Arkadaşlar eşimle tartiştim eşim boğazimı sıktı bende eşyalarımı toparlayıp evden annemlere götürdü kayınbaba beni?

Sebebi ise eşim online eğitim aliyor bi kiz veriyo eğitimi kiz sordu kim başlamak ister diye kimseden ses yok ozaman seçeceğim dedi eşimde ben başlarım sıkıntı yok dedi. Bende sorun yaptim 5 saat bozunca konuştum eşim cildirdi artık saldirdi.. çok uyardi sus sus diye sonra olan oldu.. eşim normalde ev işlerine çok yardık eder düşünür beni ama kavga edelim sanki yokmuşum gibi davranir.. annemlerdeyim annem ben senle yapamam dedi çocuğunalar bakamam dedi ev tutarsin dedi. Ev üstüne ev ol az dedi… sonra eşim ben gideli 2. Gün bizim whatssapp profil fotomuzu sildi … beni ne ariyo ne soruyor ben evimi özledim annemlere olacak gibi değil ne olcak hiç bilmiyorum. Ayrıca kendi evime 3 saat mesafe var annem baban birakamaz dedi yakışı kalmaz dedi eşimin de şu an parasi yok arabasi da yok zaten beni aramiyoe bile.. boşansammi yoksa abartımmı olaylari bilemedim sizce fikir verin bana?
Arkadaşlar eşimle tartiştim eşim boğazimı sıktı bende eşyalarımı toparlayıp evden annemlere götürdü kayınbaba beni?