Abi bu yıl üniversiteye geldim biri şizofreni hastasıydı iyice delirdi gitti Allah şifa versin
2 kişi kaldık bu kızda sürekli telefonla konuşuyor (bağırarak hoparlörde)
Yeni 2 kız geldi bunlar sözde temizlik hastası ve kesinlikle tuvaleti nasıl kullanacaklarını bile bilmiyorlar iğreniyorum gerçekten
Temizlik anlayışları sadece kimyasal kullanıp parfüm sıkmak çöplerini bile almıyorlar
Ben namaz kılıyorum seccademi serdiğim yeri bile ıslak mendil ile defalarca silerim gerçekten hijyene vs her şeye dikkat eden biriyim roll on kullanıyorum parfüm kullanamıyorum hassasiyetim var
Odaya iğrenç kokular koyuyorlar hastalandım günlerdir çıkartın diye rica ediyorum insan değiller galiba
Ve bunlara rağmen bana düşman gibi davranıyorlar galiba odada namaz kılmam batıyor 🙄
2 kişi kaldık bu kızda sürekli telefonla konuşuyor (bağırarak hoparlörde)
Yeni 2 kız geldi bunlar sözde temizlik hastası ve kesinlikle tuvaleti nasıl kullanacaklarını bile bilmiyorlar iğreniyorum gerçekten
Temizlik anlayışları sadece kimyasal kullanıp parfüm sıkmak çöplerini bile almıyorlar
Ben namaz kılıyorum seccademi serdiğim yeri bile ıslak mendil ile defalarca silerim gerçekten hijyene vs her şeye dikkat eden biriyim roll on kullanıyorum parfüm kullanamıyorum hassasiyetim var
Odaya iğrenç kokular koyuyorlar hastalandım günlerdir çıkartın diye rica ediyorum insan değiller galiba
Ve bunlara rağmen bana düşman gibi davranıyorlar galiba odada namaz kılmam batıyor 🙄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kafayı yemelik yahu katlanamam ben parfüm zaten kırmızı çizgim bide patavatsızsa yok mümkün değil ben sakin kalayım
Bide çöpleri özellikle benim masama çekmeceme yakın yere atıyorlar ben atmışım gibi sonradan muamele göstermek için
Saçlarını ne hikmetse masamın yanında tarıyorlar biri sarı biri kırmızı saç olum ruh hastası bunlar
ayy kızıllardan soğudum şu an sarıları zaten sevmiyordum 🤭 Allah kurtarsın be bacım çok zorlar yahu oradan sabır taşı olarak çıkman kuvvetle muhtemel
Ya valla öyle
Normalde sakin biriyim inşallah sınırlarımı zorlayıp damarlarımı attırmazlar yoksa cidden kötü olur
sabreden derviş muradına ermiş Allah onlara da empati yeteneği ve anlayış versin tez vakitte
Amin 😑
Biz hergün kavga ediyorduk odanı değiştir mutsuzsan
Ben neden değiştireyim ki
Odadan attırırım sigara içmek yasak ben böyle kokulardan rahatsız oluyorum boğazım başım ve karaciğerim ağrıyor
Bunlara ek olarak kalbim sıkışıyor ne yazık ki hassas bir bünyem var onların her şeyine tamam diyorum ama keşke onlarda biraz insan olsa
Herkes insan olmuyor işte bunlarda öyle demek kendine eziyet etme inat için onları attıramıyorsan sen değiştir şimdiki aklım olsa ben değiştirirdim hergün kavga etmek yerine kendime eziyet etmezdim
Gerçekten burada bir düzen kurdum ve başka insanların yanına gitmek istemiyorum 😒 zaten birkaç güne defolup gidecekler 2 hafta kafa dinlerim odada
Okumadım ama şizofreni diye bişey yoktur bu uydurmadır psikiyatri doktorlarına tapinmayin bu kadar
Hm peki ben uyurken beni boğmaya çalışıp arkadaşımı bıçaklamaya kalkışan biriyle aylarca aynı yerde kalan ben biri kalksın böyle desin aynen abicim böyle devam
Kıza musallat olmuşlardı belliydi
Tamam da kendisi öyle olduğunu söylüyordu zaten
Kandırmış işte psikiuatri doktorları. Normalden daha farklı davranışlar sergiliyorsa sebebi büyü ve cin musallatidir gitmesi gereken yer iyi bir hoca.
Psikiyatri bilkmi buyulerin cinlerin metafizigin gerçek olduğunu daha tespit edemediği için hiçbir fayda sağlamayan sahte bir bilim şu an
Valla sürekli ilaç kullanıp uyuyordu çığlıklar atıp msnyak şeyler yapıyordu
O ilaçların uyutmak dışında bir faydasi yok işte. Yazık herife.
Kız ama neyse
İyi bir hoca bulmak lazım ama o da zor çoğu hocayim diyen şarlatan dolandırıcı. Bence dua etsin manevi yönlerini güçlendirmeye çalışsın ruhu üzerinde çalışsın o ilaçlardan daha faydalı olacak. O sözde ilaçların tek vasfı uyutmak uyusturmak. Psikiyatri bilimini bu yüzden sevmiyorum insanlara verdiği bir çözüm yok.
Namaz kılsa bile iyi gelir
Şizofreni cozmuyor psikiyatri. Şizofreni olan kişiyi bitkisel hayata sokuyor o ilaçlarla 8-24 uyutuyor elinde olsa direkt öldürecek. Tabi tehlikeliyse uyuması daha iyiyde hiç mi başka çözümü yok yani bunun. Psikiyatri bilimi işin kolayına kaçıyor metafiziği reddettiği sürece gelisemeyecek
Hm anladım o ibadet ediyordu sonra bıraktı şimdi biraz normal galiba bilmiyorum
Allah yardımcın olsun
Amin cümlemizin 😒