Annem her gün gözümün içine baka baka bana 9 yıl yalan söylemiş. Benim bilmem gereken bir konuyu benden saklamış. Ben bunu 6 ay önce öğrendim ve asla konuşmuyorum dokunduğu suyu bile içmiyorum. Her şeyimi kendim yapıyorum artık. Sizin tepkiniz ne olurdu?
Anneniz size 9 yıldır yalan söylese tepkiniz ne olurdu?
Hayatimi üzerine kurmus oldugum merdivenlerim yikilmis olurdu. Bir daha yükselebilmek için hiç bir merdiven tasina inanip yerlestiremeyecegim anlamina gelirdi. Yikilirdim açikçasi, sakladigi sirrin ne olduguna da bagli fakat 9 yil çok uzun.
Kanka sorun şu. Arkadaşın bile olsa sana 9 yıl yalan söylese ne konu hakkında mı olduğuna bakarsın? Bunu sana annen yapıyor düşün. Öyle üvey evlat aldatma vs değil. Ama 9 yıllık büyük bi yalan. Sen ve baban hariç anne tarafın filan biliyor sevmediğin kişiler filan. Hala ne yalanı mı dersin? Zaten yüzüne söylediğimde sesini bile çıkaramadı.
Nasıl bir yalan olduğuna bağlı atıyorum annem 9 yıldır hasta ve bana üzülmeyeyim diye söylemiyorsa ilk kızarım sonra çok ağlarım üzülürüm, ama üvey olduğumu saklıyorsa derim beni kaybetmemek için demiştir falan yalanın türüne bağlı
Niye söylemediğini sorarım belki bir bildiği vardır üzüleceğin bir durumdur, sinirli bir yapın olduğu için karakterinin oturmasını, oturmaklaşmanı beklemiş ya da psikolejin için ilerleyen zamanlarda söylemenin daha iyi olacağını düşünmüş olabilir
Çok güzel söyledin. Beni tırnak kadar tanısaydı söylerdi zaten. Gerçekler bir gün zaten çıkar. Yani onlar işin bahaneleri. Bir insan bırak evladına kimseye yalan söylememeli. En sevmediğim şeydir. Bunu 9 yıl yapmış.
En İyi Cevaplar