Karabasan Olabilirmi?

Öncelikle dinimiz gereği cenabet gezmiyorum onu baştan söyleyerek konuya gireyim bir gecesi uyumak için yatağa girdim bu anlatacağım olayla ilkkez karşılaşacağım gece bu gece işte uyurken uykumda hemen arkamda biri beni boğuyordu elleriyle ağzımı kapatıyordu ama uyuyorken bunu hissediyorum sanki uyanıkmışım gibi bir his var içimde 5 dk boyunca beni boğan birşeyi hissediyorum aklımdan cin karabasan v. b şeyler geliyordu ama korkmuyordum ve uyurken düşünüyordum bunu uyanık değilim sonra birden uyan nefes nefese bağırıyordum uyandığımda saat 3 civarlarıydı 1 sigara yaktım düşündüm falan derken zaaten sabah ezanına doğru hava açmaya başladı o gün içerisinde uyumadım evde sadece kendim yaşıyordum o olaydan sonra yaklaşık 1 aydır herhangi bir sorun yaşamadım ama bu sabah yine benzer bi olay yaşadım uyurken birden yine aynı nefes sorunu oldu ama bu sefer fareler beni çekistiriyor sandım çünkü biri ensemden biri yüzümden biri beni uyandırmaya çalışıyordu derken 1 dk sürdü uyandım uyandığımda saat 7 civarıydı uyandım yine yatağa dönmedim uyanık kaldım uykum kaçmıştı zaten bu olay sizce ne ile alakalı
Karabasan Olabilirmi?