Merhaba, iki renkte çok güzel, çok şık bir elbise, tabi özel bir gece yani katılmayı planladığın bir düğün ya da kokteyl gibi ortamlarda seni öne çıkarabilecek bir elbise. Ancak mezuniyet için abartılı gibi geldi bana, tabi sen beğendiysen hiç problem yok.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılElbise muhteşem 😍 Bayıldım. Siyah rengi mezuniyet için olabilir. Kırmızı rengi ise, daha özel bir an akşam yemeği ve kutlama gibi geldi bana. Tercih yine de senin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel gadası
00 Yorumla
+1 yılAşırı güzel bu arada herkes çok açık vs. Vs. Demiş ama manken abladada yani maşallah taşırıyo elbiseyi siyah saçlı açık tenliymişsin yorumlarda gördüm siyah yakısır ayagına siyah topuklu giyip gümüş veya altın kolyelerle patlatırsın bu arada davetkar bi elbise işte akşam yatakta bitcek bi elbise falan demişler aldırma onlara yırtmacı fazla derin gibi gözüküyo ama sen nası istersen öyle kullan rahatsız ederse verirsin bi terziye hatta elde bile yaparsın yırtmaç kapatmak o kadar zor degil kimseyi takma go girll 😻💋
32 Yorumla
Soran+1 yılYa teşekkür ederim çok güzelsin bende kendimi kötü hissettim açıkçası oajwjsioa ama yırtmacıni biraz kapatıcam evet
- +1 yıl
Yırtmacları trendyol fazla abartmaya basladi maalesef neyse sanada cok yakısır eminim
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAkademi yani saygılı ciddi bir yer bunu biliyosun dimi? 2 metre yırtmaçla gidilecek yer değil.
30 Yorumla
+1 yılMezuniyet balosu için siyah uygun bir elbise ama kep töreni için bir tık fazla gibi
31 Yorumla
Soran+1 yılİkisi aynı gün olacak yani bu elbiseyi giyeceğim
lise ögrencisi için bu cok fazla.
mezuniyet ve sen daha küçüksün daha masum bir seyler giy.
aksi taktirde eve gidemeyebilirsin.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı. Bunlar yaz akşamı elbisesi gibi. Herkes de bu tarz giyinecektir. Biraz daha farklı tasarımlara mı baksan?
10 YorumlaŞık bir elbise. Ayrıca siyah çok asil olmuş. Denemeden kendine yakışıp yakışmadığını bilemezsin. Her kıyafet her kadına yakışmaz.
10 Yorumla
+1 yılBu nerenin mezuniyeti bende mezun olmazsam ordan 😊
Mezuniyet için bence ultra lüks kaçmıç
10 Yorumla
+1 yılBu mezuniyet içinmi yoksa sonu yatakta biten bir akşam yemeğimi
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle söyledin ki şimdi
Soran+1 yılKapatırız?
- +1 yıl
Daha düzgün bir şey olabilir bu uygun değil
Soran+1 yılPeki
Arkadan güzel de önden fazla açık mezuniyet için. Bu kadarını doğru bulmuyorum..
21 Yorumlaelbise güzel ama senin güzelliğin değil bacakların ön plana çıkar bence başka elbise tercih et
00 Yorumla
+1 yılFazla iddialı ama üzerinde nasıl duracağı da önemli
10 Yorumla
+1 yılikisi de güzel ve iddalı lakin onu taşıyacak fizik var mı sende bilemem
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTopuklu seçimin iyi olursa çok güzel elbise takı ve giyeceğin topukluya bağlı iyi olup olmaması
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılmuhteşem sadece erkek öğrencilerin değil eminim öğretmenlerinde gözü sende olacak
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel ama tahminimce herkes siyah giyer kırmızıyı tercih etmelisin bence
00 Yorumla
+1 yılEvet çok güzel siyah olanı giy altınada siyah külot giy
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok şık fakat yapılacak yer için abartılı olmamalı.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılBence güzel siyah rengi sevdiğim için siyah daha güzel geldi
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı. Elbisenin güzel olması onu taşıyan kişinin aurasıyla ilgili
00 Yorumla
+1 yılcokk guzel çok iddialı siyah mezuniyet icin uygun renk
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Siyah elbise daha güzel bence güzel topuklu ayakkabı da giyersin
00 YorumlaSiyah vazgeçilmezimiz. Damsız gitme kaçırırlar seni
00 Yorumla
+1 yılElbise güzelde, sen bu elbiseyi taşıyacak kadar güzel misin?
018 Yorumla- +1 yıl
Siyah daha iyi ama bu şekilde giyinmen haram, tövbe et ve tesettüre gir. Vücudunu teşhir etmen hoş degil
- +1 yıl
Böyle yorum yapıp dünyanın en güzel kızları ve hanımları diye paylaşım yapman ? Bide evliymiş 😂👏🏻
- +1 yıl
Tamamda ben çirkin veya güzel demedimki , sordum sadece?
- +1 yıl
Ayrıca ben o soruda kadınlarımıza değer verdiğim için yazdım
- +1 yıl
Ayrıca evli değilim soru amaçlı yazdım oyle
- +1 yıl
sen denize şortla girerken çıplaksın haram değil yazın gömlek düğmen açık haram değil kuranda tesettür geçmez çarşaf geçmez ama kadını kapstmaya çalışıp kendinizi özgürleştiriyorsunuz sen niye tesettürlü değilsin bak araplar tesettürlü allah araplara tesettür vermiş seni mi özel kılmış?
- +1 yıl
Kardeşim tesettür erkegede kadinada var , erkek için diz ili göbek arası kapalı olacak, kadın için baştan aşağı el ve ayak bileklerine kadar ve vücut hatları hiç velli olmayacka
- +1 yıl
Allah İslam dinine inanmıyorsun sanirim
- +1 yıl
Var kanka meşgulüm ya çocuklar filan bekle atayim
- +1 yıl
Mümin kadınlara da söyle gözlerini sakınsınlar; edep yerlerini ve çevresini örtsünler. Görünen kısım dışındaki süslerini açmasınlar. Başörtülerini yakaları üstüne kadar indirsinler. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kendi kadınları, elleri altında bulunan esirler, ele bakar hale gelmiş ve erkekliği kalmamış kimselerle kadınların edep yerlerinin farkına varamamış çocuklar dışında hiç kimseye süslerini açmasınlar…” (Nûr, 24/31)
Kadınların süsleri, saçlardaki taç ve boncuklar, kulaklardaki küpe, yüzdeki sürme ve boyalar, boyundaki gerdanlık, kollarda pazubend ve bilezikler, ellerde yüzük, kına, ayaklarda halhal ve diğer süslerdir. Bu süslerin bulundukları yerlerin örtülmesi farzdır. Ancak nefes almak için burnun, konuşmak için ağzın, tanınmak için yüzün, tutmak için de elin açık olmasına ihtiyaç vardır. Bunlar görünenlerden sayılmıştır. Bu sebeple kadının elini ve yüzünü erkekler yanında açması haram değildir. Normal olarak zinet eşyaları takılabilen organlarını da ayette tek tek belirtilen yakınlarına gösterebilir. - +1 yıl
Nûr Sûresi 31. Âyet: “Mü’min kadınlara da söyle! Gözlerini (harama bakmaktan) sakınsınlar/kıssınlar, namuslarını korusunlar, (yüz ve el gibi) görünen kısımları müstesna zînetlerini teşhir etmesinler ve başörtülerini tâ yakalarının üzerine kadar salsınlar. Zînetlerini kocaları, babaları, kocalarının babaları , kendi oğulları , kocalarının oğulları , erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları , kendi kadınları , ellerinin altında bulunan (köleler), erkeklerden ailenin kadınına şehvet duymayan (hizmetçi vs.) tâbi kimseler ve henüz kadınların mahrem bölgelerinin farkında olmayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizledikleri zînetleri bilinip (farkedilsin) diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey mü’minler! Hep birlikte Allah’a yönelin ki kurtuluşa eresiniz.”
- +1 yıl
Ahzâb Sûresi 33. Âyet: “(Ey Peygamber’in hanımları!) Evlerinizde oturun, önceki cahiliye (âdetinde olduğu) gibi açılıp saçılmayın. Namaız kılın, zekâtı verin, Allah’a ve Rasûlü’ne itaat edin. (Ey Peygamber’in) ev halkı! Allah sizden, ancak günah gidermek ve sizi tertemiz yapmak istiyor.”
Hz. Peygamber’in (sav) eşleri üzerinden ümmetin tüm kadınlarına sosyal hayat, tesettür ve ibadet konularında bir dizi uyarıda bulunulmaktadır. Allah Rasûlü’nün hanımlarına atfedilen evlerinde vakarla oturmak, cahiliye adetlerindeki gibi açılıp saçılmamak, namaz kılmak, zekat vermek, Allah’a ve Rasûlü’ne itaat etmek gibi emirlerle diğer bayanlara da ve hatta tüm müminlere de aynı istikamette bulunmanın onları temiz kılmak için verilen bir emir olduğu anlaşılmaktadır.
- +1 yıl
Hadi ordan sen belliki müslüman değilsin, tesettür apaçık belli git fetva hattını ara inanmıyorsan niye inkar ediyorsun inanmıyorum de bitsin.
+1 yılBu kadar derin yırtmacı taşıyabiliyorsan on numara elbise bence.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mezuniyet için uygun bir elbise
Siyah renk daha asil duruyor00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok kötü beğenmedim daha düzgün bir kıyafet olabilir. Kişisel görüşüm.
00 Yorumla
+1 yılFiziki özelliklerinizi yazmışsınız o yüzden bence siyah daha iyi bir tercih olur.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSiyah daha iyi ama kırmızı daki manken ölçülerine yakınsan kırmızı
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı. İkiside şahane. Ama kırmızı çok seksi gerçekten. Fiziğin güzel mi peki? Kırmızıyı tercih edebilir misin?
00 Yorumla
+1 yılrenk olarak ikisi de harika muhtemelen mezuniyet yeme içme faaliyetiniz geceye de sarkacak gece siyah elbise kendini belli etmez. Kırmızı tercih edebilirsin ayrıyeten yırtmaç detayı da şık durmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDüğüne gider gibi bence fazla mezuniyet için daha tatli hoş bir şey alabilirsin bence ama sen bilirsin tabi
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlicaksan yırtmaci biraz kapattir benve çünkü fazla açmışlar orayi yanim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMankenlerde güzel de sende öyle güzel durmaz..
010 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun gördün mü beniM
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılAferin, öyle söz dinle 👌
Cevap sahibi+1 yıl@kahrolmuşprensess Egoya bak sen.. tamam kızma, sensin 😉
- +1 yıl
evet benim bi problem mi var
Soran+1 yılGizliye
Cevap sahibi+1 yıl@Kekeskks Oooo , özelden diyosun hem de 👌👏👏👏
Cevap sahibi+1 yıl@kahrolmuşprensess Evet, Habeş maymundan bı tık daha yakışıklıyım. Nereden bildin bunu 🤫
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aslında ikisi de güzel ama siyah daha güzel yakışır bence...
00 YorumlaŞık ama sade bi elbise bence mezuniyet içinde uygun. Buğday tenli ya da esmersen kırmızı olanını, açık tenli ya da sarışın falansan siyahı tercih etmelisin nett
01 Yorumla
Soran+1 yılSiyah saç beyaz tenliyim ten rengim çok açık
Gizli Üye(18-24)+1 yılMezuniyet balosu mu yoksa tören mi ona göre değişir balo için uygun tören için abartılı
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMezuniyet sonrası seks partisi varsa donsuz ve sudyensiz herhangi birini giy. Jartiyerde olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKırmızı daha çekici ben buradayım imajı veriyor; siyah daha asil
00 Yorumla
+1 yılelbise çok güzel ama kırmızı çok kendini belli ediyor siyah her zaman daha asil ve çekici durur ve giyecek kişinin fiziği de önemli bu konuda:)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılfiziğinde güzelse elbise çok şık ve güzel iki renkte
00 Yorumla Siyah olana bayıldım güzel bir vücudun varsa hele çok güzel taşırsın bu elbiseyi
10 Yorumla
+1 yılBence mezuniyet töreni için biraz fazla iddialı olur.
00 YorumlaSiyah olan harika duruyor seçimin siyahtan yana olmalı bencee
00 YorumlaBence güzel sade şık bi elbise ben beğeniyorum bu modelleri
00 YorumlaÇok güzel bir tercih. Kesinlikle siyah renk olmalı.
00 Yorumla
+1 yılelbise güzel güzel olmasına da sende bunu taşıyacak vücut var mı önemli olan o :D
00 YorumlaMezuniyette herkes siyaha gidiyor kırmızı giy derim
00 YorumlaKırmızı çok güzel ve muhteşem ben bayıldım elbiseye
00 YorumlaMezuniyete uygun değil kanka bunlar
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Aile & Toplum konusunda 465 cevap paylaştı. Abartı bence ama yakışmış.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeresi abartı? Mezuniyet bu
Abartı ve güzel değil
02 Yorumla
Soran+1 yılAbartı mı kısa bile değil?
- +1 yıl
güzel
Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. Kötü biraz daha acilman lazim görünmüyo bi sey
10 Yorumla
+1 yılSana böyle yakışır mı ki böyle güzel bir kız mısın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSiyahı güzeelll bencee
00 Yorumla
+1 yılÇok iddialı ya bence olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Sanane kardeşim?
+1 yılVucudun tasıycaksa giy guzel
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİksiide çok iddialı aferin.
00 Yorumla 1. elbise daha güzel :))
00 Yorumla
+1 yılHerkes seninle o geceyi geçirmek için çabalayacak
00 Yorumla
+1 yılGece ise siyah gündüz ise kırmızı al
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı