Aile & Toplum Erkekler Neden git-gel yapar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar git-gel dediğim ilişkide bir sıcak-soğuk yapan uzaklaşıp sonra tekrar gelen belirsizlik yaratan o manada söyledim. Erkekler Neden git-gel yapar? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yapmayinca asik olmuyorsunuz sıkılıyorsunuz 😀 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ama yine aynı şey oldu ayrıldık 7 ay oldu geri dönemsi gerekti normalde 3 ay olunca dönüyordu Yorumla EemreE34 +1 yıl Hee ozaman yedek kaleci girdi oyuna heralde Yorumla Soran +1 yıl Neyse umarım mutlu olur Yorumla EemreE34 +1 yıl Sende mutlu ol Yorumla Soran +1 yıl Mutluyum aklımda minik şeyler var onları tamamen silmek istiyorum Yorumla EemreE34 +1 yıl Evet sil yenilerini yaz Yorumla
Arzuu27 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Benim mi içim fesat ahahjjj 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Git gel dediğim ilişkide bir uzaklaşıp bir gelen belirsizlik yaratan dhdbdbjedïd Yorumla Arzuu27 +1 yıl Ahahshahaja anladım aşkım da aklım farklı yerlere de gitti Yorumla Soran +1 yıl Yani başlık biraz öyle dhdvrjkd Yorumla AliveMan06 +1 yıl Sen baya fesatsın yorumunu okuyunca geldi böyle b işey aklıma aksjdjd Yorumla Arzuu27 +1 yıl Hashjakahsja yok beee Yorumla
Efdr6rdg Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Başka nasıl yapıcaz nasıl soru bu gitgel olmadan nasıl olcak içinde mi beklicez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tövbe estafulla mk öyle değil güncelledim Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Ruh hastası o yüzden 😂 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Zaten öyle 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Vur ağzının ortasına 😂 Yorumla Soran +1 yıl Vuramam gitti gibi bir kızla fingirdeşmiş merak ettim neden böyle yapıyordu diye Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Lan o zaman bu soruyu niye soruyon 😂Soru hakkına yazık oldu 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sorun değil loo her gün aklıma takılan seyleri soruyorum Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ben sorsam KS çöker 😂🤣 Yorumla Soran +1 yıl Aklımda ne deli soru varsa KS soruyorum allah razı Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Herkesi çıldırtıyon 😂 Yorumla
ÖlümsüzlükSuyuuW Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 59% +1 yıl Böyle sorunun da hani 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ya bala öyle değill güncelledim Yorumla ÖlümsüzlükSuyuuW +1 yıl Öyle mi yazılır yw soruda başka türlü anlatırsın sanki biraz kasıtlı yapılmış gibi kwmwjs Yorumla Soran +1 yıl Yani öyle deniyor bu yüzden direkt öyle yazdım nerden bilebilirdim fesat anlaşılıcak diye gel-git farketmex Yorumla ÖlümsüzlükSuyuuW +1 yıl Niye gizli sordun o zaman Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sabit durunca zevk vermiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neyy Yorumla
umut0097 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı. Neye git gel yapiyormus erkekler? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Soruyu güncelledim. Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. gidelim gelmeyelim mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gidip gelmeyi seviyoruz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sebep? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soru çok manalı🙄😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Günecelledik yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gitsin de geldiğinde seni bulamasın diyelim Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Sekste mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yokk Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dengesizlikten 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne tür dengesizlik bu? Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sebepsizce zevk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Lan öyle değil ilişkide git gel işte bir sıcak bir soğuk yapıp uzaklaşıyorlar yaa o manada Yorumla m MarllboroRed +1 yıl Hee pardon ☺️ Yorumla
udeniz22 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 719 cevap paylaştı. Seni sikmamak icik 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Başka ilişkisi mi oluyor Yorumla udeniz22 +1 yıl Sana kendini daha çok bağlamak icin Yorumla Soran +1 yıl Bağlandım zaten gitti 3 ay'a kadar gelmesi gerekti 7 ay oldu sevgili yapmıştır Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. karaktersiz ondan 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Deniz olduğu için. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yapmayinca asik olmuyorsunuz sıkılıyorsunuz 😀
Ama yine aynı şey oldu ayrıldık 7 ay oldu geri dönemsi gerekti normalde 3 ay olunca dönüyordu
Hee ozaman yedek kaleci girdi oyuna heralde
Neyse umarım mutlu olur
Sende mutlu ol
Mutluyum aklımda minik şeyler var onları tamamen silmek istiyorum
Evet sil yenilerini yaz
Benim mi içim fesat ahahjjj
Git gel dediğim ilişkide bir uzaklaşıp bir gelen belirsizlik yaratan dhdbdbjedïd
Ahahshahaja anladım aşkım da aklım farklı yerlere de gitti
Yani başlık biraz öyle dhdvrjkd
Sen baya fesatsın yorumunu okuyunca geldi böyle b işey aklıma aksjdjd
Hashjakahsja yok beee
Başka nasıl yapıcaz nasıl soru bu gitgel olmadan nasıl olcak içinde mi beklicez
Tövbe estafulla mk öyle değil güncelledim
Ruh hastası o yüzden 😂
Zaten öyle 😂
Vur ağzının ortasına 😂
Vuramam gitti gibi bir kızla fingirdeşmiş merak ettim neden böyle yapıyordu diye
Lan o zaman bu soruyu niye soruyon 😂
Soru hakkına yazık oldu 😂
Sorun değil loo her gün aklıma takılan seyleri soruyorum
Ben sorsam KS çöker 😂🤣
Aklımda ne deli soru varsa KS soruyorum allah razı
Herkesi çıldırtıyon 😂
Böyle sorunun da hani
Ya bala öyle değill güncelledim
Öyle mi yazılır yw soruda başka türlü anlatırsın sanki biraz kasıtlı yapılmış gibi kwmwjs
Yani öyle deniyor bu yüzden direkt öyle yazdım nerden bilebilirdim fesat anlaşılıcak diye gel-git farketmex
Niye gizli sordun o zaman
Sabit durunca zevk vermiyor
Neyy
Birileri isini gormustur
Neye git gel yapiyormus erkekler?
Soruyu güncelledim.
gidelim gelmeyelim mi
Gidip gelmeyi seviyoruz
Sebep?
Soru çok manalı🙄😂😂
Günecelledik yaa
Gitsin de geldiğinde seni bulamasın diyelim
Ne Yapmamız gerekiyor sizce
Sekste mi
Yokk
Dengesizlikten
Ne tür dengesizlik bu?
Sebepsizce zevk
Lan öyle değil ilişkide git gel işte bir sıcak bir soğuk yapıp uzaklaşıyorlar yaa o manada
Hee pardon ☺️
Seni sikmamak icik
Başka ilişkisi mi oluyor
Sana kendini daha çok bağlamak icin
Bağlandım zaten gitti 3 ay'a kadar gelmesi gerekti 7 ay oldu sevgili yapmıştır
Napsinlar gel gitmi yapsinlar
karaktersiz ondan
Gel git denizlerde olur diye
Deniz olduğu için.
Yol kısadır
Tanisma. iletisim vs varmiydi sizde
Nasıl yani