Aile & Toplum Ramazan ayında sorulan beyin yakan sorulardan aklınıza ilk gelen hangisi? u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Başlıyorum..."Hocam dolar üzerinden yardımda bulundum. Dolar arttıkça sevabımda artar mı?"https://youtu.be/eFv0VI0-gdU?si=kJHNghoonpytgieG Ramazan ayında sorulan beyin yakan sorulardan aklınıza ilk gelen hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Benimki pek komik değil. Küçük bir kız çocuğu annesi ve kendisini terk edip başkasıyla evlenen babasının orucunun kabul olup olmayacağını sormuştu, onu unutamıyorum 1 1 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Bu fenaymış be Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Birilerinin yerine oruç tutmak isteyen tuhaf canlılar “eşimin yerine oruç tutabilir miyim “ falan, abdest alırken gargara yapmak isteyen insan kişisi, sigara dumanı çeksem oruç bozulur mu?, Sakız çiğnemek orucu bozar mı? 😅 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. saçma sapan sorular var hangisini sayayım 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sevgilisi yüzünden orucunun bozulucağını düşünüp soranlar var burda😁Şu ezan bitince mi başlayınca mı oruç açılır meselesi var 😅 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Of en saçması "yanlışlıkla su kaçtı boğazıma" olanlar. Yeto ya artık😂 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sakız çiğnemek orucu bozar mı? İlk aklıma gelen bu ama artık sormuyorlar bildiğim kadarıyla 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. sakız orucu bozuyor mu her sene fix sorulur 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. O kadar var ki hangi birin söyleyeyim 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Oyunda adam öldürmek günah mı 😂😂 1 0 Yorumla