-dışarı çıkmak eziyet gece hayatı hak getire
-alışveriş anlayışı artık çeyizime bir şeyler almak kendime en fazla pijama alıyorum.
-heryere makyajsız gitme isteği
-toksik ve arkadaşın olmayan insanlarla bağı koparma isteği
-para harcamak yerine altın alma düşüncesi
-kısa ve ojesiz tırnaklara geçiş
-vanilya latteden türk kahvesine geçiş
benim güncellemeler bu gardaşlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
güncellemem yok
Gelmedi mi daha ya
Aslında çok şey var fakat en önemlisi kariyerimde güzel bir gelişim sağlamak.
Beyazların çoğalması
Kahveye gitmek
Açık olan her lambayı kapatmak
Ekran parlaklığını full yapmak
Yüksek seste tv izlemek
Çaydan başka bir şey içmemek
Sadece gömlek giymek
Her yere aynı kıyafetle gitmek
Evden işe işten eve
Bahane verdiğimize yavaş yavaş dönüşüyoruz🦦🥲
Sonunda olmaktan korktuğum kişi oldum ben
Ben de o yoldayım konya yolundayım yani
İkimizede geçmiş olsun o zaman
Sağolasın kars vegas digor teksaslı
Kağızman
Bir şey diyeceğim babamın bir personeli kağızmanlıydı abi sürekli kete getirirdi ne güzeldi şu an aklıma geldi çıldırıyorum
Bizde hep yapılır kete şu an bile var tadı çok güzel evet
Mahvoldum bu bilgiyle. Afiyet olsun. Karslıları severim sizede hep takılıyorum bu sebeple ama belki de unuttun ekdjsjs
Eyvallah
Nickinizden hatırladım unutmadım
Sanada eyvallah✌🏻
Yurt dışına çıkıp yeni bir hayata başlamak, türk yerine yabancı arkadaşlar edinmek, 2 haftada bir plaj voleybolu oynamak, ielts sınavı yeni guncellemelerim.
Sen Türk’e kurban ol hadi essss
Neyine olayım 26 yıldır bir faydalarini görmedim
Senden bir nane olmadığı içindir slaayyy bb
Alakasız. Sadece iyi niyetliydim. Kötü niyetli olsaydım içinden geçerdim çoğunun.
Bunun Türklerle ilgisi nedir? Herkes herkese her yerde kazık atabilir. Mağdur edebiyatını hiç sevmem
Kötüyü seven bir millet olduğumuz aşikar. Edebiyatı bende sevmem ve yapmam da.
Kim diyor bu genellemeleri kötüyü seven bir millet olduğumuzu da ilk kez duydum ilginç
Genelleme değil gerçek olduğu için gerçek. Senin ilk kez duyman bu gerçeği çürütmüyor
Senin bunu böyle aöylemende bunun var olduğu anlamına gelmiyor.
Tek ben söylemiyorum. Bu bir gerçek. En büyük örneği de ülkenin başında duruyor. d
Biri öyle diye milyonları da beraberinde götürecek kadar yürekli ve şeffaf bir zekanız varsa sana ne anlatsam la fontaine gibi gelir. Yıllardır buradayım senin gibi çevrem olmadı. Çevrenin kodu bozukmuş. Türkiye’ye olurda işiniz düşerse sakın gelmeyin✌🏻🤘🏻
Biri öyle olsa ülke başında olmazdı. Milyonlar öyle olduğu için ülkenin başında. Yaşama sevincimi aldılar. Yeni bir ülkede kendimi buldum. Burada bir haftalık kazancım Türkiye'deki bir aylık asgari ücretten bile fazla. Türk insanının da bu refahta olmasını savundum yıllarca ama vatan haini veya allahsız ilan edildim.
Az önce bahsettiğin şey bununla alakalı değildi sen türk insanını hor gördün. Ekonominin hali zaten ortada avrupanın çöpçülüğünü yapıyoruz. Bazı kesim bunlara inat çekip gitmiyor işte aradaki gark tamamen bu
Evet hor gördüm hepsi de birbiriyle ilişkili bunların. Uzun uzun anlatmama gerek yok. Az bakınca anlaşılıyor
Hastalıklı ve arsız insan tipi. Sığınmak durumunda kalsa ayaklarınız gtünüze vura vura gelmek istersiniz. Hayır şu yaşında sana ne yaşatmış olabilir Türkiye kakdjsjd tam fetöcü kaypaklığının zühur etmiş etkisi. Haydi esenlikler o da olursa tabii.
İşte bir örneğisin. Hakaret etmeden sohbet etmeyi bile beceremiyorsun. Klasik. Ne yaşadığımı bilmeden ne yaşatmış olabilir diyerek kucumsuyorsun. Açıklayayım küçük yaşta babamı kaybetmiş olmama rağmen gırtlağıma kadar saçma sapan borçlar soktu. İstediğim hiç bir şeyi alamadım. Ekonomi zaten kotuyken bu saçma borçlarla uğraştım üstüne.
Hakaret ve aşağılamayı yapan sensin. Senin yaptığın aşağılamayı ben de sana uyguladım çuvaldızı kendine batır. Senin gibi bir kişi ğzerinden bütün toğluluğa mal edip saçma sapan hareketlerimin arkadında durmuyorum bu yani senin yaptığın kaypaklıktır buna başka bir kılıf bulmanın anlamı yok
Benim hakaretim hangi kelime bir gostersene? Eleştiri ve hakareti birbirinden ayiramiyorsan bilemem. Bir kişi için de bütün toplumu genellemedim. Genel olanı söyledim direk. Türkiye'de mutlu olamadım başka ülkede buldum huzuru. Bu senin neden zoruna gitti anlamadım. Mutlu olmak zorunda mıydım o 3. Dünya ulkesinde?
Paragrafın uzunluğundan ve niyetini anladığımdan okumadım. Cahille muhabbeti kesiyorum ne dediğimi anlayacak bir vizyona sahip olduğunu da düşünmüyorum haydi esss
Verecek cevap bulamadigin içindir onlar bu bahaneleri çok duyduk hadi bb
Sen ilk önce hükümeti eleştirmek ile o ülkenin bulunduğu insanları aynı kefeye koymaman gerektiğini farkına var saçma sapan konuşup kuyruğu dik tutmak için böyle aptal aptal kendini düşürecek hareketler yapma insanlar bir seçim yapmış olabilir fakat azınlık da olsa bu ülkede hala insanlar var sizin gibi şerefimizi satıp gitmiyoruz ya da Başka şeyleri tercih etmiş insanlara saldırmıyoruz sen ilk önce insan ol ve Türklerle ilgili konuşma bir daha
Yahu o hükümeti seçen benim babam miydi? O hükümeti sectiklerine göre elbette aynı kefeye koyarım. Bir kişi falan değil. Milyon tane insan aynı fikirde ve bu hükümeti seçtiler. Hakaret etmediğim sürece milletime istediğim şekilde eleştiri yapabilme özgürlüğüm var. Gücüne giden dinlemek zorunda değil. Ben niye yollar boyunca senin köprü paranı odeyeyim? Kullanmıyorum köprüyü. 1600 lira ücreti var. 200 lirasını sen veriyorsun 1400'u hazineden kesiliyor. Yanlışları dibine kadar elestiririm. Dediğim gibi gücüne gidiyorsa muhattap olmazsın 😏
Sen cümlene hükümeti eleştirmekle girmedin konu buysa zaten hak vermiştim halen olayı grileştiriyorsun. Vizyonun yok anlamıyorsun. Su da çorpınna balık gibi bir şeyler zıvalıyorsun. Sen gençliğimi yediler dedim. Senin yaşlarında çok arkadşaım bar okuyup bir baltaya sap olmuş. Senin söylediğin gerçekleri kuzular hariç herkes biliyor ne zırvalıyorsun halen
Bir baltaya ben de sap oldum. Bir baltaya sap olamamış olsam elin ulkesi 10 dakika da vizemi kabul etmezdi. Sıkıntı her baltaya sap olan istediği şeyleri alamıyor Türkiye'de. Bir insan sevdiği istediği hobisi olan şeyleri cahil kesim yüzünden yapamıyorsa bu onun mu vizyonsuzlugu oluyor. d
Baltaya sap olsaydın istediğin şeyleri yapamama işini başkalarına dletmezdin annenin babamın veremediği ahlakı, bakış açısını ve hayatı ben sana veremem. Bu yaşına kadar kazanamadıysan da çöp gibi yaşarsın kimseyi hor görmemen gerektiğini anlayamamışsın yazık.
Senin gözünde baltaya sap olmak aclik sınırının biraz üzerinde maaş alacak kadar işe sahip olmak sanırım. Ben 2 lisans bitirmiş dil kasmis bir insanım. Haliyle emegimin karşılığı olarak son model Mercedes Audi gibi arabalar arzuluyorum. Ama sayın cahil olmayan insanımız şükret demekten başka bir şey bilmiyor. Bunu bana çok gören bir ülkeye ne diye hizmet edeyim. Ayrıca çöp gibi falan da yaşamıyorum kurtuldugum için şükrediyorum 😉
Hahahahah gerçekten güldüm yani bir de utanmadan arsızlığın dibine vurup varsayımda bulunmuşsun. Zannediyorum imkanlarım sende olsaydı böyle varol ve bayağı konuşmazdın allahdan acil şifa tabii nasip olursa o da zor
Söylediğim her cümle gücüne gidiyorsa cevap vermek zorunda değilsin. Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. Fikir ayrılığı ve özgürlüğü denen bir şey var. Senin gibi düşünmeyen insanlara laf sokmaya çalışırken şekilden şekile girmen biraz komik görünüyor. Varmaya çalıştığın noktayı zaten anlayamadım. Memnun olsaydım zaten ülkeden gitmezdim. Memnun olmamışım ki gitmişim. Ne yapacaksın geçmişi mi degistireceksin?
Tansiyon, bel ağrısı, akların üremesi
Akların üremesi çok kötü yaşlandın
Bir ayağım çukurda
Helvanı tereyağdan ve bol yemişli yapacağım
Boğazında kalsın da gör
Öyle deme belki de ben öleceğim romatizmalı teyzeler gibi bacaklarım ağrıyor soğulkta artık
Zamanın gelmiş
He ya gidiyorum zaten
Film gibi fon müziği girer..
Neyse davetiyemi yollarım
İcabet etmek düşer bize
Altın ile gelirsen çok şükran olurum
Eh düşünürüz bir şeyler
Çok kralsın.