Aile & Toplum Karşı cins ile dedikodu yapmayı sever misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Erkekler de gayet tabii dedikodu yapabilir.👀 Güncellemeler+1 yıl Dedikodu, sohbetin tuzu biberidir bea. Karşı cins ile dedikodu yapmayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,7b cevap paylaştı. ben dedikodu sevmiyorum.. beni anlayan derdimi bilecek. yanımda olabilecek güvendiğim bir kişiyle sadece konuşurum. ama öyle biri yok 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Korkaklarin işidir dedikodu.. Arkadan konuşacak insan gelsin yüzümüze söylesin.. verecek bir cevabımız elbette ki olur. 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ben kadın arkadaşlarımla bile dedikodu saati başladığında ortamdan firar ediyorum. Değil ki bir erkekle.. O erkek değil olsa olsa erkodur..😅👍 1 0 Yorumla
LadyEbrar Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Bana göre erkeğin dedikoducusunda sorun vardır Dikkatli olun derim 1 0 Yorumla
Wolfg Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. severim ya erkeeklerle çok iyi dedikodu oluyor 1 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kimseye güvenmediğim için dedikodu yapmam. Lafım çıkarsa falan hiç uğraşamam. 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Karşı cins detaylı anlatmıyor ki bir olayı. Hemcinsle yapılan dedikodu daha güzel 1 0 Yorumla
ariariasu Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Erkekler daha iyi dedikodu yspiyor sadece iyi sakliyordubuz bunca zamandir 😛 1 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ay evet jxmdmjd Umut diye bir arkadaşım var yani haftada 1 gün buluşup dedikodu yapmayınca olmuyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkeklerin yaptığı dedikodu varya tesbitleri birebir tutar inanılmaz keyifli oluyor 🤣 kızlarla yaptığım dedikodudan daha keyifli oluyor 1 0 Yorumla
wbrar Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Bazıları bi kızın hakkında konuşurken araya çok çirkin vs sokuyor ama bazılarıyla keyifli oluyor 1 0 Yorumla
Drelypqa Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Erkekler genelde sohbet ederken (Arkadaş ortamında) kızlar hakkında saçmalıyor ve rahatsız edici konuşuyor 1 0 Yorumla
gizemmoo Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl yaparım ama ne kadar güvenilir olduğunu sorgulamak lazım bir yerde 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bana güzel bir animasyon filmi önerir misiniz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ürkütücü Aile: The Addams Family ↗ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl izledim onuuu Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 810 cevap paylaştı. Dedikodu yapmayan yoktur😊 2 0 Yorumla
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dedikodu sevmem 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Erkekle dedikodu yapmak değil dedikodu yapan erkekleri dinlemek en iyisi...😂 1 0 Yorumla
arananvişnelilipss Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yaparım yapıyorum da msmmzma 1 0 Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı. Bazıları kızlardan daha güzel yapıyor valla 1 0 Yorumla
etrial Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Herkesin kendi hayatı demeyecekse ederim 🤝 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. yok sevmiyorum hem tarzım değil 1 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 819 cevap paylaştı. Çok uzatıyorlar yav 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. hayır sevmem 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dedikodu pek sevmem 1 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ben dedikodu sevmiyorum.. beni anlayan derdimi bilecek. yanımda olabilecek güvendiğim bir kişiyle sadece konuşurum. ama öyle biri yok
Korkaklarin işidir dedikodu.. Arkadan konuşacak insan gelsin yüzümüze söylesin.. verecek bir cevabımız elbette ki olur.
Ben kadın arkadaşlarımla bile dedikodu saati başladığında ortamdan firar ediyorum. Değil ki bir erkekle.. O erkek değil olsa olsa erkodur..😅👍
Bana göre erkeğin dedikoducusunda sorun vardır Dikkatli olun derim
severim ya erkeeklerle çok iyi dedikodu oluyor
Kimseye güvenmediğim için dedikodu yapmam. Lafım çıkarsa falan hiç uğraşamam.
Karşı cins detaylı anlatmıyor ki bir olayı. Hemcinsle yapılan dedikodu daha güzel
Erkekler daha iyi dedikodu yspiyor sadece iyi sakliyordubuz bunca zamandir 😛
Ay evet jxmdmjd Umut diye bir arkadaşım var yani haftada 1 gün buluşup dedikodu yapmayınca olmuyor
Erkeklerin yaptığı dedikodu varya tesbitleri birebir tutar inanılmaz keyifli oluyor 🤣 kızlarla yaptığım dedikodudan daha keyifli oluyor
Bazıları bi kızın hakkında konuşurken araya çok çirkin vs sokuyor ama bazılarıyla keyifli oluyor
Erkekler genelde sohbet ederken (Arkadaş ortamında) kızlar hakkında saçmalıyor ve rahatsız edici konuşuyor
yaparım ama ne kadar güvenilir olduğunu sorgulamak lazım bir yerde
bana güzel bir animasyon filmi önerir misiniz
Ürkütücü Aile: The Addams Family ↗
izledim onuuu
Dedikodu yapmayan yoktur😊
Bazen sarıyor yapıyoruz
Dedikodu sevmem
Erkekle dedikodu yapmak değil dedikodu yapan erkekleri dinlemek en iyisi...😂
Dedikoduyu hiç sevmem
Yaparım yapıyorum da msmmzma
Dedikodudan nefret ederim
Sevmem ama seviyeli sohbet olabilir