3 yıllık evliydim. Meğer eşim evliliğimizin başından itibaren pavyona gidiyormuş. Elime pavyon kadınlarıyla fotoğrafları geldi. 2 gün evden kovdum çabala dedim. Otelde kaldı. 5 yıldızlı olmasına rağmen perişan olmuş. İçimden bir şey koptu dedi ve boşanmak istediğini söyledi. 1 ay içerisinde de boşanma gerçekleşti. Sizde eski eşim beni sevmiş mi? Bu kadar basit bitirip gitmesi normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanma süreci herkes için farklı duygusal ve zorlayıcı bir deneyim olabilir. "Koca adı üstünde koca bir dert" şeklinde ifade ettiğiniz gibi, boşanma birçok insan için büyük bir hayat değişikliği ve duygusal bir yük olabilir. Bu süreçte kişinin duygusal olarak zorlanması, üzüntü, kafa karışıklığı ve endişe gibi birçok farklı duyguyla baş etmesi normaldir.
Boşanma kararı, çiftler arasındaki ilişkinin karmaşıklığına ve çeşitli faktörlere bağlı olarak farklı şekillerde alınabilir. Her iki tarafın da duygusal ihtiyaçları ve hayatlarının bu yeni dönemine uyum sağlama süreci farklı olabilir.
Pavyona gitme gibi davranışlar, kişinin boşanma sürecinde yaşadığı duygusal stresle başa çıkma şekli olabilir. Ancak, bu tür davranışlar genellikle geçici bir rahatlama sağlar ve sorunları çözmez. Boşanma sürecinde duygusal destek almak, danışmanlık veya terapi gibi profesyonel yardım aramak, duygusal iyileşme ve yeni bir hayata uyum sağlama sürecini destekleyebilir.
Her durumda, boşanma sürecinde yaşanan duygusal zorlukları ve travmaları hafife almak yerine, duygularınızı ifade etmek, kendinize zaman tanımak ve gerekirse profesyonel yardım almak önemlidir. Bu süreçte kendinize şefkatle yaklaşmak ve duygusal iyileşme için gereken adımları atmaya odaklanmak önemlidir.
01 Yorumla- +1 yıl
Chatgptye sormak da moda oldu öğğk
En İyi Cevaplar
Nerden buluyorsunuz böyle sorumsuzları, dış görünüş fizik ve maddityat e sonra tabi öyle biride boş duran biri değil cesitli ortamı var alıskanlıkları düz biri olsa evlenmezdi yok tipi söyle şu işte parası az maddiyatı düsük deger verenler sevilmiyor şu hayatta başta hoş , renkli kişiklere meyil ediyorsunuz sonrada böyle nornaldir, çok sosyalse bir insan tanıma sürecini uzatacaksın her süpheye girdiğinde sorgulayacaksın evlenme süresini yine uzatacaksın sözüm sana değil ama tahmin genel kadınların kızların evlilik kriterleri sonra sonuc ne desem boş
01 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılEn güzeli evlenmemek hep diyorum. Tatile mi gideceksin git. Pavyona mı gideceksin, evi pavyona mı çevireceksin, kolay gelsin. Hayatını bir kadının iki dudağı arasına bırakarak mutlu olunmaz. Evlilik kadına bu hakkı vermektir. Asla da karşılığını alamazsın. Bolca kafan ütülenir. Evlenenleri görüyoruz yani. Çoluk çocuk da oldumu tam şenlik zaten. Hayırsız olacak falan kanser edecek. Abi evlenmeyin evlenmeyin. On milyar oldu dünya nüfusu. Pavyona gidin :D
02 Yorumla- +1 yıl
Erkek mi sadece özgürlüğünden veriyo sence? Karşılığını alamıyosanız sizde bi bk vardır yoksa gayette eşleri içi ölecek kadınlar var hepinizde ayni seyleri soyluyosunuz ulan butun kadinlarmi sebepsiz yere kafa ütülüyo anlamıyorum ki yoksa bi igneyide kendinize batırıyomusunuz?
- +1 yıl
@crimsoon batırdık batıracağımız kadar. Hep fiyasko. İyilik ettik, saçma sapan hareketlerle karşılaştık. Kadınların ne olduğunu biliyoruz. Uzatmanın da çok manası yok. Kim nasıl mutluysa öyle yaşasın
+1 yılVaktinde sevmiştir ama kafasında sonrasında bitirmişki bunları yapmış. Hayatından çekip gitmesi o kadar isabetli karar olmuş ki bence sana dair böyle lüzumsuz sadaktsiz bir insanın yaptığı tek iyilik. Hayat onsuz da devam eder ve hatta daha iyi hissedeceğin zamanlar yaşarsın. Asıl onunla bu şartlarda devam etmek hem seni değersiz hissettirip hem de enerjini sömürecek kabus dolu günler yaşamana sebep olurdu. Sen güçlüsün ve bugünlerin üstesinden geleceğine inanıyorum. Güzel enerjiler seni bulsun🌸🌸
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
112
Cevap
106Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılbasit evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok terbiyesiz ve değersiz bir insanmış. Açıkçası dünya çok üzücü oldu bu durumlar normalleşti. Değer vermeyi bilmiyor insanlar. Değer veren de üzülüyor. Kocan geleceği temsil ediyor bence. İnsanlar artık evlenmekten korkmuyor gittikçe ama sorumluluk duygusu boşverdikleri tam bağlanmadıkları için. Sen olmadın başkası olur kafası… bana hiçbir şey olmaz kafası… bu insanlar mutsuzluktan yaralanmaktan kaçarken … kaçırdıkları insanlıkları be mutlulukları olur… sonsuza kadar içindeki yalnızlığı dolduramaz
30 Yorumla
+1 yılŞahsen pavyona giden insandan bir cacık olmaz. İster eğitimli zengin biri olsun, ister eğitimsiz biri olsun. Sen bence doktor kontrolü yaptır kendine. Dua et sana hastalık bulaştırmamış olsun. Evlenmeden önce böyle bir durum olduğunu öğrenip, evlenmemek daha kârlı olurdu.
64 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısınız. O kadar çirkin bir ortam ki. Eğitimli biriydi ki bende öyleyim öyle birini tercih ettim. Bu şekilde olabileceğini hiç düşünmemiştim.
- +1 yıl
O yüzden insanın eğitimine değil, vizyonuna bakmamız gerekiyor. Çok geçmiş olsun. Ucuz yırtmışsın.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum artık :)
- +1 yıl
Rica ederim. Yeni hayatında mutluluklar :)
Sevmemiş, sevmediği için boşanmak için hamle yapmış, kendisi isteyememiş ama senin istemen için sana malzeme vermiş, evden kovmanı bahane ederek vicdanını rahatlatmış. Artık her sorana evden kovdu boşadım diyecek, haklı olacak. Sen umurunda değilsin, toplum nezdinde asi bir kadını boşadım diye gerine gerine gezecek. Sonuç olarak sevmemiş, seven adam boşanmak istemez.
74 Yorumla- +1 yıl
?
- 1 yıl
Kesinlikle size katılıyrm. Sevilmemişsin canım seven adam senı kaybettıgı için ğzülüp pişman olup o hatalı oldugu için gönlünü almaya kendini affettirmeye çalışırdı.. ama üzülme şu an duygusal bakıyosun aynı şeyi yaşamış ve uzun psikolog gmrüşmeleri sonrası aklımı devreye sokmayı öğrendim kalbının acısı baki kalıcak ama mantıgını dinlediğinde iyi ki gitmiş bu adam zaten beni sevmemiş böyle biri yanımda kalsaydı daha mutsuz olurdum diyceksin.. bol bol dua ve tevekkül et. Huzurun secdede. İyi de güzelde onda. Acını yaşayan biri olarak için ferah olsn
- 1 yıl
@EfnanSSSS Hayırdır 7 aylık konuyu nereden buldun. :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılumarım elindeki delilleri kullanmissindir. Manevi tazminat ve nafakanida almissindir. Adam zaten kaşarmiş baştan beri. Seni harcamaya çalışmış. ancak şu gercekki bir kaç yıl sonra ne kadar şanslı ve özgür mutlu bir kadın olduğunu göreceksin. Tek bir adam o yok ettafinda seni mutlu edicek onca insan var birgün mutlaka bir aşkta yaşayacaksın. İyi diyeceksin iyi ki gitmiş. Evlilik kadınlara yaramiyor. Çünki değersiz hissettiriyor laf wekkler eninde sonunda. Ben 40 yaşındayım ve daha etrafımda sadakatli bir evlilik göremedim ne Türkiye'de nede avrupada oyuzden beni sevmemiş mi diye sorma Çünki kim kimi sevebilirki devamlı? Sevgi ve aşklar bir yere kadar sonra alışkanlık baslamr oyuzden devamlı ilişkiler biter ve yenisi başlar çoğu evlilik boynuzludur. 🤷
32 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka! Benim ailemde sülalemde, köyümde hiçbir eş birbirini aldatmadı. Ne demek 40 senedir görmedim. Ben 35 yaşındayım. 35 bin tane sadık çift gördüm.
Dünya, senin muhitindeki yozlaşmış insanlardan ibaret değil.
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi tabi görmüşşündur sen onları bide belli bir yaştan sonra gör insanların hayatları sadece 35 yaş 40 yaş 60 yaştan ibaret degildir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHani kadınlar için ilişkiyi önce kafada bitirir acısını çeker sonra karşına geçip bitti der denir ya bazı erkekler için de geçerli bence bu durum. Yani 3 yıl demişsin bence o 3 yıl içinde bi zamandan sonra kafasında bitirmiş bazı şeyleri ve senden bi hamle beklemiş görünürde de bitmesi için. Sen evden kovduğun için vicdanı rahatlatmak onun yaptığı. Böyle birinin de sevgisi sorgulanır bence. Ama seni hak eden insanlardır senin yanında olanlar. O yüzden hiiiccc sıkıntı yapma. Gitti mi cehenneme kadar yolu var. Bu hayata bir kere geliyoruz ve hiç kimse için üzülmeye değmez.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sanmıyorum. Bu şekilde davranmasına gerek bile yoktu. Pavyona bile gitmemesi gerekiyordu. Ben bile bu bekar halimle 1 kez bile gitmedim. Evli bir insanın gitmesi akıl mantık işi değil. Bu duruma düşüp boşanmak istemesi de sevmediğinin net bir göstergesidir.
41 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle gitmeyin. Vasıfsız insanların gittiği yer. Kesinlikle katılıyorum söylediklerinizede.
Yeri geliyor kadınlar boşanıyor, çocuklar da senin değildi deyip bitiriveriyorlar. Yani evet. Çok daha ileri gidilen durumlarda bile bu kadar basit. Bu senin suçun değil. Senin sebep olduğun bir durum da değil. Geçmişim tam şu anda geride bırak. İlerde ne yapacaksın? Yeni hayatını düşünmeye başla.
30 Yorumla
+1 yılErkek akıllıymış. Zira fotoğrafları eline, boşanmadan önce geçse sen tazminat talepli boşanma davası açacaktın. Bu yüzden sen öğrenmeden hareket edip anlaşmalı boşanmaya zorlamış ve karlı çıkmış. Senin de karın, böyle adamdan kurtulman boş ver. O adam, seni hiç umursamıyor ki bu kadar erken bitirdi..
07 Yorumla- +1 yıl
Adam akıllı değilmiş adam bildiğin hasta. pavyona giden bir salagin ruh hali hastaliklidir.
Soran+1 yılBoşanmadan önce elime geçti fotoğraflar ancak uzasın istemedim 5 sene sürüyormuş çekişmeli de. Çok yıpratıcı bi süreç.
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum sizede akıllı değil ruh hali hastalıklı bi adamdı. Çok güzel bi tespit.
- +1 yıl
Keşke çekişmeli açsaydın, iki sene sürüyor. Ne kadar uzun sürerse sürsün; tazminatını ve altınlarını alırdın. Adam işte bu yüzden akıllı imiş, hemen bitirmek için hile hurda yapmış ki tazminat ödemesin. Sen de yutmuşsun. Muhtemelen anlaşmaya, tazminat ve hiç bir hak istemiyorum demişsindir
Soran+1 yılEvlendikten sonra edinilmiş ev ve araba vardı. Evin kredisini ödeyerek ben aldım arabayı ona bıraktım. 6 ay nafaka talep ettim.
- +1 yıl
Hepsinden vazgeçtiğine dair, imza attın mı?
+1 yılYaşça benden büyüksünüzdür normal olrak şunu söylemeliyim ki bundan birkaç yıl önce buna benzer sevgililik ilişkimde yaşadım bu olayın aynısını ve ne kadar pişman olduğunu dile de getirse özür dahi de dilese anında hiç affetmeden direk olarak yol verdim silip attım hayatımdan herşeyden yaşanılan onca kötü şeyden sonra bu olayda tuzu biberi olmuştu zaten bitirmenin sebebi, ve asla üzülmedim asla bitirdiğime pişman olmadan iyi ki bitirdim dedim çünkü ciddi düşünüyorduk başından bitmesi çokça iyi oldu benim için dedim, yıkılmadan ve neden böyle yaptığını sorgulamadan dimdik hayatıma devam ettim o yüzden bir kadınsınız ve kurtulduğunuza sevinmelisiniz güçlü durmalısınız ki bu şekilde karaktersiz bir insanı sorgulamamalısınız bırakın karaktersizlikleriyle yaşasın onlar biz bir kadın olarak güçlü ve dimdik daha iyiyiz.. (:
21 Yorumla- +1 yıl
Sizin öylesi birinin sevgisine ihtiyacınız yok (:
+1 yılBence hayatında iki kadın olan bir erkek sadece birini kullanıyor olmuyor her iki kadını da kullanmış oluyor. Seni ev işleri duygusal ilgi cinsellik ve konfor alanı olarak kullanmış bir diğerini de keyfi zevki istekli olarak belki duygusal olarak kullanmış.
20 Yorumla
+1 yılBaşından beri seni sevmemiş ki zaten. Onun hayatında başkası da olsa o hiç değişmeyecek ve hep pavyona gitmeye devam edecek. Evliliğini bitirdiğine sevinmen gerekiyor, zor olduğunun farkındayım ama bazı bitişlerin sonu acı da olsa çok güzel bir sona çıkıyor. Senin karşına da sana saygı duyan ve seni sevecek birisi mutlaka çıkacaktır.
30 Yorumla
+1 yılSeni sevse asla o tür saçma sapan yerlerin kapısından geçmez bu bir ikincisi de yaptığı hatayı önce hata olduğunu kabul edip sonra seni kaybetmemek için çaba sarfeder aldatan o boşanan o kesinlikle sevmiyomuş seni ayrıca böyle birinden ayrıldığın için üzülme tam tersine sevin kurtuldum diye
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni sevseydi 3 yıldır pavyona gitmezdi onu geçtim hatasını telafi etmek yerine bende biseyler koptu diyerek 1 ay içinde seni boşamazdi sen hala beni sevmiş mı diye burada soruyorsun gerçekten bu kadar saf mısınız yoksa yine trol soru mu boynuzların boyunu geçmiş hala sevgi soruyor 🤦🏻♀️
20 YorumlaSevmediği için sana uyguladığı tarife normal. Sevmeyip seviyormuş gibi kalbini kazanmaya çalışsaydı evliliginizde yalandan devam etseydi daha kötü olacaktı. Böylesi iyi olmuş. Senden geçeni mi düşüneceksin yoluna bak.
30 Yorumla
+1 yılÇok ilginç hayat hikayeniz var, halbuki koca ile karı nın açılımı, koca dağa benzetilir kar ı da dağın üzerindeki kar, erkeklerin başı üzerinde omuzlarında yeriniz var,
36 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yazmışsınız. Rabbim bu bilinçte insanlarla karşılaştırsın tüm kadınları :)
- +1 yıl
Amin, sizde artık kafaya takmayın, sizin şer sandığınız şey de hayır hayır sandığınız şeyde şer vardır, hayatınıza odaklanıp keyif almaya bakın, ve ayrılmakla çok güzel karar vermişsiniz, bunu yapabilmeniz bile çok iyi, bazı insanlar cesaret edip boşanamıyorlar, boşanabildiğinize göre bu durumu da kafaya takmayıp başka şeylere odaklanabileceğinizi düşünüyorum
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Bu süreçte zaten hep rabbime sığınıp bu şerdeki hayırları göstermesini istedim. Şükür ki gördüm. Artık güçlü bi şekilde ayağa kalkma vaktim geldi. En büyük şansım ise ailemin destekleriydi. şu an daha güçlüyüm ilk zamanlara göre. Desteğiniz için teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim yapabileceğimiz bir şey olursa çekinmeden sorun, belki yardımımız dokunur Allah'a emanet olun hayırla kalın 🙏
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Sizde Allah’a emanet olun :)
- +1 yıl
Sizinle tanışmak isterim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmemiş seven korkar düşünür ailesi istedi diye evlenmiş ya da cinsellik için sonra sıkılmış malum pavyon alemi kadınında cilve naz fazlasıyla var. Biz kadınlar evlenince iş çocuk derken cilve yi göstermeye vakit kalmıyor. Ama bir kadın eğer evlendiyse kocasına bacım ruhlu olcak yorgun da olsan olcak yoksa o heyecani başka yerlerde arar ve hemen bulur. Anne kılıfından çıkmak gerek kadınlığınizi yaşatın. Ben şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım dikkat ediyorum öğrenmem gerekenler oluyor öğreniyorum kimseyide ihmal etmiyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMekanlarda çalışıyorum ama hep evliler geliyor zaten🙄 işe yeni başladım ve şok oldum evli erkeklerin neler yaptığını görseniz direk mahkemeye giderdiniz. Karısına 2 güzel söz söylemez gelir orada şov yapar güller alır şişeler açar garip cidden bekarın gelme oranı çok düşük oraya
17 Yorumla- +1 yıl
pavyonda ne iş yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@ranadmr456 konsluk yapıyorum işte
- +1 yıl
hım orada nasıl çalışabiliyorsun oranın şartları zordur gerçi
Cevap sahibi+1 yıl@ranadmr456 çok zor ya benim ilk işim ve 3 ay calissam bırakcam ya borcum var 😭 berbat iğrenç bir yer sarhoslarla uğraşmak iğrenç
- +1 yıl
peki ailen yok mu senin
- +1 yıl
umarım yakın zamanda kurtulursun
+1 yılSevmemiş tabi ki bi de sen evden atıp çabala diyorsun ne kadar saçma. Çaba göstermek isteyen zaten gösterir senin bir şey söylemene gerek yok ama senin için de iyi olmuş böyle bi yawsaktan kurtulmuşsun.
20 Yorumla
+1 yılKusura bakma da canım mısın? eline foto geçiyor sen çabala diyorsun affetek için nazlanıyorsun o ztn ayrı bi kafa senden (soğumuş) sen onu dava edip kanıt sunup güzelce nafakanı alıp haklı çıkmak yerine bunu yapmışsın o da birrr güzel sana acımamış zaten seni sevmemiş senin yapamadığını yapıp kendini kurtarmış aferin sana AFERİN.
13 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle ki nafaka da aldım. Ama acımamış bana haklısınız. Bende bir an önce bitsin diye anlaşmalı sürece gittim. Kurtulmak istedim bir an önce
- +1 yıl
daha fazla alırdın aşkım ahh ahhh kadınlar sevdiği zaman o kadar çok karşı tarafı düşünüp kendini saymıyor ki çok üzülüyorum VALLAHA YOK BİLLAHA YOK YAPMAYIN YOK BUNLARA BU KADAR DEĞER VERMEYİN sen de yoluna bak mutlu ol üzülme ona da belli etme daha çok g. tü kalkmasın p. sliğin
Soran+1 yılÇok haklısınız. Kadınlar çok naif. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizleri ❤️
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan öyle bir yere gitmez eşini bırakıp. Böyle birinin sevgisi bile önemsiz benim için. Üzülmem bile.
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısnız. Artık benim için de önemsiz.
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun sen okadar zaman bunu nasıl fark ededin bence benim. fikrimce eşin seni hiç sevmemiş sevmiş olsaydı bunları yapmazdi pişman olsaydı sevmiş olsaydı birini kaybetme korkusu nedir bilseydi birseyleri düzeltmek için çaba sarfederdi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pavyonda çalışan kadınlardan birine aşık olmuştur muhtemelen. Çünkü oralarda popüler olan kadınlar her erkeğin gözdesidir. Bu yüzden de erkekler birbirini kıskanmaya başlarlar. Hatta o kadın için kavga bile ederler.
00 Yorumla
+1 yılSorumsuz biriyle evlenmissin bence. Evlendiginin farkinda bile olmayan, icsellestiremeyen biri. Cinsel hayatiniz nasildi bilmiyorum ama pavyon cok kalitesiz bir erkek oldugunu gosteriyor sanki.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle. Bulunduğu ortam da berbat. Kalitesiz bi insanmış.
Ne sevmişsin sen kurtulduğuna dua et pavyonda paraları yedirmis o foto çekince kadınlar eşinin Kara kaşına kara gözüne oturmadı yanlarında demek ki bir para yedirmiş emin ol en iyisi olmuş bosanmakla aldatan erkek seni Gözden çıkarmıştır bence hayatına bak belki yenj biriyle karsilasirsin bak belki eşini seviyorsundur o yüzden bu durum sana hafif gelebilir ama kötü bir durum birçok insan var boşanamayan gidecek kapısı olmayan isanlah hayırlı insanlarla karsilasirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yazmışsınız. Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Çok şükür ki ailem arkam da durdu. O konuda şanslıyım. Rabbim hayırlı değerimizi bilcek insanlarla karşılaştırsın amiin.
+1 yılÇok sevmiş, aşkından kendisini nereye vuracağını şaşırmış.
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel ironi yapmışsınız :) ben de bu şekilde söylücem artık :)
Ya boşanmak yerine sana sorunlar çıkarıp boşanmasaydı. En azından hayatına bakacaksın bundan sonra. Bu olayı pozitif düşün. Birçok kadın bile bile bunlara katlanıyor.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şerefi haysiyeti olan adam zaten gitmez o tarz biyere üzüldüm senin adına boşanmak yuva yıkmak kolay bir şey değil yaşadığım için seni çok iyi anliyorum
10 Yorumla
+1 yılEvli adamı geçtim bekar adamında işi yok pavyonda bence 🤦🏽♀️ olay aldatmak değildir herhalde? O iğrenç ortamı seviyodur diye düşünüyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de. Bi bedel ödesin beni kaybetmekten çok korksun bi daha yapmasın diye evden kovdum kapı aralandı ve gitti. Sanırım bunların olması gerekiyordu.
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı o hayatı bırakamıyor galiba yapcak bişi yok.
Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı. Adamın zaten gidesi varmış bahane arıyormuş sen de üstüne tüy dikmişsin. Altın tepside sunmuşsun fırsatı 😁
11 Yorumla
Soran+1 yılDimi kapı aralandı ve gitti. Ama gidesi olanı tutmak çok zor dimi. Bu olay olmasaydı başka şekilde gidecekti yine.
Gizli Üye(25-29)+1 yılhiç üzülmüyorum sizin gibilere artık gerçekten gidip nerede it kopuk var bulup evleniyorsunuz sonra da mıy mıy hadi canım hadi
516 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsizin sorununuz başınıza gelmeden anlamamak zaten biraz aklınızı kullansanız kimin ne mal olduğu belli oluyor
endişelenme ayrıca ben evlenecek kadar delirmedim daha
Soran+1 yılBence bilmeden bana haksızlık ettiniz. Aksine it kopuk olmayan kültürlü, düzgün giyimli, beyefendi biri diye evlendim. Farkemedim üzülerek. Alkol içerdi bunu bilirdim ancak bu şekilde pavyonlarda kadınlarla olacağı hiç aklıma gelmezdi.
Cevap sahibi+1 yılSize kızmamın en büyük sebebi ne biliyor musunuz? Hala ona karşı merhamet ve sevgi besliyorsunuz hala onun tarafından sevilmek istiyorsunuz Hatta tahmin edeyim affetmeye bile hazırsınız evet belki haklısınız sevdiği kişi tarafından ihanete uğrayan herkes böyle hisseder bir yanı affetmek ister ama şunu unutmayın sizi aldatan bir adam sizi hiç sevmemiştir.
Soran+1 yılİlk başlarda evet affetmeye hazırdım çok haklısınız ancak boşandım artık. Ben kadın olarak bana destek olmak istediğinizin farkındayım. Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Zor bir süreçti. Artık ayağa kalkma vakti farkındayım :)
- +1 yıl
Bekara karı boşamak kalay diye bir atasözü var hah ordaki bekar sen oluyorsun. Evlilik tecrübesi olmamais birisinin nasihati cjjdjdndn ancak senin ki gibi kiytirik olurdu ne beklersin. Hadi canım bekar arkadaslarinla dertles sen.
- +1 yıl
@Miaa98 aynen ben 18 yıl sonra eşimin beni aldattığını komşumla öğrendim mesela. Uyuşturucu kullanıyormuş bir insan tiyatro oymayabilir. Yıllarca sahte maskeler ardından bakabiir ancak enijde sonunda çıkar. Ve ozman siz anlarsiniz.
Cevap sahibi+1 yıl@Papatyaadası aynen canım ben bekarlarla oturup çekirdek citlerim film izlerim siz evlilerde nasıl aldatildiginizi anlatirsiniz birbirinize ama çok güvenmiştim hiç böyle değildi bla bla aynı bos laflar en başından evlilik gibi bir şeye girişmek başlı başına bir saçmalık zaten tabiki kimseyi tanıyamazsın istersen 50 yıl birlikte yaşa konu sizin hayatınızın ortasına birini almanız Hangi erkek eşine sevgilisine sadık tamamen mutlaka kayıyor gözü dışarı ben hic şaşırmıyorum bu aldatma olaylarına erkekler hep aynı kadınlar da inatla erkeklerle güvenmek konusunda aynı evlilik kime mutluluk getirmiş ya
- +1 yıl
Canımm @çikolataçikilop belli ki sen baaaya geniş bir aileye sahipsin. Bizim ailelerimiz sevdiğimiz adamlarla üç beş günlük ilişki yaşamamıza izin vermez bizde evleniyoruz onlarla mutlu olabilmek için. Kimi aradığı sevgiyi ailesinde bulamaz. Sen yorulmuyo musun bu kadar çene çalmaktan git işine gücüne baksana
Cevap sahibi+1 yıl@uye3443 sana mı sorucam ne kadar konuşacağımı? Bu aile genişliğiyle alakalı değil gözlemle aklını kullanmakla alakalı ben de erkek ayıklamıyorum 3-5 günde gidip de size ilk ilgi gösterenle evlenirsenz böyle olur türkiyenin çoğu böyle sevilmenin ne demek olduğunu bile bilmiyor efendi düzgün olanı aldatmaz sanıyorsunuz sevmeyen her erkek aldatır siz kabak gibi olan işaretleri aşktan kör olan gözlerinizle görmüyorsunuz sonra anlaşılmıyor emin ol 3. bir kişi gayet rahat anlar sana bakışlarından dahi ayrıca aile ortamında bulunmayan sevgiyi gidip de başka bir insandan aramak hele de bir erkekten daha çok acıyı hayatına çağırmaktan farksız benm kızdığım kadınlar değil evinde sevilmeyen kocası tarafından sevilmek istiyor ama genelde öyle olanların evliliği de mutsuz oluyor kocalarının üstüne çok düşüyorlar çünkü kadının bir suçu yok ama erkek doğası bu kaçtıkça kovalar bir kafese aldıktan sonra başka maceralara
- +1 yıl
Sen evlenmeden problemlisin arkadaş. Evlensen zaten adamida kanser edersin. Senin evlenmemen zaten çocuğa ve bu ulkeye en iyi yapabileceğin doğru şey Çünki senin için yapılacak hiç bir şey yok. aksi bir kisilik egon çok bilmisligin saygisizligin bunlar seni hiç bir yere taşımaz . zaten tasiyammamisti. senin için söylenecek tek şey var ıslah edilmen gerek. Allah senin ananna babana ve kardeşlerine sabır versin . ay düşman başına
Cevap sahibi+1 yılNoldu doğruları duymak canını sıktı herhalde
Cevap sahibi+1 yılBunlar beni nereye taşır biliyor musun senin gibilerin hiç olamayacağı bir yere başarıya ve mutluluğa hic sorgulamamaya ve etrafınıza bakmamaya devam edin siz
- +1 yıl
Kış kış canım kış kiş.
Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı. adam seni aldatmis hala sevmiyor mu diyosun ya saka misin cidden sen kendin ayrilman ve ondan soguman gerekiyordu zaten gurursuz musun kizim
20 YorumlaHala daha sen mi onu istiyorsun hem sevmemiş hem boşanmış.
24 Yorumla
Soran+1 yılYok istemiyorum tabiki artık. Sadece çok emek verdim ilişkim de 3 sene. O emeklere üzülüyorum.
Soran+1 yılAllah’ıma havale ettim dediğiniz gibi. Çok teşekkür ederim kıymetli desteğiniz için.
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılRızkını pavyonlarda yiyen herifin sevgisine inanmıyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız. Bende inanmıyorum ama sizlerin de fikrini almak istedim teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılHe seni cok sevmis kanka sana asıkmıs askından ölüp bittigi icinde seni aldatmıs beyin bedava valla tedavi olun yahu bu ne saflık cıldırıyorum awk
25 Yorumla
Soran+1 yılSevmediğinin farkındayım ancak görüşlerinizi almak istedim yine de. Sürecim çok yeni daha. Bu yüzden kabullenmekte de zorluk yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılCanım git bir şükür namazı kul kurtuldugun icin allah karsına senin degerini bilecek bir ADAM cıkarır insallah
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim kymetli yorumun için. Amiiin. Hepimizin karşına hayırlı insanlar çıkarsın rabbim ❤️
Cevap sahibi+1 yılÎpnenin tum parasını ye donsuz kalsın p1ç
Soran+1 yılAnlaşmalı boşanma sürecine gittim uzamasın diye ama evi ben aldım 🥰
Azıcık dış perdeden bakın ya evli adamın pavyonda ne işi var senin çocuklarının rızkını başkalarına yediriyor belki orada her gün birini altına alıyor nasil bir mideniz var ki affetmek için yol ariyorsun. Yanlış anlama iyiliğin için söylüyorum ilişkiler bu kadar basitleşmemeli. Böyle bir adamın da çocuğu olmamalı.
00 YorumlaEn rezil ve pis mekanlardan biri pavyon bana göre.
Boşanmakka iyi yapmışsın ama geride aklındaki soruların bir önemi var mı? Belli ki sevmemiş bunu hemen boşanmayla da kanıtlamış.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevip. saymayip. pavyina giidyor sen de hala uğraş demişsin ay senin gibi saf kendine saygiis olmayan insanlar bu muameleyi hak. ediuir zaten emin ol l
00 Yorumla
+1 yılKafadan sakat bir esiniz var. Hem suclu hem guclu. Boyle sagliksiz insanlar sonradan sizi birakmayip basiniza dert olabilirler. Sizi kendisi birakmasi cok daha iyi emin olun. Ne yaparsa yapsin. Boyle erkekler pavyondan bulduklariyla evleniyolar bile. Siz o ölmus gibi davranin.
00 Yorumla
+1 yılBunca yaşadığın şeyin üstüne bide soruyu sorman daha üzücü Allah kahr etsin onu onca yapılanın karşılığında bunca olanlara rağmen böyle bir soruyu hala aklinda bulunduran kadına
00 Yorumla
+1 yılHem suçlu hem güçlü , erkeklerin yüz karası zevk düşkünü ezil adamın teki işte. s.. tir et sevmemiş sevse bunu yapmaz. daha yeni 3 yıldır evliymişsiniz ilk günden gözü dışardaymiş yazık...
00 Yorumla
+1 yılHer şeyi öğrendiğin halde neden teselli arıyorsun ne güzel kurtulmuşsun uzak dur böyle kisilerden üzülen sen olursun
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. Sürecim çok yeni daha. Bu yüzden kabullenme sürecim zor oldu. Fikrinizi almak istedim. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim sakin caninizi sıkmayın hiç gerek yok daha gencsiniz hayatıniza iyi insanların girmesi dileğiyle bı sorun olursa yardımcı olmak isterim iyi günler
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim çok kibarsınız 🥰 bende sizin için hayatınıza değerinizi kıymetinizi bilecek güzel insanlar girmesini diliyorum
Bende yeni boşandım hatta şimdi gerekçeli kararı almaya gidiyorum bizim durumumuz biraz daha farklıydı ama zor bir süreç olucak seni çok iyi anlıyorum
08 Yorumla- +1 yıl
Bende ayrılmayı düşünüyorum ki bu ramazan içinde olacak çünkü beni aldatmadıgını ispat edemiyor bayramdan önce etmezse bitiricem fotoğrafları videoları silmek çok canımı acıtacak biliyorum ama benim gençliğimi onun pis nefsi elinde bitirmesine izin vermek istemiyorum
- +1 yıl
Evet ediyor bi yerlerde bizi seven sevecek birileri mutlaka vardır.. Siz neden ayrıldınız
- +1 yıl
Anladım insallah yeni hayatınızda daha mutlu olursunuz
Soran+1 yılHayırlısı olsun hakkınızda. Çok zor bir süreç.
- Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılsenin yuvarnı dağıtmışlar. sende o kişilere yani sana onun fotolarını getiren kişilerin ekmeğine su dökmüşsün bence. pavyona gitmesi basitlik ama olan sanki sana oldu.
03 Yorumla- +1 yıl
Öyle beş kuruş etmeyen bir adamla bir ömür geçirse kendisine yazık etmiş olurdu asıl.
- +1 yıl
@LimonluPastanınHüznü Durum hiç öyle görünmor. şimdi daha iyi mi oldu ona sormak lazım... hekresin hayatı aynı değil ki?
- +1 yıl
Ne yani başkasına inat olsun diye ahlaksız bir adamla ömür geçirerek kendi gururu ve mutluluğundan mı vaz geçseydi?
+1 yılSevmemiş başından beri ve onun tarafından sevilmek zorunda değilsiniz bosverin üzülmeye değer olmayan birini bu kadar takmayın
10 Yorumla
+1 yılSeven adam pavyonda gezmez seven ve evli olan adamın sadece bir evi olur gerisi teferruatt olur seni sevse bu kadar çabuk vazgecmezdi bence
10 YorumlaKısa sürede büyük bi yükten kurtulmuşsun buna sevin ve hayatına bak.
Allah a şükret böyle bi adamdan kurtuldun ben sevindim senin adına.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kocanı sevdin mi acaba bir de onu soralım. Adam niye pavyona gitme ihtiyacı hissetti acaba? Bu sorunun cevabını ise ancak eski kocan verebilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen eski eşimi çok sevdim. Arkadaşlarıyla birlikte gidiyormuş. Hata ettim dedi sadece. İçimden çabalamak gelmiyor dedi. Ama size şunu sormak isterim hangi neden onu pavyona sürükler. Ben ona o kadar sadıkken üstelik. Sevmiyorsa sevmiyorum diyip boşansaydı ve öyle gitseydi sizcede daha karakterli bi davranış olmaz mıydı?
- +1 yıl
Pavyona gitme ihtiyacı diye bir şey yoktur. Kendine saygısı olan insan en başta oraya hiç gitmez. Demek ki adam öyle adi yerlere kendini daha layık görmüş.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle erkekleri nasıl buluyorsunuz anlamıyorum ki, ama benim için iyi çünkü böyle erkekleri gördükçe evlilikten öyle bi soğuyorum ki teşekkürler gözümüzü açtığınız için
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok dikkat ettim aslında. Böyle birine de benzemiyordu. Bol bol dua et canım benim.
+1 yılSevmemiş. Sevse zaten pavyona gitmez , gittiğini öğrendiğinde çabalamamış bile. Böyle sevgi mi olur?
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısnız olmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSence sevmiş mi?😄 ya kusura bakma amacım dalga geçmek değil ama garip bir soru olmuş. Karakteri bozuk biriymiş ardından üzülüp göz yaşı dökmene değmez
11 Yorumla
Soran+1 yılYooo çok haklısnız. Garip bir soru ancak sürecim çok yeni olduğu için sizlerin de fikrini almak istedim. Sanırım kabullenmekte zorluk yaşıyorum nasıl yapar diye.
Gizli Üye(36-45)+1 yılPavyona gitmesi daha şerefli kendi arkadaşına, sizin yaptığınız güzel şeyleri kendisi yapıyor muş gibi anlatıp yalan söyleyeceğine keske pavyona gitseydi bendekide .
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin farklı süreci var tabiki. Üzüldüm sizin adınıza. Rabbim hidayete erdirsin
Cevap sahibi+1 yılÖyle amin
+1 yılAdamı evde tutmasını bilmiyorsun demek ki mutluluğu dışarda aramış
13 Yorumla- +1 yıl
bu kadar peşin hükümlü olmamak lazım belki adamın en başta beri evlilikte gözü yoktur.@Karadenizbeyefendisi
Soran+1 yılO kadar yanlış bi yorum yaptınız ki. Aksine tencere yemekleri sevmezdi araştırırdım restorant yemekleri yapardım. Hep çok ilgili bi eş oldum ona karşı. Bende çalışıyordum maaşımı hemen çekip ona verirdim. Ve daha bir sürü fedakarlık yaptım. İlk bir kaç ayda gitmiş. Sanırım hep kadınları suçlamak kolay. Sizin de kardeşiniz ablanız var ise eşleri bu şekilde yaparsa umarım aynı yorumu yaparsınız.
cevabı basit degilmi sevseydi zaten şu an bu konuyu açmazdın ki bunun önemi yok geç umarım yoluna devam edebilirsin
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Neden ilk günden beri pavyona gitme ihtiyacı hissetmiş ilişkiniz kopukmuydu?
20 Yorumla
+1 yılSeni sevmemiş ve hayatında başka bir kadın olmuş ki senden bu kadar çabuk vazgeçmiş
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe sevgisi ya seven insan bunu yapar mı Allah çok saçma bir soru bırak ne hali varsa görsün lagigini bulsun düşünme onu daha
21 Yorumla
Soran+1 yılÖyle öyle bıraktım. Allah’a havale ettim artık. Süreç çok yeni sadece. Bu yüzden de fikrinizi almak istedim. Teşekkür ederim.
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevse seni pavyonlar da karılar işi olmaz aklını kullan bacım ya iyi etmişsiniz sürdürme olmadan çocuk yoktur umarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen geçen hafta boşanıyordum 4 senelik evliyiz 3 kere gazinoya gitmiş son gittiğinde masadaki kadının numarasını almış 2 gün mesajlaşmışlar cinsel temas yok ama ben kocamın ciğerini bilirim hoşlanmış kadından
00 Yorumla
+1 yılHer gün pavyona gittiğine göre zengin azcık aklın varsa her ay cok yuklu bir miktar nafaka al sürünsün rezil
00 Yorumla- Devamını Gör (158)
Devamını Gör(203)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Koca adı üstünde koca bir dert. Pavyona gidiyormuş, benden boşandı. Bu kadar basit mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler