Ne yapmaliyim?

Bu bana istek attı konuştuk 4. Gün buluşmak istedi biraz kaba bi şekilde reddettim erken olduğunu söyledim beni çıkardı bende onu 2 gün sonra çıkardım 1 saat sonra yazdı o unutulmuşuz tarzında neyse ikimizde kendimizi haklı bulduk 2 hafta sonra tekrar istek attı bu 2 hafta içinde bi fake hesaptan yazıyordu o olduğunu nasıl anladın diye sormayın anlarım neyse yine takipleştik bu sefer aceleci değildi numaramı da istemedi 1 haftaya yakın sonra senle ciddi bir ilişki yaşamak için adım atmak istiyorum yani bi yerden başlayalım diye bende bilemedim dedim nedenini öğrenmek istedi ben işin yok gibisinden statüsünden vurdum biraz ve ben de başka şehre atanıcam uzak mesafe ilişkisine dönecek dedim o da işi bulmak kolay uzak mesafe sevdiğin güvendiğin sürece zor değil dedi düşün dedi düşündüm hayır dedim bu 2 gün sonra özel hastanede işe başladı story attı hayırlı olsun dedim teşekkür etti ve beni komple çıkardı neyse ben atandım başka şehre gittim 4-5 ay sonra bu Sefer ben istek attım takipleştik 2 ay yazışmadık ama bu süreçte aynı olduğumuz şehre gidip geldim de gördü storylerimden neyse döndüğüm çalıştığım şehre mesaj geri çekildi bildirimi gördüm ona yazdım Sen misin diye yok falan soğuk yaptı tamam dedim daha sonra hikayesine yanıt verdim falında fb takımı yıldız alacak diye çıkmış storye atmış dedimki baş harfim çıkmış (gerçekten) o da göremedim dedi soğuk yaptı (attığım fotomu beğeniyor ama) yine neyse daha sonra dedim ki insan gibi yazayım selam nasılsın falan diyo bişey oldu sandım bende dedim niye soğuk yapıyorsun o da yok moralim bozuk arabam çizildi burnumdan nefes alamıyorum ameliyat param arabama gitti dedim yardımcı olayım istersen başta hayır dedi sonra dedi ki ibanı atarsan kabul ederim neyse içimde bi huzursuzluk sonra konuşmaya devam ettik ama samimiyet yok çok bende sabahında direkt engelledim aradan 6 ay geçti ben engeli kaldırdım şimdi yazsın istiyorum şimdi statüsünden vurduğum için beni denedi mi yoksa dolandırcak mıydı neydi engelliyken bi kızla çıktı baş harfini biosuna yazmış engeli kaldırdıktan sonra bunlar ayrıldılar :)

Ne yapmaliyim?