Aile & Toplum Dersimliyim (Tunceli) ermeni olma ihtimalim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor biriyle konuştum sen kesin ermenisin diyo ilk defa duyduğum bi şey değil Dersimliyim (Tunceli) ermeni olma ihtimalim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ermeniler de kardeşimis. Yüzkerce yıl beraber yaşamışız. Hatta bizim köyümüz eski ermeni köyü. Şanlıurfalıyım. 0 0 Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Arsiz deseydin ya insansin bence önemi yok severim ermeni olman kotu bir şey degil bence 0 0 Yorumla
Vffffg Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 806 cevap paylaştı. Ne fark eder insan ol yeter 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim hemşerim çıktın neresinden 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ovacık sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nazmiye 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla
izmirbornovali Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Tuncelinin %86 Türkmen geri kalanı Kürt ve ermeni 0 0 Yorumla
Hakan5581 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. İnsan olsun insan... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ermeniler de kardeşimis. Yüzkerce yıl beraber yaşamışız. Hatta bizim köyümüz eski ermeni köyü. Şanlıurfalıyım.
Arsiz deseydin ya insansin bence önemi yok severim ermeni olman kotu bir şey degil bence
Ne fark eder insan ol yeter
Benim hemşerim çıktın neresinden
ovacık sen
Nazmiye 😊
Nerde yaşıyorsun
Oha Bende Mazgirtli Ermeniyim!
Tuncelinin %86 Türkmen geri kalanı Kürt ve ermeni
İnsan olsun insan...
Çok düşük
50% ihtimal