Arkadaşlar evlenen çiftlere bakıyorum. Evet evlilik yaşı yükseldi ama hala daha insanlar evleneceği insanla 18-27 aralığında tanışıyor sadece sevgili olarak takılma süreci uzadı. Okul, askerlik, maddi sebepler dolayısıyla. Bu yüzden gelip bana erkekler 30'dan önce evlenmiyor artık demeyin. Benim sevgilim yok. 18-27 arası erkekken bir kızı tavlaman gerekiyor 30-35 yaşında evlenmek için. Bu yaştan sonra anca 35 yaşında dul çocuklu kadınla evlenebilirim. Ben bekar yaşıtım bir kadınla evlenebilrcegime inancım sıfır.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
biraz saçmalamışsin gibi geldi, niye tanışmayasın ha bu yaşlarda okuma yaşı çoğu kişide bitmiş oluyor belki o ortamda tanışmadın ama arkadaş ortamında ya da aileler vesile ile ya da kendin sosyal Medyada VS hala tanışırsın, neden olmasın çok kişi var o Yaşlarda nasibine yeni denk gelen
Kimi gördün mesela tanıştıklarınfa 28 yaşında olan erkek olarak. Toplum olarak siz kadınlarda bir zeka kıtlığı var beyniniz almıyor i yüzden a*tala anlatır gibi anlatıyorum.
30 yaş üstü evlilik arttı ve artıyor ancak bunun sebebi sevgililik süresi uzaması adam 32 yaşında evleniyor ama kaç yaşında tanistiguni soruyorsun eşiyle 26 diyor. Asla 28 üstü yok maksimum 26-27 tanışma yaşı.
Demeki senin çevrende öyle fakat ben o yaşlarda es adayı ile tanısan ya da ailesi tarafından tanıştıran kişiler biliyorum. Sen eğer bu yaşta bir kadınla tanışmam diyorsan bu yasin ile alakalı değil kadınlara ve kırıcı bakışın ile alakalı. Bu şekilde kadınlar hakkında düşünen birisinin yanliz olması şaşırtıcı değil
Çevrem değil sadece m anyak gibi araştırıyorum Instagram evli çift görüyorum mesela fotoğraflarda en eskiye gidip kaç yaşında tanıştılar diye bakıyorym hep maks 27 yok 28 ve üstü asla yok. 30- 35 yaşında evlenselerde tanışmaları hep 27 yaş altına denk geliyor..
Saçmalamışsınz, bi tanıdığım 38 yaşında yaşıtıyla evlendi, ikisinin de ilk evliliği şu an dünya tatlısı iki oğulları var. Tamamen nasip
Cariye okumanda anlamanda problem mi var. Evlenme yaşından bahsetmiyorum. Evleneceğin kişiyle Tanışma yaşımdan bahsediyorum. Tamam 30 üstü evlilik arttı ama bunun sebebi artık insanların çok uzun yıllar sevgili kalmaları. Kaç yaşında evlendiği değil eşiyle tanıştığı yaş önemli. 15 yıl sevgili kalıp evlenen biliyorum 35 yaşında.
Söylediğin şey aynı şeye çıkıyor bilmem farkında mısın? Tanıştığı yaş neden önemli olsun, on yıl sevgili kalıpta evlenebilirisn, otuzdan sonra da evlenebilirsin, her şekilde olabilir tanıştığın yaş diye bişey yok
Soru başlığında bi erkek 28 den sonra evlencek biri bulamaz bence demişsin, birde kalkmış cevabı beğenmiyosun:d yazık sana ya
G** zekalı tabii ki önemi var beynin almıyor mu kızım senin. 28 yaşından sonra tanışmak zor gençlikte tanışıp 28 sonrasında evleniyorlar. Ben senin olmayan beyninin aabimi bozdu ya ölüm sen bu yaşa nasıl geldin bu beyinle
Hshshshshwhwhshsksks abi bide yazmayı bilsenn aynı şeyi söylüyoruz aw manyak mısın nesin
Tamam işte diyorum evlenme şansını kaybettim. 30 dan sonrada evlenebilirfim ama bunun için gençken biriyle tanışmam gerekirdi. Aynı şeyi diyorsak niye saçmalama diyip karşı çıkıyorsun o zaman.
Gençken biriyle tanışmak gerekiyordu diyosun ya, işte ona saçma diyorum. Ben 20 yaşımdayım 28 yaşında biriyle bi aracı sayesinde tanıştık görüştük gayet iyiydik ama bozuldu işler. Benim için sıkıntı olmadı ama onun yaşı geçiyodu mesela. Ama her yaşta biriyle tanışma şansın var. Kendi nasibini kendin kapatıyorsun resmen
Kapatmıyorum yok 28 yaş üstünde tanışıp evlenen erkek yok. İnanmıyorsan git sor kaç yaşında tanıştınız eşinizle de insanlara maks 27 der. Abimde 27 de tanışıp 33 de evlendi. Evlenirsem bile bu dul olur muhtemelen 25 üstü bekar ve ilişkisi olmayan kadın çok az.
Abi emin ol 25 üstü bekar ilişkisi olmayan tanıdığım bir sürü abla var etrafımda..
Bir problemleri vardır mutlaka evladım.
Nasip bu işler abicim nasip
Peki bacım