Yaptığım şeyi nasıl temizlerim?

öncelikle lütfen hakaret edecekseniz yorum yapmayın. yaptığım hatayı biliyorum ve cok duydum ayni seyleri.
ben 18 yaşındayım mezunum. ablam 30 yaşında ve sürekli sevgili değiştiren biri. gecen aylarda bir sevgilisi vardı ve ayrildilar. adamin beni sevdigini öğrendim ve sevgili olduk. ona karşı gram bir sey hissetmedim sadece su ana kadar kimse beni sevmedigi icin ondan sevgi gormek bu ahlaksizligi yapmama sebep oldu. 2 ay kadar sevgili kaldik ve ayrildik. simdi ise beni tehdit ediyor ablama soylemekle. ablam ona takıntılı gibi bir şey borc bahanesiyle sürekli onunla olmak istiyor o istemese de. zorla evine gidiyormus falan. ben bu yaptığım ahlaksizligi duzeltmek istiyorum evet kardese bile güven olmazmis bu hayatta kendimden öğrendim. asla yapmamam gerekiyordu ne olursa olsun ne kadar pislik bir insan oldugumu biliyorum. bunu üstümden atmak istiyorum. ablamin öğrenmesini istemiyorum cunku aileme soyleyecek ve sonucunda neler olacagini siz düşünün. eger soylemezsem de yine ihanet ediyor gibi hissediyorum. belki ablama koymaz her gun sevgili yaptığı icin ama benim yaptığım muge anlilik olay neredeyse. sizce ne yapmalıyım?

lütfen agir hakaretler etmeden cevaplayiniz.
Yaptığım şeyi nasıl temizlerim?