Oluyordur illa herkese bu konu açmaya çalışan kişilere siz karşılık veriyor musunuz?

Oluyordur illa herkese bu konu açmaya çalışan kişilere siz karşılık veriyor musunuz?

Uzun yolculuklarda oldu bir kaç kere, keyifli de oluyor bence ama dozunda olduğu sürece, genelde şarkı dinleyerek yolculuk yapmayı severim, yol boyu birinin hayat hikayesini dinlemek zorunda kalmıştım mesela, buna tekrar maruz kalmak istemem fjfk
Onun dışında kısa mesafelerde başıma gelmedi böyle bir durum.
Ebet tecrübe edildi onaylandı fjfj
Hayır.. Yabani olduğumdan değil.. Arabada ya da yolculuklarda sohbet etmeyi sevmiyorum.. Genelde kulaklığımı takar müzik dinlerim..
Bunun bana göre yabancı olmasıyla alakası yok.. Bir şey sorulduğunda cevap veririm bunu anormal karşılamıyorum.. Normalde tanıdığım da olsa arabada konuşmasını sevmiyorum.. Yolculuk başlı başına yorucu bir şey zaten.. Kısa konuşurum muhabbetimi bitiririm o kadar.. Mesele yabancı olmasıyla o zaman bu sitedeki başlı başına herkes yabancı.. kimse kimsenin sorusuna gitmesin o halde 😄
Kadınsa ederim erkekse niyetine göre değişir ama şu ana kadar sohbetim olmadı
Otobüse binmiyorum. Ama öyle bir durumla karşılaşmış olursam, sohbeti karşı taraf başlatmadan sohbet başlatmak gibi bir derdim olmaz. Sohbet başlarsa da güzelce sohbet ederim.
Cevap
31Cevap
Hayır ben etmem. zaten durduk yere şimdiye kadar kimse sohbet etmedi benle. ben de etmiyorum çünkü kimdir necidir belli olmaz.
Kesinlikle dostum
Teşekkür ederim brom
Merhaba hanfendi acaba tanışabilir miyiz

Hayir asla etmem ama gariptir ne zamanki otobüs veya tren yolculugu yapsam (ki bu cok nadir olur) hep bi gözleri cekik arkadas (artik cinlimi vietnamlimi koremi bilemem hepsi birbirine benziyen tekinsiz insanlar) pat diye yanima oturur ve sohbete baslar… demekki ilgi alanlarina giriyorum… ayni özgüveni türk ve kürtlerdende beklerim
Yardım isteyen yaşlılarla iletisim kuruyorum. Diğer türlü genel konuşma isteği olan yaşlıların yüzüne tepkisiz bir şekilde bakıp sonra kafamı çeviriyorum 😀
Gereksiz sorular sormuyorsa ederim. Ama bu durum genelde markette başıma geliyor. Bir kere teyzeyle bir kere de geçen gün bir amcayla muhabbet ettik. Çok da meraklı oluyorlar. 😀
Yaşlılar sosyalleşmeye daha yakın bence ya da yalnız hissediyor olabilirler. ☹️
Nadir de olsa evet. Elbette herkesle olmuyor, yaklaşım önemli. Zaten rahatsız olacağımı düşündüren, hissettiren ufacık bir tavrı olursa direkt önünü keserim konuşmanın.
Kesinlikle
Ya geçen bir abla yakaladı beni karşılık da vermiş bulundum 🤦🏼♀️ o susmuyo ben konuşmak istemiyorum yanıma oturdu yanından kalkamıyorum berbattı 😂
Konu sıkmıyosa cevap veriyorum 🥲
Evet 🙄😅
Genelde etmem.
Ne derdimi anlatmayı severim, ne de tanımadığım birinin derdini yük etmeyi..
Elimden bişey gelmez, ızdırabını çekerim..
Başıma neredeyse hiç böyle bir şey gelmedi. Şahsen böyle bir durumda da yaşıtım ya da yaşıma yakın değilse o kişiyle pek sohbeti yürütme taraftarı olmam.
Aynen genelde otobüste oluyor yanımdaki yaşlı teyzeler laf atar yolculuk esnasında iki muhabbetin belini kırarız 😂
Kesinlikle öyle 👍Ben oldum olası yaşımdan büyük insanlarla muhabbet etmeyi çok severim zaten , onların hikayelerini tecrübelerini dinlemek bana ayrı bir haz veriyor
Gerekmedikçe etmiyorum. Uzun yolculukta olabilir. Ama yanımda oturan konuşursa konuşurum. Özellikle yaşlı teyzelerler konuşmak çok hoşuma gidiyor 😂
Bazen eşlik edebilirim ama nedense sonradan hep pişmanlık duyuyorum 😅
Genelde etmem edilen oluyorum yüz verince hemen sohbet ediyorlar
Çok otobüs yolculuğu yaptım ama hiç kimseyle sohbet etmedim, etmem.
Başıma geldi birkaç kere. Bazen çok keyifli oluyor.
ve bazen de çok kötü :D
Ay evet sakin sakin yolculuk yapmak isterken zorluyor😂
hiç gerek yok o yüzden :D
Yabancılayla konuşmamalıyıj bübreklerimiji çayabiyiyley abiş😱
Belki gideceğim yeri bilmiyorssm sorarım. Yeni insan tanıma hevesim kayboldu 😄
Hayır pekte sevmiyorum konu uzanıyor uzanıyorrrr sonu evlimisin bekarmısın kızım oluyor 😄
Etmedim sanırım, bir kaç kez sadece yaşlı nine olunca konuşturuyor o sayılır mı acaba
Ben konusmam. Sohbet baslatilirsa kisa cevap verirdim.
Etmem hayır müzik dinleyerek yolculuk yapmayı tercih ederim.
İstemesem de ediyorum bazen. Onlar konuşuyor nezaket gösteriyorum.
Çok uzun zamandır toplu taşımaya binmiyorum ama nezaketen cevap veririm.
İlk sohbeti ben başlatmam ama konuşanlar oluyor. Muhabbeti fazla uzatmayı sevmiyorum ben.
Teyzelerle çok sohbet ediyorum ya😂 anneanneme benzetiyorum belki o yüzden 🌸❤️
Otobüs kullanmıyorum zaten muhtemelen kulaklık vardır kulağımda müzik dinliyorumdur
…dedi zengin sarı :D
Otobüsü satın alıyorsun dimi :D
asla, hiç olur mu öyle şey :D yakıştırabilir miyim
Bana da otobüs alsana lan sevabına hdjds
Dur ss alayım da sözler unutulmasın 😂
Artık çok geç bunu kimse görmedi :D
Sonradan edilen sözü önceki söze monte edemeyiz 😒
Uyuyunca hafızan mı siliniyor sarı :D
Olmazdı sen yine aynı otları alırdın hayatına djdja
Ya sabır 😃
Evet o şekilde konuşarak bissürü tanıdığım var ahdskj
Ederim. Sorun değil. Kadın erkek farketmiyor, sınırı aşamaz zaten.
Ben sohbet açmam da benim yanımda oturan ne hikmetse bülbül kesiliyor :D
Hayır sohbet etmem, o etmeye çalışsa da kısa kesiyorum niye böyle yaptığımı bilmiyorum sjjdk
İnşallah😂
Pek olmadı ama arkadaşça yaklaşan biriyle sohbet ederim, o kadar da değil.
kulaklığı taktığım için pek muhabbet etme fırsatları olmuyor
Daha çok müzik dinlemeyi tercih ediyorum ama konuşursa konuşurum
Otobüs falan tutuyo beni müzik dinlemezsem hiç olmuyo gerçi normal arabada da aynı şey oluyo
Edile bilir yolda uzunsa yan yan da otrdun icin ilaki bir kaç kelam edilir
Yani oturup kadın gibi dedikodu edilmez salla
Gülümsüyorum sık elimde olmadan otomatik 😂 ama ayaküstü sohbetler sevmediğim şeyler
Yavaş yürümüyorsa bağıra bağıra telefonla konuşmuyorsa o kadar yer varken gelip dibimde dikilmiyorsa sövmüyorum ııı ııh 😂
Ya zaten içimden sövüyorsam gülmüyorum. İkisi aynı anda yapabildiğim şeyler değil 😂
Her yüzüne güleni içinden sövüyor sanırsan dayak yersin benden söylemesi 😂 sakat o iş
Öyle mi beni küfürbaz Haydo olarak ilan etmeyi bildiğin için diyorum 😂😂 yanlış anlamışım pardon
Anladım şimdi anladım
Teyzeler çok tatlı oluyor ya onlar konuşmasa ben laf atarım mutlaka 😂😂
Otobüste yanıma oturan her teyze mutlaka sohbet konusu açar ve yol boyunca konuşuruz, istisnasız. Teyze olmasa da bir kadına bir yer sorsam bile sohbet açılıyor
Toplu taşıma pek tercihim değil ama olursa sohbet ederim bazen heralde tesadüfen tanıştığımız insanlar şansımız olur ama otobüstekiler buna dahil mi bilemem
Benimle ilgili soru sormadigi taktirde sohbet edebilirim ama aksi taktirde sevmiyorum öyle şeyleri.. kimisi çok meraklı oluyor..
Amcalar ve teyzeler konusmaya cok can attıkları icin dinliyorum evet tabi haklısınız diyorum sürekli 😂
Hemcinsimle edebilirim ama onun da istekli olması gerekir. Zaten erkek yanına oturmam
Ben etmem ama yanımdaki etmeye kalkarsa da kısa kısa cevaplar verir susarım
uzun yolculuklarda benimle sohbet etmeyi istiyenler oldu ama genelde kitap ya da müzik dinlerim sarmıyor beni zaten otobüs araba tutuyo beni
Hayır izin vermiyorum karşı cins oturmasına kız oturursa da konuşmuyorum
Hayır. Kulaklık takılı müzik dinlediğim için sorun olmuyor
Teyzelerle güzel muhabbet ediliyor, ben konuşmasamda onlar illa konu açıyorlar😂
Etmeyi tercih etmem ama bir şey sorarlarsa falan mecburen cevap verince ediliyor bazen.
Bir şeyler sorarsa cevap veririm, belki de küçük bir muhabbet olur. Anormal gelmiyor bana bu.
Kadınsa evet, sohbet açan o olursa sohbet ediyoruz.
Hiç belli olmuyor o an ki halime bağlı genelde kulaklık takılı olur müzik dinlerim
Karşılık veriyorum ve bazen bende konuyu açıyorum. Severim otobüs muhabbetlerini. Her şey bazen bir gülümsemeyle başlar...😂😂
Bazen yaşlı teyzeler çok konuşkan oluyor😅
Evet zaten sosyal bir kelebek olduğum için ama seçim zamanı çok kötü dayılar ve teyzeler hep yakınıyor ayıp olmasın diye bölemiyorum da saygısızlık falan hahaah
Konuşursa sohbeti saran biriyse ederim..
Ben anlarım..
Otobüste değil de turlara katıldığım dönemde yapmıştım.
Erkek olmasa sohbet ediyorum karşı cinsle konuşunca yanlış anlaşalıbiliyo
Her zaman değil, çoğu zaman sessizce sadece yolculuğun tadını çıkarmak istiyorum.
Hiç sevmem değmesin bana
Evet nett
Tekli koltuk daha güzel
Evet
Konuşmaya çalışırsa kırmadan kısa keserim
En iyisi 👌🏼
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?