+1 yılBenden istendi 1 kere bilseydim asla vermezdim bu geçtiğimiz yaz birinden istedim verdi çünkü ona fotoğraflarını ve videosunu gönderdim bi süre ara sıra konuştuk kadın evli 1 çocuğu var benle aynı yaşta ne zamandır ne mesaj attık ne aradık ne de gördüm normal diğer kızlar gibi değil mükemmel biriydi iyi yani bir kaç kere biyerlere gittik evli olmasaydım senle olurdum falan diyordu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılBen kimseden numarasını istemedim ama kızın birisi Beşiktaş’ta numaramı istemişti. hiç beklemediğim beklemeyeceğim bir şeydi çok şaşırdım neyse numaramı verdim telefonumu çaldırdım numarasını kaydettim bana yazarsın dedi tamam dedim akşam kıza yazıyım yazmayayım dedi tereddüt ederken yazdım. Sen kimsin dedi siz yazın demediniz mi dedim hatırlamıyorum dedi anlattım ha tamam dedi ne iş yapıyordunuz dedi söyledim (öğrenciydim) bir daha bana yazmayın dedi numarasını sildim öyle bir anı olarak da kaldı bende
12 Yorumla- +1 yıl
karı milleti 😂😂😂
- +1 yıl
Duygularımla oynadı hayin karı🤪
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılBen istedim de benden istendi mi hatırlamıyorum bir kaç kez benden de istenmişti 😂
Ben daha geçen telimi arabada unutmuşum ve mümkün değil telefonsuz gidiceğim yere gitmem en yakın kızçemden istedim napayım :D erkek olsa erkekten isticektim insanlık hali12 Yorumla- +1 yıl
öyle diil kız, numaranı istedi mi :ddd
- +1 yıl
Haaa numara jdndjsnd istedi evet 🥲
Neler nelerrr hdndjs İstanbul'da cidden garip ya anlam vermek zor.
Adam selam verdi diye karşılık veriyorum diyor ki boğaz turu yaptırıyım sana 🤦🏼♀️
Bundan sanırım bi 15 yıl önce biri kağıda numarasını yazıp bankadan sokağa kadar takip etmişti. Bakar mısın diyip kağıdı elime tutuşturdu o an ki korkumu hiç unutmuyorum bende elime aldım bankada bişey mi düşürdüm diye açıp baktım numarası vardı yırtıp hemen çöpe attım oda gitti. Ama takip edilmeye devam mı ettim diye çok korkmuştum ondan sonra da kimse cesaret edemedi
10 Yorumla
+1 yılBen dışarda biraz sinirli gözüktüğüm için değil telefon ismimi dahi sormazlar 😄 Yoksa suratlı birisi değilimde işte kemik yapısındanmıdır nedir hep ciddi görünüyorum. Eğer isterlerse vermem zaten.
11 Yorumla- +1 yıl
bizim sinirimiz karşı tarafa pek işlemiyor 😂
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen de İstanbul'da yaşıyorum hiçbir zaman bir kızın telefonunu istemedim. Değil yabancı tanıdığım çevremdeki bayanların bile numarasını istemedim. Benim gönül işlerine verecek vaktim yok.
14 Yorumla- +1 yıl
keşke herkes sen gibi olsa
- +1 yıl
Sana gelecek olursam iyi yapmışsın numaranı vermemekle. Ben çalıştığım yerdeki insanlardan numarasını istemiyorum. Bugün telefon numarasını isteyen yarın ne ister.
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Maalesef değiller. Kendilerine yapılması hoşuna gitmeyen şeyi başkasına yaparlar. Öyle erkeklerden ben de tiksiniyorum.
- +1 yıl
👏👏👏
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hadi ya çok ilginç 3 de erkekdi vaybee şu an ben şok ilk aklima 3 de kadın geldi biliyor musun
Peki görme kaybı yaşadıklarını nasıl anladın15 Yorumla- +1 yıl
görme kaybı?
- +1 yıl
asdfs yok vermedim.
+1 yılBi kac kere numarasini yere atanlar oldu (katlı kağıttı acmadim tahmin ediyorum) direkt yuzume numaranı ver diyen oldu mu hatırlamıyorum ama.
12 Yorumla- +1 yıl
ahaha o nasık yöntem, ilk duyyorum. başkasnn eline geçer o atılan numara :d
- +1 yıl
Umurlarinda oldugunu sanmiyorum
Merhabalar
Bir kere oldu kız istedi verdim 2 hafta sonra ben numaramı değiştirdim rahatsız oldum baya 😅😅😅12 Yorumla- +1 yıl
haha kız versiyonu da varmış
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde 3 kere başıma geldi, ve bakın şu tesadüfe 3ü de barın önüne arabayı parkettikten sonra oldu. 3ü de kızdı...
22 Yorumla- +1 yıl
desene sen vermişsindir :dd
- +1 yıl
Yok vermedim, çünkü bara, barda bekleyenler için giderim hep... İsteyenlere gerek yok yani...
Gizli Üye(30-35)+1 yılDışarda değil de evdeyken başıma gelmişti. Wifi şifresi istemeyen gelen kız, bir daha kapıyı çalıp numaramı ve instamı istemişti :D Tabi ben yan komşu olması nedeniyle böyle bir ilişkiye hiç başlamadım.
22 Yorumla- +1 yıl
aa yan komşu daha güvenli ama :ss
Cevap sahibi+1 yılyok ya o zaman 20 yaşındaydım, işin ciddileşme olasılığı yüksekt bu sefer :D daha da başıma gelmedi.
Birkaç kez başıma geldi. Sonra duruşumu daha da ciddileştirdim, bir daha yaşamadım.
14 Yorumla- +1 yıl
onun pek duruşla ilgisi yok ya. insan yerine koyup adres tarif ediyorsn gerisi öyle gelişyor. bazıları yüzsüz
- +1 yıl
bakışınla dövüyor olmalısın herkesi :d
Aile & Toplum konusunda 7,5b cevap paylaştı. İstemişti. Yaşlı sayılan bi dayı tarafından xD
14 Yorumla- +1 yıl
o ne yapacakmş :d
- +1 yıl
erkek sapığımıymış ne
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bende istabulda yaşadım 13 yil ama bi gün biri de gelip istemedi ve genelde beni görünce korkudan kaçıyorlar yaaaa😂😂😂😂😂😆😆😆🤷♀️🤷♀️
@sozsuzzaman
15 Yorumla- +1 yıl
Neden kaçıyorlar 😂🤣
- +1 yıl
İşte kadın gibi adam diye buna derim 😂🤣🤣
+1 yılİstemedim rahatsız etmekten korktuğum için yanlış anlaşılırım diye benim de bir kere numaram istendi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç isteyen olması geçen bir kadın aradı Ayşe oradami diye sordu yok ne alaka yanlış aradın dedim kapattım
00 Yorumla
+1 yılCesaret etsem bende isticem birinin de edemiyorum :D
06 Yorumla- +1 yıl
isteme ya
- +1 yıl
Ben sadece merak ettiğim için denemek istiyorum
Ama hoşunuza gitmiyor demi - +1 yıl
korkuyoz ya. kesin böbrekler gidecek filan diye geliyor hemen akla :d
- +1 yıl
Hahahha ben vazgeçtim bütün hayallerim gitri belki evlenecekyim ben ya yuvamı yıktın:D
- +1 yıl
işiniz zor, devir kötü
- +1 yıl
Haklısın 👍
Dikkat edin çünkü tanıdığım biri (tam bilmiyorum hastalığını) psikolojisi bozuktu ve psikoloğa gidiyordu zaten yinede bazı insanların numarası yayıyordu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİzmirde 3 kız farklı Aralık'ta
İstanbul'da 5 hatun istedi farklı araliklarda
Olabiliyor böyle
Ha kadın olsam vermezdim numara
Erkek olduğum için sorun yok00 YorumlaÇamlıcada bir kafede 15 sene önce iki kız çıkışta resmen istedi hayatım da bir kere
00 YorumlaAlması için çok peşinde koşması lazım vermem tabiki de
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. Numaram istenmedi ama yolun ortasında direkt evlenme teklifi eden oldu
00 Yorumla
+1 yılOldu.. çapkın zampara hovarda tipler olurlar.. efendi adam yolda gördüğune bunu yapmaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Dışarısı sapık dolu uzak durmakta fayda var.
