AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
"Maşallah ne kadar tatllı bir çiftt 🥰🥰 "
Asla ben 19 yaşindayken 20-25 yaşındaki kızlar çekici geliyordu. Ama kadınlarin hipergamik düşüncesinden nasip olmadı : (
Bu kişi neden bu kadar küçüklere bakıyor peki
Düşünceleri sağlıklı değil sübyancı uzak dur , 17 yaş belki istisna olabilir ama aşağısı asla olmaz.
Sübyancı ergenliğe girmemiz kizlara bakanlara deniyor ama evet haklısın bu kızlarda küçük yinede
ben 35 yaşındayım 21 yaşında sevgilim olmuştu yaş büyüdükçe fark önemsenmiyor anlaşmak önemli
uygun değil birisi liseyi bitirmiş yetişkinliğe adım atmış diğeri lisede kalemini arayan bir velet
Çok da yetişkin değil sanki yaptıklarına bakınca
Kişinin yaptıkları yaşının önüne geçemez ama kişinin yaşı yaptıklarının önüne geçip hükmen ceza almasına sebep olabilir :)
Yaa herkes böyle şikayet et ben olmam falan diyor ama yapanlar nasil yapıyor ya da bana mı denk gelir böyle birisi yaa cumku herkes yapmam diyor
eğer sen 14 15 yaşında isen 19 20 yaşında erkektende uzak dur seni kullanmak isteyecektir derslerine odaklan moruk
Yok ben 19 um da bu çocuk 14 yaşındaki kızla aldattı isye
çocuk demek ki çocuk gibiymiş cidden
Belki sorun bendedir
Yok sorun karşı tarafta direkt sevgilisi varken başka kıza bakan özellikle çocuk sayılabilecek bir çocuğa bakan adam hastadır
Bende 19 yaşındayım ama çok zayıf olduğum için küçük gösteriyorum o yıl da sınava hazırlaniyordum çok gezemiyordum o yüzden o da beni aldattı bu küçük kızla bide akrabası biliyor musun
Seni hiç sevmemiş üzülmenede gerek yok inşallah iyi bir üniversite kazanmışsındır da ona da herkese de ders olur :)
Yaş farkı normal olsa bile bu doğru değil. Min 18, Max 27
Dogru değil ama yapan nasıl yapıyor ben bide gittim kızı uyardım doğruları soyledim kiza bu kıza ne söylediyse artık kız bana inanmadi
Sen üstüne düşeni yapmışsın, uyarmışsın
Kız bana sana mı inancsm sevgilimemi inancsm dedi resmsn
Sevgilisi onun 19 yaşında olduğuna mı ikna etmiş jahssh
Nasıl yani jsjjsjsjd
Zaten biliyor kız 19 yaşında oldugunu çocuk bdnxd ayrilmadan kızla konusmaya başlamış ama bu kız bu dedigime inanmadi
Yani sen kızı neye ikna ediyorsun ki kız sana inanmıyordu da sevgilisine inanıyor?
Çocuğun beni aldattığını çocuk benden ayrilmadan kızla konusmaya baslamis evet soğuk f
Davraniyordu bana ama mesela Instagrama atıyordum karışıyordu sil diyordu ama o sırada da kixla konusuormus falan filan işte yaziyordu yani yine ayrılmak istiyorsun diyordum ne alaka diyordu ama kızla konuşuyormuş kız bunlara inanmadi
boş ver o da yakında aldatılınca seni anlar
Olmuyorum ama güzel vakit geçirmek için beraber oluyorum 18 19 20 Yaş
Hayir resit degiler suç
Evet ama suç olması bi işe yaramior yapan yine yapiyot
Pedofil oluyoruz o zaman.
Olunmamalı, biri yetişkin diğeri çocuk.
Ben 18 yaşındayım sevgilim 31
Hayır ama şu anda 19 yaşındaki biriyle olurum
olmam
Herkes olmam diyor ama olan nasıl oluyor anlamiyorum
Sübyancılık bu
Sübyancilik daha küçük yaştaki kız olursa öyle deniyor
Hayır yasak olarak 18 yaşından küçük herkes sübyandır onlara ilgi duyan da sübyancı
18 yaşından küçüklere çıkmak evet yanlış bişey ama sübyanclik ergenliğe girmemiz kizlara bakanlara deniyor
Hayır be ne alakası var. Ergin bir kadın veya erkek ergin olmayan bir kız ya da erkek çocuğa ilgi duyuyorsa bu cinsiyet fark etmeksizin sübyancılıktır. Bilip bilmeden konuşmayın
Ben Google dan araştırdığıma göre söylüyorum orada ergenlige girmemiş kişilere ilgi duyanlar yazıyor yoksa böyle birşeyi onaylamiyotum tabiki
E ablacım ben de aynısını diyorum. Ergin olmayan kişilere ilgi duyan erginler cinsiyet fark etmeksizin sübyancıdır.
