AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Çok üzüldüm ama öncesinde hiç mi tanımadın hiç mi vakit gerçirmediniz birini tanımadan hemen nasıl evleniyorsunuz anlamıyorum?
Seni çok iyi anlıyorum. Ama seni bağlayan bir çocuğun var. Bende çok zor şeyler yaşıyorum evliliğimde ama çocuğum olduğu için bosanamam. Çok dua et...
Ailen seni anlamaz, çalışan eşlerde hersey ortaktır sana yardım etmeli ki o yatakları sen yapasın icinden gelerek
Sorgusuz sualsiz hemen boşan babana da aferim arkanda duracağina boşanma diyor
Bir ömür de yürümez bununla işin zor çözüm ayrılık başka çare yok
En azından dışarı hayatı yok seni aldatmıyo birz daha olumlu düşün
Böyle kendine hayırları olamyan adamların şansları çok var.
Allah sabırlar versin sana.
Bence kusura bakma ama size rahatlik batiyo bela ariyonuz.
Biraz vurdumduymaz oluver bir süre , yoruldum kocişim sen yap işleri deyiver.
Gelirin sana yetecek kadar ise
Ayrı eve çık boşan mutlu ol Kardeşim
Hakkında hayırlısı olsun..
Direk konuş baktın değişmiyor. Yapılacak olan belli
Rabbim yardımcın olsun demekten başka bir şey diyemiyorum 😞
ya ikizlerdir ya da koç burcudur. ama yengeç de olabilir
Ya ne alaka kardeşim burcla
@şesucum aşırı bencil oluyor bu burçlar
Geriye ne kaldı kanka zaten 😂
@Kamasutraaa toplam 12 burç var 9 tane kaldı geriye :D bakalım tutturacam mı onu merak ettiğim için sordum 😂
Yo benim tanıdığım bencil insanlar bunlar değil hem bu burca göre değil yaşantıya göre değişiyor acayipadam
Aynı dert bende de var Allah yardımcın olsun inşallah ne diyim
Seni resmen hizmetci olarak almış bu nasıl bir evlilik
Hangi birine uzuleym bilemedim babanın arkanda durmadgna mı eşinin böyle olmasina mı.
İşin de varmış boşan gtsin tek başına sıfırdan inşa edersin hayatını tekrar kimseye muhtaç olmazsn
En iyisi güvendiğin böyle tanıdığın birine söyle yardım işte olmazsa ses kaydı filan al boşan
Boşanmayı düşünürsen görüşebiliriz avukatsız boşanma davası açma derim
yapacaklarına karar verirken, babanın veya kocanın rızasını aramaktan vazgeçmelisin. senin hayatın, kendin için doğru olduğunu düşündüğün kararı ver ve onu yaşa.
Çok güzel yazmışsın👏
@ustamlp teşekkür ederim
Benimde öyleydi öyleydi derken çalıştığım halde herşeyi yine ben yapıyordum en sonunda şey dedim ya sen bana acımıyorsun farkında mısın herşeyi yap diyosun ama yorulduğumunnl farkında değilsin ondan sonra toparlandı
Calişan biriysen eşler arası yardımlaşma çok önemli değildir diğer yandan bir süre sonra sürtüşmeler meydana gelir ve sonu hiç iyi bitmez bu Sürtusmelerin ondan eşinizle baştan güzelce konuşun derim ben
Kimin nasıl cevap verdiği umrumda değil bir tane ayyaşın biri kocanla birlikte içki iç demiş öncelikle şunu öğrenmem lazım senin koçan mütedeyyin bir insan mı değil mi yoksa tam tersi alkolik biri mi Öğrenebilir miyim
Kim kime demiş anlamadım kadın adamın içkisi yok diye yazmış elestirmiyorum soruyorum
kardeşim biri demişki onunla alkol almayı dene alkol alınca kendinizden geçince iyi olacakmış
Heee hahaha saçmalık teşekkürler açıkladığınız için
sende ona. hayatin vajinadan. olmadigina dair hayat dersi vermen lzm yoksa sogurum senden de 1001 turlu filmler yap tezgahla oyna aklini al adam et baktin boş duzelmiyo sen kafayi yemeden hemen yol ver...
Sadık erkek bulmuşsun kıymetini bil.
Dayak yemiyorsun, aç değilsin, üstüne kuma gelmiyor.
Dusmce tarzına tüküreyim
@ustamlp Haksız mıyım?
Ablanizi iyi dinleyin, evleneceginiz adami iyi secin. Duzeltirim diye ugrasmayin, kimse kimseyi duzeltemez.
annene babana deme, senin yaşın zaten yeterli, yönetimi devral eşinidi evide sen yönet, zaten çalışıyorsun. Ağzında var ojeye laf ettiyse sana güzel görünmek için de ağzının payını ver
Sana bu konuyla ilgili çokmşey söylerimde asıl konu burada senin ne istesiğin
bence boşan babanı dinleme ne kadar baban da olsa ne yaşadığını bilemez bence çocuğunu da al tek başına yeni bir hayata başla hayat senin yaşamana bak kimsenin ne dediğine bakma
Şu ailenin destek vermeme durumu çok kötü. İkincisi sütten kesilmemiş erkek gerçekten evlenmesin. Üçüncüsü eğer mutsuzsan bir dk düşünme kimseye ihtiyacın yok. Bu dünyaya bir kere geliyorsun unutma
Anadolu erkeği genelde anne kuzusudur, bunu bilerek hareket edecektin.
Bence onunla sağlıklı bir evlilik olmaz seni seviyorsa değer veriyorsa bazı şeylere izin vermeli oje nedir ya buna kızıyor iyi düşün sevmediğin biri ile hayat işlerlemez unutma
Bir evlilik terapisti lasım size kendini çok üzme takma kafana
Cinsellik konusunda yetersiz mi
Ben sorunu tam anlayamadım
bir baba kızı zor durumdayken yanında olmayacaksa o adama baba demem ben eşini boşamalısın niye bunu yapan yarın başka şeylerde yapabilir
Boşansin dul gezsin oratafa tokmakci arasın kendine
ONU MU DİYORUM BEN
Boşan diyorsun ama
boşanıp bir erkek olmadan hayatına devam edebilir neden her şeyi buna bağlıyorsun
Galiba evliliğin sonu annem gibi ayrılmak
Sonu oraya gidiyor
Annem de benzer durum ananemler kabul etmemiş ben küçükken ayrildilar 10 yılı geçti ama şimdi ben en büyük desteğim kimseye konuşmuyoruz da onlar pişman iş işten geçti
Çocuk var mı
Eğer iyi bir gelirin varsa boşan yoksa sana da çocuğuna da yazık olur babanı dinleme sen yaşıyacaksın sonuçta o hayatı bir ömür geçmez o adamla
Olay basit tek çözüm sen çalış getir kocacığım ben evde kalırım sana karılıkta yaparım aşta o zaman deyip işi bırakmalısın
Belki hoca filan çağıra bilirsin ne bileyim belki büyü anladığım kadarıyla seviyor sen bunu dua et fazlada bilgim yokki sanada yardımcı olalım
Peki evlenmeden önce de böyle miydi? Yanlış anlama sana madem öyleyse neden evlendin diye eleştiri yapmayacağım, merak ettim sadece
Dayan ne olur çocuğun icin sabırla ve kademe kademe çözmeyi dene
yanlış tavsiye vermeuim
vermeyin
Herkes için geçerli bir doğru yoktur kendimce dogru buldugum yorumu yaptım
Ben bu yorumu nası silicem lnnn yanlışlıkla yazdı canımı
Yonetimi devral onu sen yonet gerek kucuk oyunlarla gerek dik durusunla
Cinsellikten sen haz almıyorsan sıkıntı ama ortada çocukta varsa asla boşanmanın olan çocuğa olur
Babana bu durumu nasıl anlattın
Canım tak edince anlattım
Sadece cin sellik düşündüğünden falan bahsettin mi
Genel olarak ortak bir paylaşım içinde olmadığımızdan bahsettim babama öylece anlatamam
Yani ben de ona şaşırdım o şekilde anlattın sandım. Kaç yıllık evlisiniz
Cvp vermedin
Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim
Yahu kardeşim boşanda niye evleniyorsun evlenmek için kırk takla atıyorsunuz o adamın niye geleceğini mahvediyorsun
Böyle olacağını o da düşünememiştir, bilse evlenirmiydi?
adamın geleceğini adam kendisi böyle davranarak mahvediyor
@sjödjeleke ikisi içinde geçerli iki tarafta üzülür
Kızlar eş seçerken değer veren değil de testesteronu, libidosu yüksek kişileri seçerseniz sonu böyle evlilikler olur, artık adına her ne diyorsanız.
Evlilik danışmanina gidin.
İcim o kadar kırgın ki hiçbir şeyle düzelecek gibi değil
Boşanma davası aç
Olan bana olacak
Zaten olan olmuş boşan kurtul
kendin tek başına geçimini sağlayabilcek gelirin var mı
@aydnz11 cevaplarmisin belki fayda olur 🤷♂️
Çözümün bende senin bak bi
Kaç çocuğun var durumun icin üzüldüm
Kalbinin sesini dinle mantığınla karar ver
sekste mutlumu idin peki
Ne zamandır evlisiniz