Ne yapmaliyim :?

Merhaba ben 2 aydir evliyim esimle severek evlendik onun sevgisine suphem yok ama sorun ordaki evde kayinvalidem ve esimin babaannesi ve dedesi de var. Esimin babaannesi herseyimize cok karisiyor esimle aramizda olanlara bile onu kiskanmama bile karisiyor ben sevmiyorum boyle seyler diyo bi gun baska yere tasinmak konusu falan acilinca ne tasinmasi falan diyo dun kolum ocakta tavaya carpti bi bagirdi aglamamak icin kendimi zor tuttum. Ailemi arayip konusmaya basladigim an kalk ev islerini gor diyo ya da arayinca onlari rahatsiz etme falan diyo bende diyorum ki ailem benden niye rahatsiz olsunki. Hemsire gelmisti demin o arada bise oldu bana s. a. l. a. k. s. i. n dedi bende s. a. l. a. k niye oluyorum ki dedim saygisizlik yapmak istemiyorum hicte etmedim. Beni birisi ovunce hic hosuna gitmiyor. Her firsatta bi laf sokuyo ve elestiriyo. Bugun yaptiklari icin mutfakta oturdum yalniz basima biraz geldi cagirdi diyoki benim dediklerim niye kiriliyosun falan diycem kirilsanda umrumda degil dedi. Ben biraz gec kalkiyorum ona da bir laf atiyor aksamdan tum islerimi goruyorum sabahda gorulcek bi is olmadigi icin uyuyorum. Elimden ne is geliyorsa yapiyorum. Tasinmak konusu acilinca da ne tasinmasi diyo. Esim ailesine bagli biri dogru benide cok seviyor hep savunuyor beni onlara karsi ama ona nasil soyleyebilirim? Ne yapmaliyim?

Ne yapmaliyim :?