25 yaşındayım kafeye gitmeme karışıyorlar şaka mı?

Memleketten Antalya'ya tasındık orada 6 ay kaldık. Kardesm okula vb alısamadı ve dayanılmaz sıcagı var. Ki zaten ılcesındeydık. Ben tasınmayı ıstemedım. Sırf annem ıstedı dıye tayınle gıttık. Daha sonra Samsun'a yerlestık. Karadenız'ın en buyuk ve gelısmıs sehri. burada teyzemler var yan sehırde dayımlar. Resıt olmayan kardesm var ona zaten asırı karısıyolar. Buradı kozmopolit heryerden ınsan var diye. Bıde ev bıraz dag bası ve ıssız yerde. Benım gece hayatım yok max 11 de evde olurum. Gorustugum erkek yok. Sigara ıcmıyom. Baya duzgun yasıyorum. Ama eskıden tam tersı sosyaldım. Her ortamı gördüm. Neyse dün film izliyoduk annem bı anda dayın kafeye gıtmenı ıstemıyo dedı. (Annem de dayımda memur üni mezunu. Ayrıca kapalı dindar biri de degıl) Ne alaka diyince de kafede ıcecegıne bısey atarlar dedı. Yanı gunduz vaktı bisey atıp o kadar kısının ıcınde bırı benı mı kacırcak. Asırı derecede sacma buldum. Bıde gecen ıs gorusmesıne gıtmıstım annem tutturdu bende gelıcem ıyı gel dedım. Gorusmeye benle bırlıkte gırdı. Sureklı sozumu kestı. Kadın annemr hanfendı siz dısarda bekleyın dedı. Annem cıkınca da sen kendını ıfade edebılen bırısın annen neden gelıyo gorusmelerın olumsuz olur. Bireysel olmalı bu yastakı kısı dedı bende istemedıgım halde geldıgını söyledım. Heralde aılen ayrı dıye böyle dedı. Bilmiyorum dedim. Evlılık vs istemıyorum yagmurdan kacıp doluya tytulamam bu pahalılıkta 15 bin kirayada cıkamam. Yabancı bı yerdeym zaten srkadas yok akrabalar dusman gıbı. Kuzenıme nude oje surduk diye laf eden bı babası var dusunun bide teyzemın kocası olan bu sahısta benım gezme saatlerıme ksrısıyor bıktım artık
25 yaşındayım kafeye gitmeme karışıyorlar şaka mı?