1,5 yaşinda bebek var neyse eşime eve gelmemi söyledim iyi yaklaştim eşim seni sevmiyorum istemiyorum sakin gelme gelirsen seni eve almam dedi… ve beni engelledi.. yani ben olay yaptim adami cildirttim boğazimi sıktı oda benim ama ben eve döne bilirim sonuçta boşancam demedim gitmeden önce beni engellemesi çocukça ya bizim çocuğumuz var engellemekte nedir. Siz ne düşünüyorsunuz bu durum hakkında. Yarın babam götürecek beni bakalım beni alacakmi içeriye?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bazen çekirdek kabuğunu doldurmayacak şeyler için olayları abartıp büyütmek sacmaligina girisip hayatı mahvetme durumuna anlam veremiyorum
Ya 3 gün oldu eve döneli 1 haftadir evde değilim eşimden sevgi ilişki bekliyorum 30 dkk yalvariyorum adam uyuyor gelmiyor bana vermiyor merhametini sevgisini cinsel ilişki yok
Sinirliden ağlicam o derece
Sen kendin diyorsun gereksiz kıskançlık yaptım diye neden yapıyorsun güzel giden bir ilişkin varsa neden bozmak için ugrasiyorsun
şu an duygusal olarak cinselliğe sevgiye ihtiyacım var adam bei azarliyor uyumam alzim calişcam diyor
Özür diledin mi hatan varsa kendini affettirmek için cabaladin mi evi terketmek yerine evde durup ugrastin mi caba sarfettin mi belki evde kalsan özür dilesen olay bu hale gelmeyecekti bak beni yanlış anlama eşinin de hatası vardır nolursa olsun boğazıni sikmamaliydi ama sende evi terketmemeliydin
Dertleşmek istersen yazabilirsin yanlış anlama asılmak gibi bir niyetim yok
Evet eşine her anlamda ihtiyacın var anlıyorum seni kaldı ki o eşin zaten ona ihtiyaç duymakta haklısın ve hakkindir
Ama arada bir kirginlik var bunu düzeltmek için biraz çaba sarfedip sabretmen lazim
burada bebege üzüldüm ne kadar evlisiniz bilmesemde keşke tamamiyle eşinizin baba olabilcegine emin olmadan bu yola baş koymasaydınız eger boşanırsanız o cocugun hayatı nasıl olucak allah bilir. Genede umarım durumunuz düzelir iyi geceler
İp koptu dönsen de o artık gerçek yüzler çıktı artık ne sen unutursun ne de boşanma eninde sonunda olucak o sadece iğrenç miş buradan onu anladım
Eşimi iğrenc miş.. öyle değilmi bana gelme sakin sevmiyorum istemiyorum gelirsen almam seni demesi.. Nasil der anlamiyorum normalde bana ev işlerinde çok yardım eder herşeyi yapar benim için poşet bile taşitmaz.. ama böyle kavga olsun düşman gibi. İşte biktım sen yeter ettin dedi bana..
Kızını bile merak etmedi foto bile istemedi özledim bile demedi ya
O bunu yeni değil daha önce kafasında bitirmiş behane tere yağdan kıl çekmiş oldu sadece gerçekten sevinmelisin iğrenç miş gençsin hatan olir öyle birisi yüz göz olundu artık bundan sonra si kedi köpek laf sokmaca yok sen böyle dedib yok sende böylesin lerle olcak barssaniz bike bı hafta oyle 5hafta diğer yüzüyle konisucaginix
Hayatında gayet mutlu ol ve konuşup buluştukları da vardır çok rahat profesyonel tavır sergiliyor. ve bundan sonra hata yapıldığında özür ve küsur hep sende bilinecek düzeltmek zorunda olan vijdan yapma görevi de sana düşüyor geçmiş olsun
Biz Ocak ayında kavga ettik ve orada annesi hile gitti eve slmamiştim bunu 1 hafta orada kaldi ve bana beni sevemedipini kafasinda bitirdiğini dedi neyse 1 hafta sonra kaynanalara gittim konuşmaya konuştum baya ikna ettim zar zor bana işte sen hep aynilerini yapacaksin ben çok bunaldim falan demişti. Neyse ikna oldu eve geldi düzeldi her şey seni çok seviyorum oldu ev işlerinde yardımalr hersamsnki givi Ondan sonra benden patlak oldu ben kariştirdim biraz ortaliği şimdik 2 oldu bu bana sevmiyorum istemiyorum gelme değişi
Bitti çocuğu kavga gürültü baba gitti anne getirdi git gelli evde büyütmek sevgiden ilgiden yoksun nazlı kuseyen tripkolik annesini evladını sevmeyen psikolojik ve kişisel olarak oturmamış sorumsuz bir babayla büyütmek ağırdır bedelli sinir hastası cinnet geçiren bir kadın olcan onami kaldin bul birini git başkasına heba etme kendine çocuğuna acı o inana değil adam hiç değil yazıklar olsun anasına bı erkek evlat buyutememis terbiyesiz ler
Evde gidecek olan sen değil o olmalı.
Senin kıskançlık bir yana eşinin tavrı da pek sağlam değil.
Aynen öyle ben canım edip evden gittim mal gibi şimdilte bana alman içeriye diyor bu nasil mantik bu kavgadan önce ölüyordu bana daha köpek gibiydi şimdik ben gittim sevmiyorum nedemek ya
Kazayla gerçek bir yüzü ortaya çıkarmış olabilirsin.
Ayrıca boğazımı sıktı demişsin bu normal bir şey değil. Sana geçmiş olsun
Eşimin mi gerçekte yüzünü diyorsun … varya normalde evde tüm işlere yardım eder bana ama gel gör ki böyle olduğunuzda düşman gibi bana
1,5 aylık bir bebek var ortada. Bu durumda sana kapıyı gösteren adamdan bir b*k olmaz ama
1,5 yaşinda çocuk
*yaşında
İşte bana sen terk ettin dedi… ama sonuçta geri geliyorum ne olmuş tipiş tipiş almasi alzim asil demesi kazim gel özledim.. ya normalde herşeyde yardım eder bana poşet bile taşitmaz ama adam bana bıktım yeter ettin dedi gelme istemiyorum dedi demekki gerçekten sevmiyor.. anlam veremituejö işte
Bir süre uzak kal ailenle yaşa.
Ailemle olucak gibi değil istemiyorlar ztn kalmami ev üstüne ev olmaz dediler bana
Bu kadar sıkma kendini ya eğer istemiyorsa seni boşarsın sana da çocuğa da sese sisi bakar nafakayı öder. Seni eve almamak gibi bir hakkı yok. Çok canını sıkıyorsa polise git yaptığı saldırıyı anlat uzaklaştırma aldır o evden gide.
Saldiri 1 hadta önce oldu demezler mi rapor neden almadim diye artık bende öyle yapacak almaz ise polis cağirxam
Esin de afedersin ama biraz eşşekmiş
1.5 aylık bebeğiniz var bu kadar kolay böyle denir mi
1,5 yaşinda çocuk.. bundan önce de kavga ettik Ocak ayında orada da öyle yapti ve işte bıktığını benim hastalık seviyesi olduğumu söyledi artık yeter falan dedi hep ayni şeylerin olucağini ve benim gereksiz kıskanmalarımın evliliğimizi zedelediğini hep diyordu
1.5 yillikta olsa olmaz. Sen de kıskanma bunaltma adamı ama eve geleceğini söyleyen eşine gel dersin konuşursun filan böyle davranilmaz bence. Eşin de pek sağlıklı gelmedi bana
Aynen öyle normal insan öyle der. Eşim önceden madde kullaniyordu benle evlendi birakti ama büyük kavga edelim ilk koşacaği şey odur acaba onumu aldi gene bilemedim
Geçmişte madde kullanan birini yargılamak bana düşmez. Kendisini de tanımam etmem.. ben bu tepksiini normal bulmadım. Yaslariniz genc galiba biraz da bundan bu agresiflik. Bjraz daha birbirinize anlayışlı olmaya çalışmalısınız. İlerde durulursunuz zaten muhtemelen
Keşke senin givi olgun düşünen biri kocam olsaydı….
Evet ben 28 o 32 yaşinda
Bana normalde tüm ev işlerinde çok yardım eder ama böyle kavga edince de sevmiyorum en kötüsü oluyor bana ameli ve bu 2 oldu bana seni istemiyorum sevmiyorum demesi yoksa hiç demezdi
Burnun surtunsun diye yapıyor olabilir. Birilerinin tavsiyesiyle böyle davranıyor olabilir. Sen kıskançlıktan çok bogduysan iyice akillan diye demiştir. Seni kaybetme korkusu çekmiyor muhtemelen. Sen bence takılma. Zamanla düzelir aranız (inşallah) zamana bırak. Zaman her şeyin ilacı..
Yok hiç kaybetme korkusu yok atnen ben yaptim onu böyle emin benden … kimse yok konuşacaği ama işte endişeleniyorum kredi çekip uyuşturucu alir diye her şey kötü olur işte ozaman …. Yani bilemiyorum bir erkek böyle yaparmi belkide gerçekten sevmiyordur beni.. kizini bile sormadi napiyor iyimi foto at bile demedi
Bu kadar eminsen niye kıskançlık yapiyosun be kadın😃 sizde de var biraz kusura bakmayın ama.. Kısa bir süre önce oldu galiba bu olay. Bekle zamanla düzelir aranız. Sen ara ara yokla naptin yemeğini yedin mi falan diye sor. Boş gurur yapmayın yazık olmasın 1.5 yaşındaki çocuğunuza.
Engelledi beni her yerden iletişim hiç yok 2 gündür. 1 hafta oldu evden gideli adamin umrunda değil anlam veremiyorum gerçekten
Engelledi demek ha.. çocuk mu bu adam? Allah yardımcın olsun.
Evet engelledi annemden de engelledi beni çocuk la ilgili acil bir şey olsa ulaşamam. Çocuk givi resmen gelme istemiyorum eve almam seni deyip engelledi beni. Üstelik çocuğu var demekki umrunda değil.. demekki gerçekten seviyor beni.. normalde cocuğnada banada çok ilgili çok yardık eder herşeyde ama işte
Normalde öyleyse sinirine ver bekle biraz direkte demek söyle böyle deme. Zaman ilaçtir bekle biraz illaki iletişime geçecektir senle.
Babam yarın evime götürcrk beni bakalım eve alicakmi beni
İnşallah sorunsuz geçer ya hakkınızda hayırlısı olsun her şeyin..
Esler arası olur böyle tartışma kavgalar zamanla birbirinizi tanıdıkça her şey yoluna girecek
Adamı cikdirtma bı daha alır eve boşa esip gurlemis
2 gün önce yazdım daha sakin gelme gelirsen almam dedi ve engelledi beni sevmiyormuş zorlamicakmişim.
Kavga etmeden önce ölüyordu daha beni için evde tüm işlere yardım eder gittim bana neler diyor
Bu 2 oldu bana seni sevmiyorum demesi
Sen hak etmissin onu evi terk etmekle nedie
Aynen öyle ben canım ettim ya hemde çok
Yani Sencede sevmiyor mu bu adam beni ya erkeksin sen ne diyorsun
Seviyordur guruba yedirememistir git evine sorun olmaz
Ben bir kez hamileyken dişarida gene kadin meselesiydi buna ne baktin dedim sinirlendi boşanma karari alindi aniden birakip gitti beni sorma eve almadi beni 2 gün şimdik gene aynisini yapacak diye korkuyorum
Sen git bı dene bakalım ne yapacak
Babam götürcrk işte birde 3 saat yol
Rezillik cikmaz inşallaj korkuyorum ya beni almaz ise birde çocuk var anlam veremiyorum ya
Evi terk etme bı daha savaş alanı birakilirmi hiç
Ne bilim salapim işte ya hiç düşünemedim sağlikli hareket etmedim.. sence ne olcak alirmi beni sevgisi yok bence öyle değilmi
Bişey olmaz biraz eser gürler sonra devam edersiniz
Yani beni birde engelledi 2 gün oluyor bana sakin gelme istemiyorum gelirsen de almam seni deyip engelledi birde çocuğumuz var çocuk gibi ayni
boş ver dediklerini zaten gideceksin o zaman göreceksin ne yapacağını ama nazlansada alır
İnşallah öyle olur bundan Ocak ayında da kavga etmiştik eve almadim annesi hile gitti 1 hafta orada kaldi be beni sevmediğini istemediğini kafasinda bitirdiğini söyledi hep ayni şeyleri yaptiğimi falan zor ikna ettim geldi iyi oldu seviyorum kar başaldi gene falan şimdi bu 2 oldu bana seni sevmiyorum demesi
Sinirden diyodur
Bilmiyorum bana sanki kafasinda bitirdim gerçekten sevmiyor da istemiyorda geliyor …. İnşallah eve almamazlik yapmaz birde çocuk var ya bebek gibi engelliyor hiç olgun değil yaw çocuğumuz var bizim engellemek nedir ya sanki tek benim cocuğmuş givi davraniyor
Elindeki adam bu yapacak bişey yok hoş seninde çocukluk yaptığın konu farklı sayılmaz böyle böyle buyuyeceksiniz
şimdi ben ne okudum. olay mı yanlış yazı mı yanlış
Merak etme iki gün karısız kalsın arar
1 hafta oldu engelliyim hala ve daha kavga etmeden köpek gibiydi bana ölüyordu benim için birde kötü oldu sevmiyorum dln nasil der bi insna demekki gerçekten sevmiyor yoksa neden gelme sakın diyip engellesin üstelik çocuk da var ya
Şeytana uyma evde olan evde kalmalıydı
Adamı bir süre rahat bırak
Ozlemistir alır
Yok ya 2 gün önce yazdim daha sakin gelme almam dedi engelledi 1 haftadir evde değilim düşün.. demekki bu adam gerçekten seviyor beni
Boşan
Neden