Arkadaşlar az önce beni telefondan birisi aradı bu numaranın kim olduğunu bilen var mı ve sizi hiç bu numaradan aradılar mı?
Numara: 0216 558 10 10
Numara: 0216 558 10 10
Toyota marka aracın mı var? Ordan anket amaçlı aramışlardır. Neden bakmıyorsunuz telefonlara :)
@kırgın29 Çünkü ben bu numarayı 11880'den sorgulattım bu numaranın yasal sahibi Üsküdar'daki Method Research Company dediler hatta bu numarayı internetten araştırdım aynı sonuç çıkıyor web sitesini ziyaret ettim numara ile adres aynı çıkıyor https://www.methodresearchcompany.com.tr/
Bende bugün soruları cevapladım bir sıkıntı oldu mu sonradan?
Bu tür çaldırıp kapatan numaralara geri dönmeyin.
@xReaListt Dolandırıcı mı? yoksa gerçek kişi mi? Çünkü ben bu numarayı 11880'den sorgulattım bu numaranın yasal sahibi Üsküdar'daki Method Research Company dediler hatta bu numarayı internetten araştırdım aynı sonuç çıkıyor web sitesini ziyaret ettim numara ile adres aynı çıkıyor sahtekar olmadığını tahmin ediyorum
@xReaListt inşallah dolandırıcı değildir 11880'den numara sorgulattığımda bana öyle demediler İnternetten baktığımda da araştırma şirketi çıktı inşallah dolandırıcı değildir Market Alışverişleri ile ilgili anket yapıyoruz dediler benim ismimi aldılar babamın mesleğini sordular nerelerden alışveriş yapıyorsunuz gibisinden sorular yöneltti
sırf kullanıcı adından dolayı görüş yazıyorum... hayır bilmiyorum numarayı :d
Cevap
2Cevap
Yok dostum bilmiyorum sende çok kurcalama kimse kim boşver yani.
@karadenizli52 Market alışverişleriniz ile ilgili anket yapıyoruz dediler İşte nereden alışveriş yapıyorsunuz felan gibisinden ŞOK'tan mı BİM'den mi yoksa A101'den mi Nerelerden alışveriş yapıyorsunuz? bunun gibisinden en sonunda da benim ismimi aldı ve A-101 ile paylaşabilir miyiz anket sonuçlarını dedi bende hayır dedim istemiyorum dedim
@karadenizli52 Bende dedim dolandırıcı mı diye düşündüm ama bu numarayı 11880'i arayıp numarayı sorgulattım bana bu numaranın yasal sahibi Üsküdar'daki Method Research Company firması olduğunu söylediler zaten internetten araştırdığımda da o çıkıyor hatta web sitesi bile var numarasına baktım hemen hemen numarası aynı inşallah sahtekar değildir
Yok bir bilgi vermediysen sıkıntı yok.
Yok yapmadılar dostum :)
Bende sorularını cevapladım bir sıkıntı yaşadınız mı? Gerçi şirketi arayıp emin oldum araştırma şirketi olduğundan ama
benıde aradılar arastırma merkezıymıs secımde ıkıncı turda kıme vereceksın oyunu dedıler
Bilmiyorum
@kfsfener1 11880'den bu numarayı sorgulattım bu numaranın yasal sahibi Üsküdar'daki Method Research Company firması olduğunu söylediler hatta internetten de bu numarayı sorguladım aynı çıktı Firmanın web sitesine bakınca numara ve adres aynı görünüyor ama ne kadar doğru bilmiyorum inşallah dolandırıcı değildir https://www.methodresearchcompany.com.tr/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar