Bu insanlar neden böyle ben anlamıyorum?

Bugün iş yerinden bir arkadaşla buluştik dedik ki work shopa gidelim gittik bu bir begenmedi işte ya iki kisimiyiz sosyal olalım diye geldik bilmem ne bilmem ne dedim ya keyif almaya bak güzel felan sonra hoşuma gitti işte neyse en son kafede oturduk yemek yiyoruz telefonda sürekli birşeyler yazıp duruyor diyorum ki yemeyeck misin yok diyi ben de evde yiyip geldim oturdum ben yedim bu telefonda tak tak birşeyler sonra fotomu çek dedi şurada fotosunu çekiyorum bir turlu begenmiyor yok böyle yaoacksin acıyı düz alacaksın şöyle tut diyorum bilmem ne 100 kere fotosunu çektim o benim bir kere çekti ben seni güzel çektim diyo 🙄 ben de neyse o felan dedim ama sabırla çektim kavga cikmaisn diye ama tavırlarına sinir oldum orada sadece biz kaldık ve erkekler var başka onların yanında bana şöyle cekecen böyle yapacan yani niye böyle davranıyor ki sonra aşağıya indik veda edecektim bana diyo gorusuruz canım fotoları atarım ben dedim sen düz seviyorsun ben acılı seviyorum dedim seninkiler olmadı diyor ben diyorum yakın çekim seviyorum sen uzak bana hala beceriksiz misin gibi tavır takinip bir de fotolarını cektirmesine sinir oldum dedim ki insanların yanında öyle yapman hoş değildi dedim ney bizimi izliyorlardi dedi farketmedjm dedim evet ve bu kız bana bir yerde daha aynısını yaptı başkalarının yanında bana atarlanıyor neden böyle arkadaş edinmeye çalışıyorum ama böyle insanları gorunce soguyorum sorun bende mi

Bu insanlar neden böyle ben anlamıyorum?