11 Yorumla- +1 yıl
bence de
- Aile & Toplum konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılYoo hiç başıma gelmedi
13 Yorumla- +1 yıl
hangi şehirdesin
- +1 yıl
Çok küçük bir sehirdeyim
- +1 yıl
ondan işte
Aile & Toplum konusunda 601 cevap paylaştı. Ben ilk defa birinden istedim. Metroda gördüğüm kızı takip ettim ve istedim.
06 Yorumla- +1 yıl
e yuh.
- +1 yıl
ne yaptı
- +1 yıl
bahane uydurmuştur
+1 yılİstedi vermedim Hzhahahzhazah bende gidip istemisliğim var ama
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. anketciler istiyor genelde baştan anlaşarak ankete katılıyorum yoksa yok
00 YorumlaNumara değilde sosyal medyam istenmişti
10 Yorumla
+1 yılevet oldu baya hicbirenede vermem tabiki
10 Yorumla
+1 yılEvet istedi ne kadar cesaretliler
10 Yorumla
+1 yılAyaküstü diyaloğa girdiğim bazı kimseler istedi.
10 Yorumla
+1 yılturkıyede bunu yasamayan kız yoktur 10un ustundedır basıma gelemsı de
00 Yorumla
+1 yılEvime kadar takip edildim🫣
13 Yorumla- +1 yıl
Yuh ya
- +1 yıl
onlar çok sıradanlaştı artık. yalnız kadın başına dışardaysan çok oluyor böyle vakalar
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Verseydin ne olcak
06 Yorumla- +1 yıl
korkuyom
- +1 yıl
her şey olabilir. baksana millet, güvendiği erkek tarafındna doğranıp valizlerde taşınyor
- +1 yıl
bu şehir hiç masum bir şehir değil be kardeş. bunu da herkes iyi bilir.
- +1 yıl
sen erkeksin m. g. kız kardeşin varsa ona tavsiyen ne olurdu ordan yola çık
Hayır, isteyemez de
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yok olmadı hiç ben çirkinim üğhh üğhh
00 Yorumla
+1 yılİnsta istemişlerdi vermemiştim
00 YorumlaNumara veya instagram istedikleri olmuştu
07 Yorumla- +1 yıl
Vermiş miydin
- +1 yıl
Sokakta tanışanlar görmüştüm numara vermiyorlar diyorlardı :D
- +1 yıl
Sonucunda bir yere ulaştınız mı sevgili vs gibi
- +1 yıl
Öyleleri genelde seks istiyor onun için yapıyor ya da öpüşme vs
Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. evet magazadaki reklamcilar.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 18,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstemedi. Bu siteden isteyen oldu, vermedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok olmadi. Cesaret ister
01 Yorumla- +1 yıl
yol sorma bahanesiyle konuşup, istiyor geneli
Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. şaka yapıyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
yoo şaka değil. İstanbul'da yaşıyorum yahu, daha ne insan çeşitleri var burada :d
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet isteyen oldu
10 Yorumla
+1 yılBir kere oldu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen güzelsin demekki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılÇoook daha geçen gün Uludağ da istediler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYoh mınagoyam tesadüfe bağ
00 Yorumla
+1 yılay yok niye istesin kız
01 Yorumla- +1 yıl
ne bilim kız
+1 yılverdin mi?
06 Yorumla- +1 yıl
hayır
- +1 yıl
madem kimse vermiyor, neden istiyorlar o zaman dfkjnds
- +1 yıl
güzel soru, kendilerine sormalı
- +1 yıl
zaten veren varsa, giyiminden kuşamından belli olur. Resmen boşa sıkmak bu dsjfknds
- +1 yıl
ben öyle bir tip de dğlm, sence niye sıkıyorlar boşa. böbrekçiler mi
- +1 yıl
aklı başında olmayan tipler demek ki, senden sonra ki kişilerden de istemiş olabilir bu tipler
Hadi canim nasıl olabilir ya birde erkektiler hea
01 Yorumla- +1 yıl
bir de derler bu kızlar niye egolu. alt tarafı insan sanıp adres tarif ediyoruz :d
+1 yılYalqnini senin
02 Yorumla- +1 yıl
:/// kıt mısın
- +1 yıl
Hee pardon istanbuldaysan doğrudur
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
10 Yorumla
+1 yılEvet 😄 1 defa geldi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı. Hayır
00 YorumlaDikkatli ol numarani verme
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla