Normalde eşimle birbirimize çok seviyoruz ama velakin şu iki gündür eşim geceleri uyumuyor salonunda yatıyor sürekli sigara içiyor tavla oynuyor telefona oynuyor telefonu elinden aldım kaçtım peşinden koştu aldı telefonu oyunun yarım kaldı oyunum bitince benim falan dedi tamam dedim oyun bittikten sonra aldım karıştırdım bizi bulamadım sizce neyi var olabilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılhemen bu konuda fitneye sebep olacak yorum yapmak doğru olmaz... eğer bu tavırları süreklileşirse asla o yatmadan siz gidip yatak odasına yatmayın. o salonda oturuyorsa sizde salonda bir kenarda uyuyun... eğer o salondan kalıp başka odaya giderse sizde onun olduğu odaya gidin... rahatsız olacaktır. ya vaz geçecek sizinle yatağa gelecektir. ya da gerçekten şüphelenmeniz gereken bir durum var ise öfkelenecek sizinle neden yatagınız da yatmadığınızla ilgili sözler öne sürüp kavga edecektir...
Fakat bunları her ne kadar size faydalı olsun diye herkes gibi burada. bilgi amaçlı yazıyor olsam da siz siz olun böyle konularda kulaktan dolma fikirlerle yola çıkıp elalemin lafıyla yuvanıza zarar getirmeyin...
07 Yorumla
Soran+1 yılBen eşimi çok seviyorum zaten kimsenin lafıyla da yuvamı yıkmak istemiyorum bu iki gündür uyumak istemiyor sürekli sigara içiyor tavla oynuyor oyuna takılıyor yanına geliyorum bakıyorum gerçekten oyun oynuyor hani diyorum acaba bir şey mi yapıyor hani bir şey mi oynuyor bir şey mi karıştırıyorsun hayır ama ben daha da kötüsün uyuşturucudan şüpheleniyorum
- +1 yıl
Allah mutluluğunuzu ve huzurunuzu daim etsin.. Fakat siz iki gündür böyle olması sebebiyle hemen neden bu kadar panik olacak kadar zihninizde kurgudan kurguya sürükleniyorsunuz. biraz sakin olmalısınız. zaten burada akl-ıo Selim yorum yapan arkadaşlarda var bir fikir sahibi olmuşsunuzdur süreçle ilgili...
Uyuşturucunun kokusu var diye biliyorum.. bazıları çok kolay anlıyor ama ben bilmem tam olarak o kokuyu.. eğer odada tuhaf bir koku durumu varsa bu bilgide aklınızda ipucu olarak kalsın
Oyun uygulamaları sadece bir oyun uygulaması değildir.. özellikle kumar oyunlarda fazlasıyla yaygındır.
son olarak online oyunlarda birden fazla insan karşı karşıya olduğundan bir anlık hırs gelişir ve oyun bitmeden insan kalkıp uyumak istemez. belki de sadece bundan dolayı geç yatıyor da olabilir... mutluluklar dilerim
Soran+1 yılTeşekkür ederim peki bir şey soracağım akşama kadar yoruluyor insan deli gibi çalışıyor sabaha kadar uykusuz nasıl durabilir ben bin aldattığını düşünmüyorum ama bir şeyler içtiğini düşünüyorum
- +1 yıl
fakat bir kaç gecedir böyle olduğunu söylediğiniz için biraz kafam karıştı uyuşturucu konusunda. ama şüphelendiğinide ısrarla düşünüyorsunuz bu yüzden sorunuza cevap vereyim Captagon Maddesiyle yapılan haplar var bunlar aşırı cesaret ve hiç uyku duymayacağınız şekilde vücutta etki yapıyor. googleden ayrıntısını araşrıtabilirsiniz bu maddenin. ve ayrıca googleden GÖRSELLERDEN nasıl bir kutusu var onun hakkında da fikir sahibi oılup eşinizin üzerinde böyle bir hap ya da ambalaj var mı belli etmeden bakarsınız. otomobiliniz varsa onu da özellikle camdan kolay atılabilecek mesafeli saklama alanlarında iyice arayın... ayrıca bu maddeyi kullananlarda şu durumlar gelişirmiş ; LİNKİ TIKLAYINIZ ;
irispsikoterapi.com/.../
Soran+1 yılAslında dün gece 12.00 falan arabaya gitti arabanın ön koltuğundan bir şeyler aldım ne aldı bilmiyorum
Soran+1 yılMetanfetamin gibi mi
- +1 yıl
arabaya gidip ne aldığını bende bilemem ama siz şimdi bu konuyu biraz ağırdan almalısınız. böyle şeyler bir günde zaten anlaşılmaz. takip edin bakalım süreci. gelişmelere göre de bir yol izlersiniz zaten.
kolay gelsin..
En İyi Cevaplar
+1 yıltelefonu kaçırması biraz şüpheli bir durum ama başlı başına bir gösterge değil tabii. mesela sana karşı davranışlarında anormal bir değişiklik var ise, cinsel yönden ilgisi azaldı ise bu tarz durumlarda aldatıyor olma durumu olabilir. sadece stres kaynaklı bir şey ise ve sana karşı değişmedi ise belki de bir sorunu var bu sorunu neymiş konuşabilirsin açık açık
00 Yorumla
+1 yılHaftada kaç gün sevişiyorsunuz. Eşinin cinsellik teklifini ne sıklıkla geri çevirirsin ve sen onu ne sıklıkla arzulayıp ona yanaşıp elde ediyorsun üç ayrı soru üç ayrı cevap senin sorunun cevabını gösterecek
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. İş yerinde ya da Arkadaşlarıyla, Ailesiyle bir sıkıntısı olabilir belki ya da sana henüz diyemediği maddi bir kaybı da olabilir. Ayrıca Telefonu ekinden alıp kaçmak da çok tuhaf bir davranış olmuş, kafanda soru işaretleri varsa dahi böyle çözemezsin belki bir derdi var biraz kafasını toplayıp sana anlatacakken bile yanaşamaz sen öyle davranırsan.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen yanıma gelsin diye yaptım ama
- +1 yıl
Eğer süreç çok uzamaz ise biraz kafasi dolu ise kendisi ile vakit geçirmesine baskı yapma, bazen insan tek olmaya da ihtiyaç duyabilir. Ama yanında ol ve çok uzarsa sende uygun dilde ilgi ve çift olarak vakit geçirmeyi özlediğini dile getirebilirsin. Ek olarak yanına gelmek istiyorsan ona öyle davranmak yerine kendine çek tatlı dile ilgi ile, sınır ihlali yapmadan. O bir çocuk değil ki elinden pat diye bir şey alınsın, çocuğa bile öyle davranilmaz.
Umarım yakın zamanda çözebilirsiniz durumu 🤗
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
38Cevap
- Aile & Toplum konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılDepresyonda olabilir maddi sıkıntısı iş yerinde ya da sana anlatamadığı canını sıkan olaylar buraya bunu sorucağına keşke eşinle konuşmayı seçseydin bir dinleseydin kafasını dağıtacak birşeyler yapsaydın
00 Yorumla
+1 yılHemen kötüye yorma da belki bir derdi bir sıkıntısı vardır sana söyleyemediği ya da seni aldatıyor da olabilir keşke eline aldığın zaman kurcalama idin telefonu oyun yarım kaldı diye kim bilir neleri sildi😌
00 Yorumla
+1 yılBu tür konularda yorum yapınca kendimi kötü hissediyorum gerçekten o yüzden otur konuş güzelce
01 Yorumla
Soran+1 yılBende gerçekten öyle
+1 yılDepresyonda olabilir
Özlediği Eski sevgilisi yazmissa ondan olabilir
İşiyle ilgili bi sorun olabilir01 Yorumla
Soran+1 yılTelefonuna bakıyorum kimseyle konuşmuyor ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşin başındayken bence ipleri eline al. Uzerıne düşmeden belli etmeden kendine çek onu. Sevdıgı şeyleri yap yanlız gezın yanlız kalın bol bol. Ama bunları normal rutın gıbı yap üzerine düşmeden.
10 Yorumla
+1 yılBence telefonda biriyle seni aldatma aşamasında ya da birilerini stolkluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum Emin değilim
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılOyın bağımlısı erkeklerden nefret ederim. Orada harcayacağın zamanı aile harca ki evdeki düzenin bozulmasın. Benim eşim bunu bana hayatta yaptırmaz
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle kizacagin bir şey var.
Al karşına otur güzelce
Olay nedir rahatça konuş benimle
Bir şeyler gizliyorsun sen anlıyorum ben de00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenin yanında tavla oynuyor arka plan da nereler açık kim bilir. Aldatılman yakın.
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol ya
Canı sıkkın sanırım daha önce böyle bir problemi yok ise
01 Yorumla
Soran+1 yılYoktu daha önce ama
Telefonu hiraksin o gondi arkadaslariylada takilmasin
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarıyla çıkmıyor ki hic
Ya kafasi dağınıktıt belkide bide cinsellikte problem varsa olabilir kafasını toparlamaya çalışıyordur
00 YorumlaBence konuş eşinle beli ki bir sıkıntısı var
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBağımlılık.. günlük hayatını sizle ilişkisini etkilemiş
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 533 cevap paylaştı. Hayatında ya başka biri var. ya da onu yatakta istediği gibi Mutlu edemiyorsun...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılOyunla kendini ruhen tatminde edebiliyor olabilir ya da canı sıkkındır
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir işler çeviriyor. Buma emin ol. Erkeğim ve iş çevirsem böyle davranırdım
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeninde canını sıkmamak için senden sakladığı bir sıkıntısı var muhtemelen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni ilgilendirmeyen bir problemi vardır. Çözüp normale döner üstüne kesinlikle gitme. İşine bak sen.
00 YorumlaOtur adam akıllı konuş abla. Kesin oyundan biriyle konuşuyor net yani. Ama ilk önce hiç bilmiyormuş gibi ağzını ara
13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oyunlarla biriyle konuşuluyor mu peki ben sordum bana anlatmak istediğin bir şey var mı diye hayır yok falan dedi
Soran+1 yılBelkide bir şeyler kullanıyor diye düşünüyorum ben
+1 yılSikintilar vardir anlatamadığı ya da boynuz modunu açmış
00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun boynuzlamaya başlamış
11 Yorumla
Soran+1 yılSagol
+1 yılBöyle yaparsan daha da kaçar otur konuş
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yapicam ben anlamadım ya belki canı sıkkın ya da psikolojisi falan bozuk belkide yarım saat uyumadı alarm çaldı hemen işe gitti koşa koşa
Sanal Kumar oynuyor net
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir takip edicem
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşk başka sevgi başka. Evlilik aşkı öldürür yerini sevgi alır. Durum bundan ibaret
01 Yorumla
Soran+1 yılAşk biter sevgi kalır
Aile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. Senle yatmak istemiyor geçicidir
04 Yorumla
Soran+1 yılYatmasın kendisi bilir ama ne diyeyim ya
Soran+1 yılBen de bekliyorum bakalım
Stres atiyordur adami rahat birak
01 Yorumla
Soran+1 yılBen onun için endişeleniyorum sadece
Aile & Toplum konusunda 437 cevap paylaştı. Belki iş hayatında sorunları vardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bana söylese beraber çözeriz belki
Aile & Toplum konusunda 896 cevap paylaştı. manita falan ayarlamıştır tavlada okeyden
04 Yorumla
Soran+1 yılOyunlara da girdim biriyle herhangi bir konuşması yazışması da yok
Soran+1 yılGeçmişe de baktım bilmiyorum ya ben salagim ya o profesyonel ya da gerçekten psikolojisi bozuk uyku düzenim bozuldu falan dedi
İşle alakalı sorunlar olabilir ya da maddiyat
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. saygisi yok sana
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Başka biri var
00 Yorumla
+1 yılaldatıyor kumar borcuda olabilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de oyunda birileriyle yazışıyordur
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Muamelen iyi değildir
00 Yorumlabelkide başka bir sorunu vardır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı. Bir erkek bunları yapıyorsa bir sıkıntısı vardır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 319 cevap paylaştı. oyun alışkanlık yapmış artık
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. adamı rahat bırak bence çok üstüne gitme
07 Yorumla
Soran+1 yılYa işine gitmek istemiyorum ama ne olduğunu da merak ediyorum
Soran+1 yılKoltukta uzanıyor gel yanıma diyorum bir el atıp gelicem diyor
Soran+1 yıl2 günde ne bağımlısı olabilir eskiden oynamiyordu
Soran+1 yılBilmiyorum olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara kaybetmiştir kumarda
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSakladığı şeyler var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTelefonu vermediyse sıkıntı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir sorunu var gibi görünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHımm internet bağımlısı olmuş
00 YorumlaSıkılmış sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılKimden benden mi
Canını sıkan bir şey vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşcam bu gün
+1 yılBir şeyler karıştırıyor sen uyurken
010 Yorumla
Soran+1 yılO uyumayınca ben de uyumuyorum tedirgin oluyorum çünkü
- +1 yıl
İşte sen yatak odasındayken. Cinsel hayatınız normal mi
Soran+1 yılHayır değil istemiyor sanki
- +1 yıl
Sebebi odur orada ihtiyacını bir şekilde gideriyor olabilir
Soran+1 yılBelkide video falan izliyordur ben öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Olabilir benim de sorunlarım var yapardım böyle
Soran+1 yılBilmiyorum yani aldattığını sanmıyorum ama
- +1 yıl
Onu en iyi sen bilirsin ben iftira atmış olmayayım ama ben bazı sebeplerden dolayı cinsel ilişkiye girmiyordum ve böyle yapıyordum
Soran+1 yılBelkide öyle olabilir bir şey diyemem
- +1 yıl
Öyle değildir bence benim ekstrem bi durumum var
Nereye baktın?
10 Yorumla
+1 yılboşa gitsin uğraşma
00 Yorumla
+1 yılAldatıyor
00 YorumlaVar bi durum🤔
00 YorumlaOoo pompake gecmıs olsun
00 Yorumlakonuştun mu onunla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfındık kırıyo 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılYanına geldiğimde sadece oyun oynuyor
Soran+1 yılKusura bakma yazamam burdan yazcaksan yaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlginç.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz yatmaya birlikte gitmiyo musunuz 🤔
00 Yorumla
+1 yılhalt karıştırıyor
025 Yorumla
Soran+1 yılBen de şüpheleniyorum ama ne karıştırıyor olabilir
- +1 yıl
zamanla göreceksin bunu
Soran+1 yılKendisi bilir herkes kendi hayatını kendi yazar net
- +1 yıl
onun hayatının yarısı senin hayatın ama bu kadar salma bence ipleri
Soran+1 yılİp zaten benim elimde ama bu iki gündür bir değişik hallere girdi ben anlamadım neden
- +1 yıl
kim bilir
Soran+1 yılBelkide madde içiyor
- +1 yıl
belki de kötü durum
Soran+1 yılBen öyle düşünüyorum aldatmadan ziyade endişeleniyorum onun için bunu nasıl anlarım
- +1 yıl
takip etmen lazım çaktırmadan ya da konuşmayı dene kaç yıllık evlisin kaç yaşında
Soran+1 yıl25 yaşında 5 yıllık evliyiz
- +1 yıl
arkadaş çevresi nasıl arkadaş çevresi ile alakalı bu durum madde olayı yani
Soran+1 yılBen şüpheleniyorum sadece geç geldi bir saaat ne zaman geç gelse o gün uyumuyor
- +1 yıl
haklı olabilirsin madde uyutmaz
- +1 yıl
yüzü davranışları nasıl
Soran+1 yılYani bilmiyorum değişik olduğum seziyorum sürekli gözlerim acıyor kuruyor falan diyor ondan sonra boğazlı gıcıklanıyor gibi oluyor üst üste sigara içiyor bilmiyorum
Soran+1 yılNormal deği
- +1 yıl
haklısın gibi ama bunu onunla neden konuşmuyorsun neden böyle yapıyorsun demiyorsun 5 yıl olmuş sorun çok mu büyük
Soran+1 yılYani söylüyorum söyledim hani bir şey mi kullanıyorsun bir şey mi içiyorsun falan diye saçmalama işte ne kullanması ne içmesi hayır ya falan öyle diyor
- +1 yıl
içiyorum demesini beklemedin dimi aranız nasıl çok mu kötü onu eve bağlaman lazım ilgi sevgi çocuk ne bileyim
Soran+1 yılÇocuğunuz var bir tane 4 yaşında
Soran+1 yıldışarı çıkmıyor zaten sadece yarım saat geç geliyor
- +1 yıl
belki de bir şey yoktur abartıyorsundur dediğim gibi zamana bırak göreceksin bir şey varsa çıkar yoksa da çıkar
Soran+1 yılMutlaka ben de bekliyorum bakalım bugün bizi nasıl davranacak
- +1 yıl
namaz kılsın
+1 yılEnteresan
00 Yorumla
+1 yılKumar oynuyor
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama bir garipleşti. Detayı okur musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler