil; hırsız, tecavüzcü, hak yiyen falan insanlardan bahsediyorum onları tutmam hayatımda zaten
Ben cenneti hakedecek kadar güzel işler yapmadığım için o yetkiyi gerçekten iyi olduğunu düşündüğüm bir insana devrederdim. Peki kim o?
Maddi manevi her türlü etkiye ve yetkiye sahip olduğu halde kötülüğü değil iyiliği, zulmü değil adaleti, kibri değil tevazuyu tercih eden birine devrederdim
Cevap
10Cevap
Cehennem kalabalık olur.. hayatımda iyi insanlardan çok kötü insanlar tanıdım çünkü.. ve hepsi de bir gün cezasını çekmesini istiyorum
Cehennem daha kalabalık olurdu ve ben sonrasında bunun vicdan azabını çekerdim. Neyse ki bunun kararını veremiyoruz.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama hayatımdaki birkaç kişiye hakkımı helal etmiyorum. Cehennem birkaç kişiden ibaret olurdu.
Birkaç kişi hariç hepsinin canları cehenneme😂
Cehenneme göndereceğim hiçbir insana hayatımda yer vermiyorum. Hepsi direkt cennete
Cennet kalabalık olur. Sevdiklerim daha çok çünkü. Sevmedikleri mi etrafımda tutmuyorum.
Bir kaç kişi hariç hepsinin canı cehenemme.
Cennete yollarım boş ver herkes yaptığından utanır belki
Ben malım ağzıma s*çan kişiyi iki güzel hareketine bakıp cennete yollardım
Cehennemde yer kalmazdı
Cehennem tabi ya.
Yok ya kıyamam yine de yanmasınlar. 😏
Cehennem baya ateşli olurdu ahah :D
Cennete gidelim beraber 🤗
Cennet olur iyi insanlarla arkadaşlık ediyorum.
Kuşkusuz cehennem sektörü ağırlıkta olur
tek başıma cennetin tadını çıkarırdım sanırım..
cehennem
Cehennem
Tövbe tövbeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?