Bu dediklerim 2 sene önce yaşandı bu çocuk beni 14 yaşındaki kızla aldatti sonra geri döndü kız bunu aldatmış ne oyls biseyler dedi sonra bu benim peşimden baya bir koştu sürekli yaziyordu ve bu sırada bu seferde 17 yaşındaki bir kız bulmuş bana yazıyorken kıza da yazmaya başlamış şu an 21 yaşında bana yazıyorken yani pesimden kosuyorken kıza da yazmış sonradan yazmayı kesti ama sonucta yaptı yani boyl seyler
Hayır, sübyancılik olur.
Sübyanclik ergenliğe girmemiş daha küçük yaştaki kız olursa öyle deniyor tabiki bu kızların yasıda küçük ama
18 yaşından küçük sonuçta.
Tamam ama sübyancı daha başka bisey
Seninki sübyancı galiba
Sübyancı ergenliğe girmemiz kizlara bakanlara denmiyor mu bu sanki çok da sübyanci olmuyor
Hayır canım 18 yaşından küçüklere bakanlara deniyor
11-12 yaşında ergenliğe girince çocuk olmuyor mu
Bir araştırmani tavsiye ederim
Ben de senin daha ahlaklı olmanı tavsiye ederim
Evet cocuk bende tabiki karşıyım kız çok küçük bu çocuk için sağlıklı bir dueunce değil ama sübyancilik daha küçük yaslwr için deniyot
Senin dediğine göre 40 yaşındaki birisi ergenliğe girdi diye 12:13 yaşında biriyle birlikte olabilir yani bu sübyancılık değil
Ben Google dan araştırdığıma göre söylüyorum orada ergenlik öncesi çocuklar yazıyor 14 15 de cokdan ergenlige girmiş oluyor o yüzden öyle soluyorum yoksa onayladigim bişey değil tabiki de
15 ya da 12 ne fark eder sonuçta 18 yaşından küçük hem ahlak olarak hem de Türk Ceza kanununa göre yasak
Öyle tabi küçük bu kişi beni 14 yaşındaki bir kızla aldattı da bu arada ben o kişiyle aynı yaşıtım bende sorguluyorum böyle bişey nasıl olabilir gitmek istiyorsan kendi yasitin birisne git yani
Böyle birisiyle nasıl birlikte oluyorsun şikayet etsen içeri atarlar
Ne biliyim böyle olduğunu bende aldatildiktam sonra anladim bunları yapabileceğini bu arada polise şikayet etsem ne olur abisi zaten polis ve biliyor
Sen şikayet et kızla doğrularsa onu kimse kurtaramaz
Çok da uğraşmak istemiyorum açıkçası çünkü çocuğun ailesi biliyor kızın annesi biliyor eee bunlar bişey demiyor belki diyorlardir da ciddiye almamıslardir
O zaman uzak dur
Bide ben gittim kızı uyardım benle ayrilmadan senle sevgili olmuş falan dedim kız bana inanmadi artık ne söylediyse kıza kız sana mı inancsm sevgilimemi inancsm dedi resmen
Asla
Olan nasıl oluyor peki nasıl böyle dusunemiyor
Sapık ve çar çakal tipler işte.
Yaa burada herkes ben olmam falan demis ama bu insanlar tek tük mu cikiyor yoksa böylesi bana mı denk geldi ben anlamadım çünkü herkes yapmak diyor
Yavrum burada olan tipler ile sokakta gördüklerin çok farklı. Yaşıtları çevresinde barınamayan bazı tipler var bunlar lise çıkışlarında veya küçük kızların çevrelerinde dolanırlar. Genelde pek adam çıkmaz bunlardan. Sen bunlarla baya vakit geçirmiş gibisin ama
Bu kişi 2 sneelik sevgilimdi beni 14 yaşındaki bir kızla aldattı
Bu arada biz bu kişiyle aynı yasitiz
Önüne bak boş ver
Olmamalı subyabciliga giriyor bu
Sübyancı
olmam
Olmam
Sübyancılığa hayır
Hayır
ergen sevmiyorum
Hayır olmam
Olan nasıl oluyor