Sebebi ise eşim online eğitim aliyor bi kiz veriyo eğitimi kiz sordu kim başlamak ister diye kimseden ses yok ozaman seçeceğim dedi eşimde ben başlarım sıkıntı yok dedi. Bende sorun yaptim 5 saat bozunca konuştum eşim cildirdi artık saldirdi.. çok uyardi sus sus diye sonra olan oldu.. eşim normalde ev işlerine çok yardık eder düşünür beni ama kavga edelim sanki yokmuşum gibi davranir.. annemlerdeyim annem ben senle yapamam dedi çocuğunalar bakamam dedi ev tutarsin dedi. Ev üstüne ev ol az dedi… sonra eşim ben gideli 2. Gün bizim whatssapp profil fotomuzu sildi … beni ne ariyo ne soruyor ben evimi özledim annemlere olacak gibi değil ne olcak hiç bilmiyorum. Ayrıca kendi evime 3 saat mesafe var annem baban birakamaz dedi yakışı kalmaz dedi eşimin de şu an parasi yok arabasi da yok zaten beni aramiyoe bile.. boşansammi yoksa abartımmı olaylari bilemedim sizce fikir verin bana?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Para desen yok …
Araba o kadar önemli değil zaten …
2-3 gün sonra herşeyi kuruyunca tıpış tıpış seni arayacaktır …
Saçma sapan bir sebep yüzünden tartışma cikarmissin eşin haklı
Öyle malaasef işte kıskanclik çok var bende oda biliyor bunu bende işte muhatap hiç olmasin istiyorum gerektiğinde yani kiz seçseydi onu sazan gibi atliyor …
Ortada mevzu filan yok git eşinden özür dile abartmissin
Ama boğazimi sıktı bana söz vermişti bağirmicakti saldirmixakri yapti
Ve eşim önceden madde kullaniyordu benim için birakti benleyken asla kullanmaz ama misal ayrılacak olalim hemen ona koşar ilk Ocak ayında da kavga etmiştik boşancakrik 15 nin kredi çekmiş almak için
Ben onlara sabrettim alttan aldim oda bunu idare ede bilirdi haksizmiyim
Bıktım diyor sürekli itam ediyorsun diyoe onami baktim bunumu yaptin diye
Bak kardeşim bu adamı değiştiremezsin. Bu adamın özü bu gerçekler bunlar, ya ona uyum saglayacaksin ya da böyle catismali şekilde devam eder evliliğiniz ben başka bir ihtimal goremiyorum
Yani normalde evi temizler çok yardım eder bana evi süpürür mutfağa temizler nevresimini değiştirir çocukla ilgilendir ama böyle tartişalim çok bağriyor saldirgan oluyor
Arkadaşim falan da diyor adami sen delirtiuprsun susmuyorsun diyorlar
Piskoloğa gitsin ilaç versinler siniri için diyorlar
Onun yapısı böyle eksi tarafı bu adamın adamı bu raddeye getirmeyeceksin o değişmez
İşte normalde pamuk ayağima kapanir köpek gibi olur bana karşi
Ama işte kadın konusunda hep tartişiriz
E demiyorum ki adama tepkisiz kal ama elde ki malzeme bu
Bana diyor sen hastasın kuruyorsun süreli diyor onami baktin bunumu ettin diye
Kadın konusu niye sürekli oluyor yaramaz bir adamsa hadi neyse kıskançlığın da bir sınırı olur
Atnen beni uyariyor işte misal saat 1 den 6 kadar konuştum trip arttım
Adam bana süreli cik artık sus artık dedi delirtme bak dedi kafasina vurdu sonra hala konuştum delirdi bana saldirdi
E ortada bişey yokken sürekli kuruntu yaparsan yapmaysn adam yapmaya başlar inadina
Yok aldatma falan hiç oşmadi öyle şeyleri yok ve misal youtubede koşa videolarda kisa etekli dekolteli kadın cikiyor ben trip attım delirdim eşimde ertesi gün yanıma geldi ve sildim bak youtubeyi dedi öyle
Kafa açma bende eşin hakli
Bencr
Ya şöyle bak şimdi sende erkeksin bakalım ne diceksin
Misal BİM girdik kapalı hiç bakmican koz arkada patatesleri yerleştiriyordu benimki ayağini kaldirip kıza bakti arkaya doğru ondan önce biz girerken kiz eşimi gördü acayip tuaf bakti
Ohoooo milletin gözüne kilit vuramazsin.
Sonra 2 kez daha yakaladım eşim caktirmadan bakiyor kiz da eşim misal kasadayız arkadina yapişcak sanki eşimin arkasindan geçiyor falan
Eşimde diyor ben bana baktiğinin farkında bile değilim ama hissediyorum kesin bakti bence kıza o yüzden kizda buna acayip garip bakiyor gibi bilmiyorum ya
Bak şunu sende iyi bilirsin ki bir erkeğin yanında kadın varsa o erkeğe bütün kadınlar bakar bu şaşmaz kuraldır
Allah Allah o niye
Valla ilk kez sende duydum
Hemcinslerini hiç tanimamissin sen, bu hep böyledir, bakarlar:)
İşte benim kafada şey diyor demekki kıza benim kocamda baktiki o yüzden benimkide o kiza bakiyor hatta bir kez de gergin gibiydi eşim yanımdan uzakta duruyor gibiydi
İnan alakasi bile yok, mesela normal şekilde dışarda dolaştığım zaman hiçbir kız bana bakmaz , ama yanimda her hangi bir kız olsun, kızların yüzde 70 i bakislarini üstüme yöneltir, bu bana da özel değil, suzuyorlar özellikle.
Mallar ya sorma hepsi yırtık olmuş demekki bende kuruntumu yaptim
Seninki zaten kuruntu fazla didikliyorsun
Sorma acayip hemde eşimde diyor bakmiyorum ben diyor yeter artık diyor hastasın sen diyor bana
Valla ben eve dönmek istiyorum ama nasil olcak bilmiyorum ya
Git don özür dile bişey olmaz
Ama işte annem dediki sen evi terk ettin o senin boğazini sıktı süreli sinirlendiğinde sana sadirşyor dedi sen eğer yazarsan kardeşimsin dedi sana yalvarsa dön diye neyse dicem dedi ama oda yok dedi ozaman ne anlama kaldi senin buraya gelmenin dedi
Sana kalmış bundan sonrası adım atmazsa sen adım atarsın az daha bekle
İşte eşim benim için 2
İş yapiyprdu öüşteri hizmetleri ama ben yokum parasida yok acaba ikinci işi nirakmişmidir bilemedim
Ayrıca sence daha 2. Gün ehatsappden bizim profil fotomuzu kaldirdi neden
Adam belli ki seni çok seviyor sinirden kaldırmıştır üzme adamı
Ayy nerden anladin beni çok sevdiğini
İstek attım kabul ettin ama mesaj atamiyorum sana
adamin üstüne cok fazla gidiyorsun boş boş tartişma kiskanclik krizlerine girme
Ben çok ksıskncim ne bilim yani biliyor bunu oda sazan gibi atlamasaydı da bekleseydi kiz sevseydi daha sert konuşsun ne bilim ya bende böyleyim işte sonuçta eşimde çok sorumsuz davrandi işsiz kaldi 1,5 aydir bende ona sabrediyorum
Yapma adami soğutursun
Dogru bisey degil yaptin
Oda diyor bunu zedelersin diyor evliliği ama şöyle bir şey var eşimde eşliden madde kullaniyordu benim için birakti ama misal ben evden gideyim büyük kavga olsun ilk koşacsğü şey o ben yokum acaba mi diye aklıma geliyor bende sabrettim çok ona ne bilim oda beni idare ede bilirdi diye düşünüyorum
Haksizmiyim
Abla sen takintili haline getirme ama bir gun bunalir senden mutlu ol beraber gezin yeni aktiviteler yapin
Böyle olmazki kavga gürültü kiskanclik birakin rahat ol ama gözün dönmeszin kizkanclikdan
Sşkim benimki sürekli çevrim içi whatssapp de ne yapiyorsa artık
İyi olmuş adam kurtulmuş senin gibi ruh hastasından
Öyle deme ben çok ksısncim biliyor bunu oda idare etsin sazan gibi atlamasaydi. Ayrıca bende onu çekiyorum sorumsuzluğu yüzünden işsiz kaldi 1,5 ay para tok bir şey yok kayanan yardık etti ve benim kenarda param vardi öyle idare ettim bu oluyor arada eşimde hiç gitmedim onu birakmadim bu yüzden sabrettim oda beni etsin ne olmuş
Çok saçma bir sebeple tartışma çıkarmışsın ama onun yaptığı da rezillik sana
Parası yok esinin niye donuyorsun geri 🖤
Seviyorum ve kocam..
Kaç gel
2 hafta sonra alacak maaşini işte sorumsuzluk uapti işsiz kaldi yeni işe girdi anca maaş gelene kadar
Olayları takıntı haline getirmissin
Zor yürür
Belki arar özleyip
Bilmiyorum ki iki işde calişiyordu benim için ben yokum acaba biraktimi ikinci
İşi merak ediyorum