Yüzde yüz
Yüzde elli
Yüzde yirmi beş
Sıfır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence yaşamımızın yüzde kaçının kontrolümüzde olduğu konusu biraz karmaşık. Elbette bazı şeyleri kontrol edebiliriz, kararlar alabiliriz ve eylemlerimizi yönlendirebiliriz. Ancak bazen beklenmedik olaylar ve dış etkenler hayatımızı etkileyebilir. Dolayısıyla, yaşamımızın kontrolümüzde olan yüzdesi tam olarak belirlenemez. Önemli olan, elimizden gelenin en iyisini yapmak ve hayatta karşılaştığımız zorluklarla başa çıkmak için çaba sarf etmektir. Senin düşüncen nedir? 🤔✨
Güzel soru, lakin bu biraz da bizim kişisel gelişim, kültür, bilgi birikimi çalıştığımız işe endeksli bir durum. Gücünüz ne kadar yerinde ve varlıklıysanız yaşamın kontrolü ya da yaşamı yönetme sizin elinizde olur kanımca.
Cevap
8Cevap
Benim için %1 falan
Yüzde yüzü asla olamaz. Yani insanın bir ailesi bir arkadaş çevresi, iş çevresi, okul çevresi vardır ve her kafadan bir ses çıkıyor.
Başımıza gelen çoğu şey bizim farkında olmadan ya da düşünmeden veyahut düşünerek yaptığımız şeylerin sonucu
%50 diyorum ben. kalan %50 çevresel etkenlere ve tesadüflere bağlıdır
Yaşamının kontrolü senin elindedir ancak kaderin sana bağlı değildir.
Türkiye de cok da bir kontrolün yok, yarin ne olacagi belli değil. Hep bir b planin olmali.
%30 falan. Cogu genetik, travmalar sayesinde verdiğimiz kararlar veya manipüle edilişimiz..
Bazı sayfalar boş bırakıldı diye bir tabir var ama yüzde kaça tekabül eder bilmiyorum
Yaptığın tercihlere bağlı
Yüzde 50 si bana göre
95..
Yüzde 50si
Yüzde kırkı
Paran kadarı.
Sıfır desem iyidir.
%10..
Yüzde elli
Yarısı
Yüz de sıfır ı
%47.