Ailem bana küstu sebebide çok saçma nasıl duzeltebilirim?

şimdi şöyle bizim mahalleden bir komşu benim hicbirseyime gelemedi kendileri köyde işleri vardı sonradan benim elime para verdiler neyse kadın elime verdi eve gelmişti neyse sonra geçen bunun kızının nişani vardi kadın benidecagirdi davetiye attı bende mecbur gitmek zorundaydım (çünkü annem ve babamlar burada değiller taşindilar )(ablamda kızı sevmediği için gitmek istemedi onun hicbirseyine gelemdikleri için vs ) neyse eşim beni çok sinir etti iste gitmeyelim nie gidiyoruz biz hep gidiyoruz (oysaki ilkkez annem dedi gidin diye) iste eşim sürekli bizi arıyorlar ablan nie gitmiyor diye başladı sen safsin sen canım dedi alttarafi küçük bir para ya çok kırıldım yolda sinirden ağladım sonra anneme mesaj attım dedim bana at ben sana alınca ibanla atım diye (annem şu an durum sıkışık atamam dedi pek inanmadım çünkü herzaman var paraları ablama gelince anında atıyorlar neyse bişi demedim dedim böyle böyle son paramız vercez mırmır ediyor dedim anneme keşke demeseydim ben sinirle söyledim annemde kırıldı o para kadar değerimiz yokmu vs yazmış wpden şimdi 5 gündür beni aramıyor hiçbiri normalde hergece arıyorlardı beni bende arayamiyorum arasam moralimi bozcaklar o şöyle dedi diye busefer eşimle tartiscam iste annem kira parasini vermiycen ona dedi eşim için eşimde bana sannki paramı verdiler buzamana kadar dedi doğru hiçbir para olmadı iki arada kaldım çok üzgünüm 🥺

Güncellemeler
+1 yıl
Birde geçen ay annemlerin yanına gittik eşimle ablamda ordaydi neyse annem saçma sapan konular açtı neymiş 2 arsa var normalde babam biri senin biri ablanın diyor annem diyor ki geçen iste onları satar enişteme ev alırmış istese böyle söyledi çok sinirlendim normalde laf sokarım ama ortamda misafiler olduğu için bişi demedim oturdu kalbime bu çok kırıldım ben kizlari degilmiyim benim ayriyetten arsam varmis gerek yokmuş bana annem hep böyle yapıyor benide soguttular kendilerinden ben mal mulk
Güncellemeler
+1 yıl
Herseferinde aynı şey oluyor eski eve gittik oturmaya burdaydilar ozmnda koltuklar vardı 2 tane biri l şeklinde biri tek ben normalde almak istemedim vermiyceklerini bildiğim için bir ara kayananamla gittiydik dedi kaynanam bunuda verin benim için dediydi babam ikmik etti anneme döndü istiyormus napalim dedim bişi demediler ne verim ne bişi demediler ranzalar vardı 2tane onlarida ablama vercez dediler ben bişi demiyorum artık çok sıkildim
Ailem bana küstu sebebide çok saçma nasıl duzeltebilirim?