Merhaba arkadaşlar.
Bu konuda etkileme konusu aşk vs olarak bakmayın olaya.. Bu konuda başımdan geçen olayı paylaşacağım. lütfen sonuna kadar okuyun. Sonunda beni şaşırtan durumu açıklayacağım...
Benim kafamda sıra dışı çokça düşünce ve fikirlerin olduğu bir insanım. (Cinsel anlamda dahi) Burada bir soru sormuştum ve birisi bana cevap yazdı ve eleştirisel ama mantıklı olan bir cevap verdi. Ve cevap versemde sürekli eleştirilerine devam etti..
Profilinde yaşı 20lerde görünüyordu. Neyse dedim. Fakat devamında özelden mesaj attı ve aynı eleştiri ve baskılara oradan da devam etti.
Ben çok detaylara girmeyeceğim (daha sonra bu konuda detaylı bir yazı paylaşacağım zaten)
Fakat bir süre sonra kendisinin konuşmalarının olgunluğu beni etkiledi. Gerçekten çok mantıklı cevaplar veriyordu.. Artık konusmalarımız instagram hesabı üzerinden devam etti. Orada yaptığı konuşmalar ile benim hayatımda yaptıgım bazı davranışları ve hareketleri değiştirdiğini farkettim. Onun düşüncelerine gerçekten saygı duymaya başladım..
Hayatımda gerçekten birisinin benim hayatıma dokunduğunu farkettim.. Artık onun sözlerini dinliyordum. Onun fikirlerine düşüncelerine göre bazı şeyleri şekillendiriyordum..
Neyse birsüre sonra kendisine yaşını sordum.
Bana yaşının 15 olduğunu söyledi. İnanamadım!!
Bunun mümkün olmadıgını söyledim ama gerçekten 15 yaşında oldugunu ispatladı..
Buarada ben 36 yaşındayım. Benden 20 yaş küçük birisi benim hayatımı etkiledi.. Herşeyimi biliyor. Sanki karşımda psikolog veya hayatın çoğu şeyini bilen biri duruyordu
Bu garip olayı sizinle paylaşmayı istedim. 6-7 aydır abi kardeş gibi konuşuyoruz..
Kendisi benim hayatıma müdahil oluyor.. ona değer veriyor saygı duyuyorum.
Dışarda görsem asla muhabbet bile etmeyeceğim bir yaştaki birisinin beni böylesine etkilemesi çok çok şaşırtıyor
Sizinde başınıza böyle buna benzer bir şey geçtimi.. Lütfen yorumlarsanız sevinirim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer