Aile & Toplum Yanlışlıkla yanlış yol tarifi ettiniz mi? Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ciddi ciddi anlattım ya adam yanlış metroya bindi of Güncellemeler+1 yıl bu vicdan azabıyla nasıl yaşıcam dlfğg Yanlışlıkla yanlış yol tarifi ettiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
HYDR4 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl ettim sonra turisti ooh thanks dedi gitti enayi sonra aklıma geldi yanlış olduğu peşine düştüm geri götürdüm asdaasdsa 0 2 Yorumla Larisse +1 yıl enayi xlflg Yorumla HYDR4 +1 yıl norveçliydi kıyamadım asdasdsads Yorumla
Gastronomia Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Turistleri yanlış yere yönlendirmiştim acelem vardı fkfmfmmffmm 0 2 Yorumla Larisse +1 yıl turist olsa acımam Yorumla Gastronomia +1 yıl dkfkfkdkdkkdkddk sevmediğim bi ırktı zaten iyi oldu Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Ahahahahah o kadar net olursan gider 🤣 adam inanarak binmiş metroya. 0 2 Yorumla Larisse +1 yıl çok pişmanım😔 Yorumla Eğitilme +1 yıl O an bildiğin doğruyu söyledin. Şimdi ise gerçeğini öğrendin ve doğrun değişti. Ne güzel farkındasın. Bir birey olarak o arkadaşta bir kaç kişiye sormalıydı. Netleştirmek için. Pişman olmak yerine ders çıkar Yorumla
SonHevesBükücü Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 46% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Hıı onu 1 kere ben de yaptım. 7-8 sene olmuştur. Hala gelir aklıma 🙂 0 0 Yorumla
Fhjnfdhjf Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yok hayir bilmiyorum diyorum 0 2 Yorumla Larisse +1 yıl Bilmiyorum diyemiyorum jsdj Yorumla Fhjnfdhjf +1 yıl Soruyu ramazan tarifleri kategorisnde sormana ne demeli peki dhdhdh Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Hahhaa yazık ya inşallah sovmemiştşr 😂🤦 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Baş belasına denk gelmiş adam iyi mi? :) 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ettim 0 0 Yorumla
BUZZZÖNCÜSÜ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Vijdan azabi çektim 0 2 Yorumla Larisse +1 yıl vijjjdan Yorumla BUZZZÖNCÜSÜ +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ettim sonra turisti ooh thanks dedi gitti enayi sonra aklıma geldi yanlış olduğu peşine düştüm geri götürdüm asdaasdsa
enayi xlflg
norveçliydi kıyamadım asdasdsads
Turistleri yanlış yere yönlendirmiştim acelem vardı fkfmfmmffmm
turist olsa acımam
dkfkfkdkdkkdkddk sevmediğim bi ırktı zaten iyi oldu
Ahahahahah o kadar net olursan gider 🤣 adam inanarak binmiş metroya.
çok pişmanım😔
O an bildiğin doğruyu söyledin. Şimdi ise gerçeğini öğrendin ve doğrun değişti. Ne güzel farkındasın. Bir birey olarak o arkadaşta bir kaç kişiye sormalıydı. Netleştirmek için. Pişman olmak yerine ders çıkar
Hıı onu 1 kere ben de yaptım. 7-8 sene olmuştur. Hala gelir aklıma 🙂
Yok hayir bilmiyorum diyorum
Bilmiyorum diyemiyorum jsdj
Soruyu ramazan tarifleri kategorisnde sormana ne demeli peki dhdhdh
Hahhaa yazık ya inşallah sovmemiştşr 😂🤦
Bol bol kulağın çınlar artık:)
Baş belasına denk gelmiş adam iyi mi? :)
geçmiş olsun lsdşkgşlsd
Bile bile yapıyorum ben
Evet
Hayır.
Ettim
Vijdan azabi çektim
vijjjdan
Evet