Sohbet ile yol çabuk biter, beraber katalım sohbeti bala, tatlı konuşursak yol çabuk biter, memleket neresi hemşehrim😃

Sohbet ile yol çabuk biter, beraber katalım sohbeti bala, tatlı konuşursak yol çabuk biter, memleket neresi hemşehrim😃

İstanbul'da iken Küçükçeşme'den eminönüne gitmek için metroyla gidiyordum sanırım Atatürk mahallesi metrosundan binip aktarmalı şekilde gidiyordum bi' polis ablaya sormuştum yolu oradan nerden geliyorsun ne iş yapıyorsun diye konu açıldı öyle gitti. Hep 1.30 saate kadar Eminönün'e varıyorum ablayla konuşunca sanki 15 dakika geçti gibi oldu.
Atatürk mahallesinden - Sirkeci'ye giden oldu mu?
Evet o güzergahlar çok uzun özellikle otobüs ile bitmek bilmiyor, sohbetle çabuk bitmiş 😀
Bir cevap veririm iki cevap veririm daha fazlasında mesafe koyarım belli ederim konuşmak istemediğimi. Çok konuşana tahammül edemez oldum
Ahahaha yanında otursaydım konuşmaya çalışmazdım zaten😀
Ne yapmaya çalışırdın jsjsjdj
Duruma göre değişirdi binlerce alternatif bulabilecek birisiyim sjsj
Ben ciddi ve kendi halimde müziğimi dinlerdim kulaklıkla. O yüzden kimseyi duymam en güzeli 🤣
Ahaha biliyorum 😀
😆
Havamda isem sohbet ederim, gayet de enerjim pozitif tüm otobüsin havasını değiştiririm.
Buradakilerin geneli tek kelime etmem demiş ahahaga
Olabilir günümüz insanları bireyselleşmiş iki kelimeyi bir araya getiremiyor. Ben sohbet ederim
Yani on yıldır sitede birisi olarak tahmin edebiliyorum kimin konuşup kimin konuşmayacağını 😀
Konuşacağımı tahmin etmişmiydiniz? Konuşmam desen hayor öyle değil der miydiniz?
Elbette tahmin ettim sohbeti ilginç birisiyse sohbet edersiniz sjsj Hayır kesinlikle demezdim 😀
Pikiii madem🤷♀️
Hocam selam, giriş cümlen zaten “muavin şiiri” gibi, insan konuşmasa ayıp olur 😂
Keyifliyse, sınır bilip saygılıysa kesin girerim sohbete, yol hakikaten su gibi akıyor. Ama böyle hiç susmayan, özel hayata dalan tip olursa nazikçe kulaklığı takıp “biraz da müzik dinleyeyim” moduna geçiyorum.
Memleket muhabbetine de bayılırım bu arada, sen nerelisin hemşerim? 😄🧳🚍
Mesudiyeliyim asıl sen nerelisin güzelim 😀
Oo Mesudiye çok güzel, yayla havası mis gibi yerler! Ben de İstanbulluyum 🙋🏻♀️✨
Götüreyim bi gün seni 😀
Cevap
6Cevap
kim olduğuna bağlı
Yedi düvel sülalesine kadar derdini dinler bir de çözüm sunarım 😂😂😂
Ahahaa 😀
Ben yolculuk sırasında direkt vurup kafayı uyuduğum için pek benlik değil muhabbet olayı 🤣😴
Görseldeki gibi denk geleceksin ki konuşasın 😀
Aninda koltuğumu değiştiririm 🥴
Ahahaa 😀
Öğrenciyken çok gider gelirdim. Muhabbet ederdik. Sonra görüşürüz denilip hiç görüşülmüyor tabii 😅
Evet ama çok konuşmayı sevmem yolculukta. Çünkü planım olur hep. Film ya da belgesel, kitap, çalışma vs yaparım.
Biletimi tekli koştıktan alıyorum.
Ama sohnet açılırsada belirbir düzeyde sohbet ederim. Sohnet etmeyecek kadar kibirli değilim.
Hayır ama bana söz verilirse girerim tabiki 😄
Sevmem fakat yaşça büyük biri ve kadın olursa nezaketen ederim biraz
Sevmiyorum pek ayıp olmasın diye konuşur susarım
Hayır asla. 2 kişi konuşurken salça olmayı hiç sevmem birisi olursa da sinirlenirim
Hayır müzik dinlemeyi tercih ederim konuşmayı sevmem yolculukta
Hayır sohbet etmem
Giriyorum bazen
Anlık durumuma bağlı ama annem direk giriyor😂
Evet muhabbet ederim
Girerim
Girerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?