Korkak ve ailesine bağlı bir eşle olur mu?

7 aydır boşanma aşamasında olduğum kocamla 1 hafta önce konuşup barışmak için konuştuk anlaştık ama bu seferde dayısı ayrılın olmayacak barışsanız dahi bu evlilik yürümeyecek dedi eğer barışsanız kocanla ailesi birlikte çalıştıkları işi ayırmak zorunda kalır dedi bende bunu eşime dedim oda eğer işi ayırma gibi bişey varsa ben valizimi toplayıp yanına gelicem dedi o cümlesinden artık sevgisine inandım güvendim ama ailesiyle konuşup bu seferde mehir olarak yanımda olan altınlarını ne yaptın dedi bnde harcadım dedim hemen bir suskunluk başladı ve sonra ailesiyle konuşup barışmak için tartıştığımızda ise babası kocamın benim ona barışmak için mesaj attığımı söylemiş kısacası sevgisinin arkasında duramicak kadar korkakmış aslında babasıda nasıl gittiysen öyle geleceksin dedi altınlarını alıp öyle geleceksin dedi ve eşim hiç bişey demedi konu ailesi için sadece altınlar ama ya kocam dediğim kişi altınlar yok diye barışamadık ve telefonu kapattım mesaj attıp neden yalan söyleyip benim barışmak için mesaj attığımı ailesine söylediğini sorduğumda ise konu bumu cidden dedi konu o deildi tabiki sadece sevgisinin arkasında durmayan korkak biri olduğuydu sonra ben barışmak istemediğimi söyleyince acele etme düşünelim dedi neyi düşünecekse sadece kendisiyle konuşmayı kesmemem için bir bahaneydi düşünmek sonra aşk bozumu şarkısını attı ve bende bu durumdan sıkıldığımı anlattım bir karar vermesini beklerken kendisi mesajıma dahi cevap vermedi net değildi çünkü bende Cesaretsizce olmuyor diyip engelledim ama seviyorum nasıl aşacağım bilmiyorum

Korkak ve ailesine bağlı bir eşle olur mu?