Aile & Toplum Çevrenizdekiler sizi yaşınızdan büyük mü bulur küçük mü? KafamKarışıııkk Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ağağağa bana küçük gösteriyosun diyorlar yolasım geliyo benim de bi kalbim var kahveler :'( Güncellemeler+1 yıl Benim sorumu kim yaktı alev var imdeeaattt Çevrenizdekiler sizi yaşınızdan büyük mü bulur küçük mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Yaşımdan küçük görünüyorum ama benimle konuştuktan sonra herkes olgun olduğumu söylüyor 1 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 444 cevap paylaştı. Çok daha küçük diyorlar.. bu üzülecek değil sevinilcek bir şey bu arada 30 lu yaşları geçince kıymetini anlarsın 😄 1 1 Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl İnşş bakalım 😄 Yorumla
Ramses___ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl beni büyük buluyorlar sen baya minik duruyorsun :D o dudaklar büyük felan göstermiyor aksine itici baya 1 11 Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl Sağol aşkomm Yorumla Ramses___ +1 yıl orjinal mi onlar aşkom Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl Hee Yorumla Ramses___ +1 yıl ısırırım :D Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl HANİ İTİCİ DİYODUN NİYE DÖNÜYON SÖZÜNDEN Yorumla Ramses___ +1 yıl hahahah a:D ucuz malın alcısıı çok oluyo r napalım Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl Sen de ancak ucuz mala erişirsin zaten bana ancak öyle bakarsın uzaktan Yorumla Ramses___ +1 yıl :D teşekkür ederim tatlım uzaktan bakmak daha keyifli Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl İşte uzanamayınca Yorumla Ramses___ +1 yıl öyle amacım var gibimi xperim1 la :D korkma Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl Bi Allahtan korkarım sen kim köpek Yorumla
_Snowflake_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Küçük göründüğümü söylerler. Boydan sıkıntım yokta üzümen dolayı aslında 25 e inanmıyorlar polisin kimlik sormuslugu var 1 5 Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl Boyları posları devrilsin inş Yorumla _Snowflake_ +1 yıl Öyle deme Belli yaştan sonra çok mutlu oluyorsun😅 Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl İnş bakalım 😄 Yorumla _Snowflake_ +1 yıl 😄🥰 Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl 🥰🤗 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı. Küçüğüm ben daha küçüğüm ah ne sezen hiç büyümedim bu şarkın yüzünden 😪 1 2 Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl Yapma bee 😓😫 Yorumla varrohincco +1 yıl 😂 ruhum geç kaldı bostanla takılıyorum 😂 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yaşımı gösterdiğimi veya yaşımdan 2 3 yaş daha büyük gösterdiğimi derler. 😂Ben hiçbir zaman minyon olmadım ki shshhs 1 0 Yorumla
Bizamaninmeleki Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bugün üniversite stajı için evrak imzalattığım kadın bu lise için mi dedi 😂 (üniversiteyi geçen sene bitirdim) 🌸 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yaşımdan 10 yaş falan küçük gösteriyorum. 1 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Kimse 30 yaşında olduğuma inanmıyor kimliksiz dışarı adım atamıyorum. 1 0 Yorumla
lucedisophia Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Genelde 35 in ustunde gostermedigimi soylerler, dur bakalim daha ne kadar boyle idare edecegim?:) 1 0 Yorumla
cjjcjxjxjx Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bence büyük gösteriyorsun benim için de yaşımı gisterdigim soylenir 1 0 Yorumla
belamistiyon Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Tam yaşımı gösterdiğimi veya bir kaç yaş daha büyük göründüğümü söylerler 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Küçük 16 yaşında duruyorum 1 3 Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl Ben de, gel sarılalım şdkfke Yorumla aloneenolaa +1 yıl e sen 18 yaşındasın ben 24 ejxjwjshs Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl Olsun :') isfpelfls Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Büyük. Çocukken de öyleydi. 1 11 Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl İnanmam. Bakim ŞSMDJEŞDKWO Yorumla UluGökKurt +1 yıl Neye bakcan lan? Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl Olmadı be.. bu cevap olmadı.. Yorumla UluGökKurt +1 yıl Korkutma beni lan Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl YA SANA SANA YANNIŞ ANLAMAA Yorumla UluGökKurt +1 yıl Heh tamam, sakinleştim. Görüntü olarak kastetmemiştim be. Neyse görünüş olarakta büyük gösteriyo olabilirim, son zamanlarda andropoza girişimle birlikte bir çöküş yaşadım. İhtiyarladım... Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl Ben bu yaşta menapoza girerim sen antropoza girmezsin bee Yorumla UluGökKurt +1 yıl Genceciksin daha sıranı bekle hadsiz. Burada bir yere girecek varsa o da benim! Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl İFSLPFLEŞFİWKFPSL hadi sana iyi girişler Yorumla UluGökKurt +1 yıl Teşekkürler shdjdjfjd Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl Ne demeeek şeçdkes Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 76% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Genel olarak yaşını göstermiyorsun derler. 1 5 Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl Ne kadar kibarlar. Bana direkt "sön köçök göstöröyösön" diyorlar. Yorumla Cavendish +1 yıl Askerlik zamanında o öküzlük seviyesinde çok insan oldu da artık belirli yaş ve mertebeye erişince karşındaki insanlar da kibarlaşmaya başlıyor. Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl Yine eziklendik.. eyv eyv.. Yorumla Cavendish +1 yıl Estağfurullah bir süreçtesin bugün sinir bozucu gelebilir sana bunlar ama ileride ekmeğini çok yiyeceksin yaş göstermemenin :) Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl Teşekkürler :) Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olduğum yaştan küçük gösteriyorum. 1 0 Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı. Küçük durduğumu söylerler 1 0 Yorumla
SadeceErenn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben küçük gösteriyormuşum. Herkes öyle söylüyor. 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Küçük göstermek iyidir bende aynıyım. 1 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. sanırım yasimda gösteriyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Konyalı bir koca nasip olur mu sana 1 14 Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl Ne alaka kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana konyali koca yakışır ondan Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl Ne alaka ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En yakışıklı erkek bizde o yüzden Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl Ben isveçli bakıyodum :/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam ben de Almanya da yaşıyorum Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl İsveç. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendin sanki miamilisin manisalısın Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl Anaa nerden biliyosun len eşşek Yorumla SadeceErenn +1 yıl Ya herkes isveç istemesin kardeşim. Ben gidicem oraya isveçte isveçli kalmadı m. q. Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl @SadeceErenn yaparsın bi kıyak bize Yorumla SadeceErenn +1 yıl Yapmam. Benimle konuşmadın gittin hemen. 🥺 Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl @SadeceErenn 🥺 oh babe ben fazla kekoyum Yorumla SadeceErenn +1 yıl Hıı evet öylesin yes. Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Aynı yaş bulur 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yasima uygun bulur 1 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Büyük bulur 1 0 Yorumla
Serii05 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaşımın adamıyım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Yaşımdan küçük görünüyorum ama benimle konuştuktan sonra herkes olgun olduğumu söylüyor
Çok daha küçük diyorlar.. bu üzülecek değil sevinilcek bir şey bu arada 30 lu yaşları geçince kıymetini anlarsın 😄
İnşş bakalım 😄
beni büyük buluyorlar sen baya minik duruyorsun :D o dudaklar büyük felan göstermiyor aksine itici baya
Sağol aşkomm
orjinal mi onlar aşkom
Hee
ısırırım :D
HANİ İTİCİ DİYODUN NİYE DÖNÜYON SÖZÜNDEN
hahahah a:D ucuz malın alcısıı çok oluyo r napalım
Sen de ancak ucuz mala erişirsin zaten bana ancak öyle bakarsın uzaktan
:D teşekkür ederim tatlım uzaktan bakmak daha keyifli
İşte uzanamayınca
öyle amacım var gibimi xperim1 la :D korkma
Bi Allahtan korkarım sen kim köpek
Küçük göründüğümü söylerler. Boydan sıkıntım yokta üzümen dolayı aslında 25 e inanmıyorlar polisin kimlik sormuslugu var
Boyları posları devrilsin inş
Öyle deme Belli yaştan sonra çok mutlu oluyorsun😅
İnş bakalım 😄
😄🥰
🥰🤗
Küçüğüm ben daha küçüğüm ah ne sezen hiç büyümedim bu şarkın yüzünden 😪
Yapma bee 😓😫
😂 ruhum geç kaldı bostanla takılıyorum 😂
Yaşımı gösterdiğimi veya yaşımdan 2 3 yaş daha büyük gösterdiğimi derler. 😂
Ben hiçbir zaman minyon olmadım ki shshhs
Bugün üniversite stajı için evrak imzalattığım kadın bu lise için mi dedi 😂 (üniversiteyi geçen sene bitirdim) 🌸
Yaşımdan 10 yaş falan küçük gösteriyorum.
Kimse 30 yaşında olduğuma inanmıyor kimliksiz dışarı adım atamıyorum.
Genelde 35 in ustunde gostermedigimi soylerler, dur bakalim daha ne kadar boyle idare edecegim?:)
Bence büyük gösteriyorsun benim için de yaşımı gisterdigim soylenir
Tam yaşımı gösterdiğimi veya bir kaç yaş daha büyük göründüğümü söylerler
Küçük 16 yaşında duruyorum
Ben de, gel sarılalım şdkfke
e sen 18 yaşındasın ben 24 ejxjwjshs
Olsun :') isfpelfls
Büyük. Çocukken de öyleydi.
İnanmam. Bakim ŞSMDJEŞDKWO
Neye bakcan lan?
Olmadı be.. bu cevap olmadı..
Korkutma beni lan
YA SANA SANA YANNIŞ ANLAMAA
Heh tamam, sakinleştim. Görüntü olarak kastetmemiştim be. Neyse görünüş olarakta büyük gösteriyo olabilirim, son zamanlarda andropoza girişimle birlikte bir çöküş yaşadım. İhtiyarladım...
Ben bu yaşta menapoza girerim sen antropoza girmezsin bee
Genceciksin daha sıranı bekle hadsiz. Burada bir yere girecek varsa o da benim!
İFSLPFLEŞFİWKFPSL hadi sana iyi girişler
Teşekkürler shdjdjfjd
Ne demeeek şeçdkes
Genel olarak yaşını göstermiyorsun derler.
Ne kadar kibarlar. Bana direkt "sön köçök göstöröyösön" diyorlar.
Askerlik zamanında o öküzlük seviyesinde çok insan oldu da artık belirli yaş ve mertebeye erişince karşındaki insanlar da kibarlaşmaya başlıyor.
Yine eziklendik.. eyv eyv..
Estağfurullah bir süreçtesin bugün sinir bozucu gelebilir sana bunlar ama ileride ekmeğini çok yiyeceksin yaş göstermemenin :)
Teşekkürler :)
Olduğum yaştan küçük gösteriyorum.
Küçük durduğumu söylerler
Ben küçük gösteriyormuşum. Herkes öyle söylüyor.
Küçük göstermek iyidir bende aynıyım.
sanırım yasimda gösteriyorum
Olduğum yaşta görürler
Konyalı bir koca nasip olur mu sana
Ne alaka kanka
Sana konyali koca yakışır ondan
Ne alaka ne alaka
En yakışıklı erkek bizde o yüzden
Ben isveçli bakıyodum :/
Tamam ben de Almanya da yaşıyorum
İsveç.
Kendin sanki miamilisin manisalısın
Anaa nerden biliyosun len eşşek
Ya herkes isveç istemesin kardeşim. Ben gidicem oraya isveçte isveçli kalmadı m. q.
@SadeceErenn yaparsın bi kıyak bize
Yapmam. Benimle konuşmadın gittin hemen. 🥺
@SadeceErenn 🥺 oh babe ben fazla kekoyum
Hıı evet öylesin yes.
20 yaş gösteriyosun
Aynı yaş bulur
Büyük
Makyaj yapınca daha olgun görünüyorum
Büyük
Küçük. Yersen
Küçük gösteriyorumm
Küçük