Üniversite mezunuyeti için bu elbise nasıl sizce? Vücut proporsiyonuma uymuş mu?

Üniversite mezunuyeti için bu elbise nasıl sizce? Vücut proporsiyonuma uymuş mu?
Bence gayet yakışmış. Mezuniyette elbise rengi cübbenin rengine göre belirlenirse daha hoş çıkıyor fotoğraflarda. Onu da bilmek gerekir yani. Ama vücudunuza güzel oturmuş. Mezuniyetinizi tebrik ederim şimdiden.
Bence elbise güzel ama ayakkabıyla olmamış eğer o ayakkabıyı giyeceksen. Spor ayakkabıyla gidebilecek elbiseler düşün ya da ayakkabıyı değiş mezuniyete.
O ayakkabı olmayacak tabiki
👍🏻👍🏻👍🏻 benim mezuniyetimde spor giyen çoktu o yüzden öyle düşünmüştüm.
Cevap
95Cevap
Bence iyi.
Ten rengin açık, koyu renkler çok daha şık olur. Ten rengine uyar. Beyaz renk ten rengini soldurmuş. Ayrıca elbisenin üst kısmı pek olmamış. Göbek kısmında da tenin belli oluyor sanki, o yüzden göbeğin belli olmuş, kapatmamış. Boyu güzel. Ben, kendimce sana yakışacağını düşündüğüm birkaç model elbise atacağım. Tercihini , maddi durumun yeterse değiştirmen güzel olacaktır. Sonuçta o günden fotoğraflar ömür boyu seninle kalacak
Yerinde olsam bunlardan birini tercih ederdim. Çok şık ve sana da yakışacaktır. En önemlisi de ten rengini soldurmayıp ortaya çıkaracaktır. Ama beyaz ve açık renk bir kaç tane tavsiyem de olacak. Belki yine de açık renk giymek istersen diye
Yaaa çok teşekkür ederim ilgin için 🥰🌺
Bence çok tatlıı beyaz seçiminde çok güzel cübbe ile çok yakışır bende öyle tercşh etmiştim çünkü düğünlerde beyaz giyemiyoruz malum gelinin özel günü kendi özel günümüzfe giyelim🤍🤍
Elbise çok güzel olmuş altına açık beyaz bir ayakkabı topuklu tarzı giyebilirsen daha hoş olabilir
cok sık bi elbise ama beyaz tene beyaz elbise gitmemis gibi sanki koyu renkler daha guzel durur
Güzel ama
beyaz elbise görünce aklıma direkt
söz, nişan ya da nikâh geliyor.
Genelde oralarda tercih ediliyor son dönemlerde.
cicekk gibi olmuşsun çok beğendim. iş hayatında basarilar dilerim umarım okuduğun zamanın karsılığını alırsın. 🥰
Uymamış kaba duruyorsun içinde elbise sana yakışmamış bence ayakkabı ile zaten göz kanatıyor başka kombinler dene.
Gunduz mi giyiceksin gece icin pek uygun degil daha gosterisli bir sey tercih et bence
Gündüz giyicem okulun mezuniyetinde
Gayet iyi kombinlemişsin bence hafif topuklu bir ayakkabı ve yok gibi ince ten rengi külotlu çorapla muhteşem kombin olur
Banda sarılmış gibi duruyor, tasarımı hoş değil, bide spor yap aşko
güzel ama göğüs dekoltesi fazla olsa daha seksi olursun
elbisenin üstü güzel ama alt kısmı için aynı şeyi söyleyemem
Kep atma töreninde güzel gider balo için daha şık bulabilirsin
Tenin beyaz koyafet beyaz olmamiş ten rengini aciga cikartcak bi renk secmeliydin
Çok hoş ve tatli gorunuyorsunuz sen begenmiyormusun
Beni dinleyin bunu almayın ya da aldıysanız da iade edin çünkü çok kötü durmuş göbek kısmı, kadın modasından anlayan bir kişi olarak söylüyorum yoksa boş söze taviz vermem.
Dekoltesi fazla gibi bence daha hanım hanımcık bir şeyler dene tabi sen bilirsin
Dün biri bunun kırmızı rengini düğünde giymişti. Beyazı daha güzelmiş.
Elbiseye hayran kaldim ama sende onu taşiyacak kibar bi fizik yok ama yinede hoş olmuş
Gecek yorum birçok abaza aman fizik efso bilmem ne demiş ama karnı elbisede çok sırıtiyor
Siritmiyor ama iste yinede gercekci olmak lazim
orada ki en güzel çiçek sen olacaksın belli ki
Renk dışında model çok iyi
Geçen günde date çıkmıştın jajs
tam look at me çağına uygun kadını objeleştirme yolunda başarılı bir adım bence
Allah yardımcın olsun üniversiteden mezun oluyomuşsun inşallah açıkta kalmazsın üniversite okuyanların %99'u pişman ve açıkta kalıyor
Arkadan görmek lazım bu elbiseyi
İcinde tanga mı var
evet ben cok begendim, güzellikle giyin, tatlı bir kız a benziyorsun , beyazda yakışmış ayakkabını da degisirsen zaten efsana olursun yanına bir sade takı ile
maşallah balık ete güzel olmuş. herkesin gözü üzrinde olur. arkanıda bi döneydin keşke
Süper süper süper tek kelime ile mükemmelsin canım 🎈🍬🌷😊
Perdeden kıyafet yapmışlar gibi
Yakışmamışmı
Yakismis bence gayet guzel
çok iyi değil ama kötüde değil
Gayet güzel. Güle güle giy.
Ayvacık göbeği mi o?
Melek gibisn
Güzel ben sevdim
bence hayir cunku gobek cikmis
Biraz kısa
Ama iyi
Çok yakışmış bence.
gayet güzel görünüyor
Güzel tatlı bence
Çok fazla mükemmel bence
altına topuklu ile çok hoş
fena değil ama
meme uçlarına çikolata sürüp yalamak istiyorum ama
Bence gayet iyi fiziğin de hoş
Üniversite mezuniyeti için uygun değil bence.
Elbisenin üst kısmını beyenemedim
Modeli güzel ama renk degil
Seksi ama aktina beyaz topuklu terlik sandalet giy
Lise ise de iyi değil sanki. Çok gündelik
Siyah daha iyi gider.. beyaz olmamış
O göbek ne öyle 🤪😁
Bence çok şık tam olmuş
Bence güzel ama topuklu giysen
Güzel bence tam oturmuş üstüne
Ben pek beğenmedim
uymus uymus tam yemelik porsiyon olmussun 😝😝
Başka elbise var mi biraz salaş durmuş
Gayet şık duruyor bence olur bide altına güzel ayakkabı çok iyi olur iyi eğlenceler
Gayet hoş güzel oturmuş üstübe
Çok güzel olmuş olur yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?