Erkekler boşanmaktan neden korkar?

Nafaka, tazminat vs de olmasa da neden korkar? Esimle anlasamadigimiz cok konu var ve ben artik yoruldum. Ona cok sans verdim olmadi. Kendi kafamda yavas yavas sogudum.

Erkegin gozunde kadin pat diye bitiriyor gibi gorunuyor ama biz kadinlar kendi icimizde cok sabrediyor, cok sans veriyoruz aslinda. Bu sanslarinda degerlendirilmedigini gorunce kafada bitmis oluyor.

Bende esimle oyleyim. Esimin karsisina gectim ben bosanmak istiyorum dedim. Nafaka, tazminat vs de istemiyorum sadece anlasmali olarak ayrilalim bitsin dedim.

Niye ne oldu ki falan dedi. Yani farkinda bile degil. Ben keyfimden boşanmayi öne surmuyorum. Yoruldum, yıprandım kendisine de kac defa dedim anlattim. Gormedi, anlamadi, anlamamazliga verdi.

Ilk ne oldu falan dedi ama son zamanlarda ne oldugunu farkinda bence. Bugune kadar anlatmaya, duzeltmeye calistigim seylere dikkat eder oldu. Demek ki duyuyormus, anliyormus ama yapmiyormus.

Erkek icin kaybedince ya da bu ihtimal olunca mi degerli olunuyor? Zamaninda, elinde varken neden deger kiymet verilmiyor.

E simdi ben bu adamdan sogudum. Kafamda bitti. Artik ne yapsa bos. Neden boşanma durumunu söyleyince degismeye basliyorlar ki? Neden korkuyorlar bu kadar ayrilmaktan?

Erkekler boşanmaktan neden korkar?